Jumbo voetbaldagen - oirschot-vooruit.nl

  Jumbo voetbaldagen

  Ieder jaar organiseert Oirschot Vooruit de Jumbo Voetbaldagen. In 2024 worden deze gehouden op 13, 14 en 15 augustus. Aan dit driedaagse evenement, waarin voetbal en plezier voorop staan, kan in 2024 worden deelgenomen door alle kinderen van geboortejaar 2010 t/m 2015. Jongens en meisjes worden van 's morgens 9.00 uur tot 's middags 16.00 uur getraind door ruim 30 enthousiaste begeleiders met de nodige voetbalervaring en diploma's. 

  Naast leuke trainingen worden er ook voetbalgerelateerde spelletjes gegeven. Hierbij zijn individueel en per team prijzen zijn te winnen.

  Het inschrijfgeld bedraagt 97,50 euro.Hiervoor krijgen de kinderen tijdens de voetbaldagen driemaal middageten, fruit, voldoende drinken en mogen ze de speciale voetbaldagenkleding houden. Als klap op de vuurpijl krijgen ze ook de voetbal, waarmee ze tijdens deze dagen hebben gespeeld, op de laatste dag mee naar huis!

  In maart volgt op deze pagina meer informatie over het inschrijven.

  Bijzonderheden (gedrag, eetgewoontes, allergieën, medicijnen, etc) graag vermelden op het aanmeldingsformulier. Ook kunt u hier de kledingmaten aangeven van uw kind. Deze unieke kleding mogen ze na afloop mee naar huis nemen. Let hierbij op dat uw kind nog enkele centimeters kan groeien voordat de voetbaldagen van start gaan. Vergeet niet aan te geven van welke club uw kind lid is zodat we bij de groepsindeling hier rekening mee kunnen houden.

  Voorwaarden deelname aan de Jumbo Voetbaldagen:
  - Na invullen van het deelnameformulier, krijgt u een e-mail waarmee u uw deelname moet bevestigen.
  - U dient het inschrijfgeld, voor 9 april 2024, zelf over te maken op het rekeningnummer van Oirschot-Vooruit: NL67RABO0112360351, onder vermelding van: JVBD 2024 en naam van het kind.
  - Is het inschrijfgeld niet voor 9 april 2024 overgemaakt? Dan vervalt de inschrijving en schuift deze door naar de eerstvolgende op de reservelijst. 

  Let op: na inschrijving en ontvangst van betaling is deelname definitief. Restitutie van het inschrijfgeld is NIET mogelijk. Uiteraard ontvangt de deelnemer, mocht hij of zij onverhoopt toch niet mee kunnen doen, wel het complete tenue en voetbal.
  Indien u nog vragen heeft mogen deze gesteld worden aan de organisatie van dit fantastische evenement: vd@oirschot-vooruit.nl

  IMG_6116.jpgIMG_6124.jpgIMG_6123.jpg
   
  Delen