Onze club - oirschot-vooruit.nl

  Onze club

  4-1 winst tegen Rood Wit Veldhoven

  29-5-23  Oirschot Vooruit – Rood Wit Veldhoven 4-1 Beide teams hadden geen belang meer bij deze wedstrijd. Oirschot Vooruit kan zich opmaken voor de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse en Rood Wit Veldhoven degradeert rechtstreeks naar de 3e klasse. Spanning was er derhalve dan ook niet. Onder toeziend oog van de vele toeschouwers was het scheidsrechter Kylian Walthuis die de wedstrijd overzag van grote hoogte en hij floot dan ook een goede pot! Oirschot Vooruit toonde zich over de gehele wedstrijd de betere ploeg. Bij vlagen een beetje slordig maar dat mocht in deze wedstrijd. meer »


  OV 11 Kampioen!!

  22-5-23  Het elfde senioren team, ook wel bekend onder de naam "Dreamteam", is op de laatste speeldag kampioen geworden. Concurrent Reusel Sport had maar met liefst 13-0 gewonnen, wat betekende dat onze mannen maar liefst 14x moesten scoren. En dat lukte! In de 91e minuut werd vanuit een vrije trap de alles beslissende goal gemaakt. KAMPIOEN. Hierna volgde een rondrit door het dorp en een huldiging op ons sportpark. Wij feliciteren het elfde met deze grandioze prestatie!meer »


  OV 1 wint 2e periodetitel

  15-5-23  Zonder afgelopen zondag zelf te spelen, heeft ons vaandelteam de tweede periode in de wacht gesleept. Een hele mooie prestatie. We feliciteren dan ook spelers en staf met deze titel. Op zondag 4 juni start de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse. Wil je deze nacompetitie positief afsluiten met promotie, dan zal er vier keer gewonnen moeten worden. De eerste wedstrijd zal gespeeld worden uit tegen de studentenvereniging Antibarbari uit Rotterdam. Maar eerst nog twee wedstrijden voor de reguliere competitie waarin we voor de punten gaan om de goede reeks voort te zetten!!meer »


  Daniël Bloemers geslaagd voor UEFA-C

  8-5-23  Op vrijdagavond 5 mei heeft onze JO17-1 trainer Daniël Bloemers met succes zijn UEFA-C diploma behaald. Met een enthousiaste groep JO17 spelers gaf hij training op “Storen op helft tegenstander”. Dit onder toeziend oog van een aardige maar ook kritische KNVB-docent, die hem na afloop feliciteerde met het positieve resultaat. Geslaagd! Complimenten voor de jongens (en 1 dame) die hard gewerkt hebben op de examentraining. Namens het bestuur en JTC feliciteren wij Daniël met deze mooie prestatie en hopen we nog lang samen te mogen werken!


  Oirschot Vooruit stevent af op nacompetitie voor promotie!

  30-4-23  Er hing vandaag een heerlijk sfeertje rond het kunstgrasveld van Oirschot Vooruit. Iedereen was blij en vrolijk gestemd. De wedstrijd moest nog beginnen maar het aangename zomerse lenteweer deed wonderen. Het NWC uit Asten wilde zich vrijspelen voor de nacompetitie wat betreft degradatie en Oirschot Vooruit wil de nacompetitie in voor promotie. Er ontspon zich dan ook een interessante wedstrijd. Bij Oirschot Vooruit ontbrak aanvoerder Joris Swaanen en eerlijk is eerlijk, hij werd wel gemist! meer »


  Zegenreeks duurt voort na overwinning op SHH

  23-4-23  Vandaag stond de wedstrijd tegen SHH uit Herten op het programma. Ondanks de afstand en concurrentie van PSV-Ajax op tv waren toch vele supporters afgereisd om de groen-witten te steunen. Voor beide ploegen was het een belangrijke wedstrijd. Oirschot Vooruit speelt voor de periodetitel en SHH doet nog mee aan de strijd om het kampioenschap. Vanaf het eerste begin nam Oirschot Vooruit echter het spel in handen en zette het SHH onder druk. Zelfs zodanig dat de achterhoede fouten ging maken. meer »


  Ga naar archief