arbitrage - oirschot-vooruit.nl

  arbitrage

  Voetballen op prestatief en recreatief niveau is waar we ons als voetbalvereniging Oirschot Vooruit dagelijks mee bezighouden. Plezier en ontwikkeling van ieder lid zijn hierin leidende begrippen. Zoals een training niet zonder trainer kan, kan een wedstrijd niet gespeeld worden zonder scheidsrechter.

  Plezier hebben in het leiden van een wedstrijd is mede afhankelijk van de spelers van beide teams, de coaches en het publiek. Onderling respect moet vanzelfsprekend zijn bij Oirschot Vooruit. Autoriteit hebben en op positieve wijze uitstralen als scheidsrechter draagt hieraan bij. Autoriteit kun je verkrijgen door een goede opleiding, begeleiding en bovenal veel ervaring opdoen. Het is een taak en verantwoordelijkheid van het bestuur om hierin de juiste ondersteuning te bieden. Daarnaast ligt er een taak voor alle kaderleden om spelers te wijzen op hun rol. Een wedstrijd speel je immers met z'n allen.

  Het leiden van wedstrijden is dan ook een sport en voor een vereniging als Oirschot Vooruit met op dit moment ruim 900 leden en ongeveer 40 teams in competitie zijn verenigingsscheidsrechters van grote betekenis. Ook deze groep vrijwilligers verdient een gestructureerde aansturing en ondersteuning. In het het huidige arbitrageplan is vastgelegd hoe opvolging wordt gegeven aan deze structuur.

  Wil jij je als verenigingsscheidsrechter inzetten voor onze vereniging? Of wil je eerst meer informatie? Stuur dan een mailtje naar  info@oirschot-vooruit.nl  en we nemen op korte termijn contact met je op.

  Delen