Clubnieuws - oirschot-vooruit.nl

  Clubnieuws

  10: december ' Afterparty'

  4-12-23  Zondag 10 december gaan we vanaf 15.00 uur een klein feestje bouwen in de kantine. Voor de meeste teams is dit de laatste wedstrijd voor de winterstop. #bijzijnismeemaken.meer »


  OV 1 wint topper van sv Laar

  3-12-23  Oirschot Vooruit - sv Laar: 3-1 sv Laar begon fel van start en had een kopbal meteen in de 2e minuut naast het doel van Oirschot. sv Laar was de eerste 15 minuten dicht bij het openingsdoelpunt. Oirschot wachtte af en het eerste schot richting doel was van Koen van Heerebeek. Een aantal minuten later was het Koen Versteden die recht op de doelman afging maar helaas geen doel trof. Het spel ging op en neer. Het was Daan Hagemeier die een pass gaf op Tim Neggers die de bal keurig langs de doelman van sv Laar plaatste: 1 - 0.meer »


  7 januari: 7x7 toernooi, nieuwjaarsreceptie en huldiging jubilarissen

  2-12-23  Op zondag 7 januari 2024 kunnen alle senioren, veteranen, 50+ , JO19-spelers, (jeugd)leiders en trainers deelnemen aan het welbekende onderlinge mix-toernooi. Dit 7x7 toernooi staat synoniem voor de start van het nieuwe voetbaljaar en wordt gespeeld op de kunstgrasvelden van onze vereniging. Doe mee en voetbal eens met andere spelers van onze club. En tevens is het een goed begin van het nieuwe jaar om weer aan je conditie te gaan werken!!meer »


  Aanmelden darttoernooi 20 januari

  2-12-23  Ook deze winterstop wordt het jaarlijkse darttoernooi in onze kantine weer georganiseerd.meer »


  Mooie opbrengst Grote Clubactie

  28-11-23  In september en oktober hebben vele leden van OV loten van De Grote Clubactie verkocht. Ook dit jaar zijn weer bijna 1200 fysieke loten verkocht. Daarnaast konden we dit jaar ook online loten verkopen en op die manier zijn nog eens 300 loten verkocht! De 10 beste verkopers – o.a. uit de JO7, JO9, JO15 en JO17 - hebben een bedankje gekregen. Deze actie leverde een welkom bedrag op voor onze club. Bedankt voor jullie inzet! meer »


  Wilhelmina '08 - OV: 0-1

  27-11-23  Gelukkige overwinning Oirschot Vooruit tegen Wilhelmina ‘08 uit Weert. Om 14.30 uur floot scheidsrechter de heer M. Hoenen uit Valkenburg af voor de wedstrijd Oirschot Vooruit – Wilhelmina ’08. Complimenten aan deze 23 jarige arbiter die de zaak goed onder controle had. Dit keer werd er wel op ’t hoofdveld gespeeld! Vandaag was Jorrit Kemps onze grensrechter omdat “de Kid” vanwege gezondheidsproblemen verstek moest laten gaan. Namens alle GROEN-WITTEN beterschap Stefan en hopelijk snel weer de oude. Jorrit was trouwens bij de les want in de 18de minuut scoorde Wilhelmina door Mo, maar volgens Jorrit in buitenspel positie. meer »


  Ga naar archief