Jumbo voetbaldagen

  Ieder jaar organiseert Oirschot Vooruit de Jumbo Voetbaldagen. In 2022 worden deze gehouden op 30 en 31 augustus en 1 september. Aan dit driedaagse evenement, waarin voetbal en plezier voorop staan, kan in 2022 worden deelgenomen door alle kinderen van geboortejaar 2008 t/m 2013. Jongens en meisjes worden van 's morgens 9.00 uur tot 's middags 16.00 uur getraind door ruim 30 enthousiaste begeleiders met de nodige voetbalervaring en diploma's. 

  Naast leuke trainingen worden er ook voetbalgerelateerde spelletjes gegeven. Hierbij zijn individueel en per team prijzen zijn te winnen.

  Het inschrijfgeld bedraagt 92,50 euro. Hiervoor krijgen de kinderen tijdens de voetbaldagen driemaal middageten, fruit, voldoende drinken en mogen ze de speciale voetbaldagenkleding houden. Als klap op de vuurpijl krijgen ze ook de voetbal, waarmee ze tijdens deze dagen hebben gespeeld, op de laatste dag mee naar huis!

  Inschrijven is mogelijk vanaf zaterdag 27 maart om 10.00 uur:

  KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN


  Bijzonderheden (gedrag, eetgewoontes, allergieën, medicijnen, etc) graag vermelden op het aanmeldingsformulier. Ook kunt u hier de kledingmaten aangeven van uw kind. Deze unieke kleding mogen ze na afloop mee naar huis nemen. Let hierbij op dat uw kind nog enkele centimeters kan groeien voordat de voetbaldagen van start gaan. Vergeet niet aan te geven van welke club uw kind lid is zodat we bij de groepsindeling hier rekening mee kunnen houden.

  Voorwaarden deelname aan de Jumbo Voetbaldagen:
  - Na invullen van het deelnameformulier, krijgt u een e-mail waarmee u uw deelname moet bevestigen.
  - U dient het inschrijfgeld, voor 9 april 2022, zelf over te maken op het rekeningnummer van Oirschot-Vooruit: NL67RABO0112360351, onder vermelding van: JVBD 2022 en naam van het kind.
  - Is het inschrijfgeld niet voor 9 april overgemaakt? Dan vervalt de inschrijving en schuift deze door naar de eerstvolgende op de reservelijst. 

  Let op: na inschrijving en ontvangst van betaling is deelname definitief. Restitutie van het inschrijfgeld is NIET mogelijk. Uiteraard ontvangt de deelnemer, mocht hij of zij onverhoopt toch niet mee kunnen doen, wel het complete tenue en voetbal.
   
  Indien u nog vragen heeft mogen deze gesteld worden aan de organisatie van dit fantastische evenement: vd@oirschot-vooruit.nl

  IMG_6116.jpgIMG_6124.jpgIMG_6123.jpg
   
  Delen