Onze club - oirschot-vooruit.nl

  Onze club

  Terugblik cursusavond reanimeren

  31-1-23  Op maandag 30 januari werd er in onze kantine een ‘cursusavond’ reanimeren gehouden. Deze avond werd verzorgd door een tweetal deskundigen van het Catharina Ziekenhuis uit Eindhoven. Bijna 30 geïnteresseerden waren aanwezig en deden actief mee aan deze leerzame avond. Of zoals één van deelnemers kort en bondig omschreef: “interessant, duidelijk en nuttig”. We bedanken alle deelnemers en deskundige begeleiding voor hun enthousiasme en inzet. meer »


  Quizavond succesvol verlopen

  30-1-23  Op vrijdag 27 januari was het weer volle bak in onze kantine voor de befaamde quizavond. Maar liefst 26 teams bestaande uit in totaal ruim 330 deelnemers streden om de felbegeerde wisselbeker en uiteraard ‘de eer’. In een spannende finale tussen de teams van OV 8 en de sponsorcommissie, kwam OV 8 als winnaar uit de bus. We bedanken alle aanwezigen voor hun enthousiasme en inzet. En bovenal bedanken we het ‘Dreamteam’ (OV 11) voor de perfecte organisatie. meer »


  Opnieuw nederlaag voor Oirschot Vooruit

  29-1-23  Oirschot Vooruit speelde op deze kille zondagmiddag de eerste wedstrijd na de winsterstop tegen Brabantia, de nummer 3 op de ranglijst. De wedstrijd begon wat later omdat scheidsrechter Westing tijdens de warming-up een bal tegen zijn hoofd kreeg en hierdoor even dizzy was. De eerste helft gebeurde er aanvankelijk weinig. Bogaerts van Brabantia kwam na een kwartier spelen in kansrijke positie. Hij trapte echter naast de bal. In de 18e minuut kreeg Job van Gestel een gele kaart voor een overtreding op ongeveer 25 meter van het doel. In de 22e minuut kreeg Brabantia een vrije trap waaruit gescoord werd door een dekkingsfout in de verdediging. Vincent Bogaerts schoof de bal in het doel, 0-1.meer »


  Bereikbaarheid sportpark tijdelijk gewijzigd

  19-1-23  Onderstaand bericht ontvingen wij van de Gemeente Oirschot. Wij adviseren iedereen om dit bericht en de bijlage goed door te lezen en te delen met je teamgenoten.meer »


  Cursus verenigingsscheidsrechter en begeleiders succesvol verlopen

  16-1-23  Op 19 september startte de cursus voor verenigingsscheidsrechters (4 avonden) bij Oirschot Vooruit o.l.v. de docenten Nick Ooms en Wendy Gijsbers. Er deden elf deelnemers van Oirschot Vooruit mee (waaronder 2 meisjes), vijf van Beerse Boys en twee van Spoordonkse Boys. Alle deelnemers hebben de cursus met goed resultaat afgesloten. Iedereen dan ook van harte gefeliciteerd. De geslaagden van de cursus voor verenigingsscheidsrechters zijn: Evie Waterreus, Fem Roosen, Seth Swaans, Roy van Grinsven, Jorrit Kemps, Ralf van Nunen, Bart Schijvens, Sven de Bruin, Storm van de Ven, Hein Smetsers en Hans Verouden.meer »


  Geslaagd OV darttoernooi op 14 januari 2023

  15-1-23  Met op de laatste dag nog aan- en afmeldingen werd om 17:45 gestart aan het jaarlijks koppel darttoernooi in de kantine van Oirschot Vooruit. Onder de 38 darters ook dit jaar weer talenten, gelegenheidsdarters en oudgedienden. De eerste wedstrijden werden in 6 poules gespeeld waarbij de beste twee en de vier beste nummers drie doorgingen naar de winnaarsronde. De andere darters mochten verder gaan naar een verliezerspoule met 3 teams. In deze poule wonnen Wim Kemps en Milan Gras hun beide wedstrijden en zijn dus in deze poule de winnaars.meer »


  Ga naar archief