Clubnieuws

Trainingsschema 2022-2023 bekend.

23-6-22  Oirschot Vooruit biedt alle teams de gelegenheid om wekelijks te trainen. Hiervoor hebben de JTC en STC voor het nieuwe seizoen weer een trainingsschema gemaakt om alles in goede banen te leiden. We vertrouwen erop dat alle teams zich aan dit schema houden. Vragen en suggesties zijn uiteraard van harte welkom. De JTC en STC wensen iedereen veel voetbalplezier.meer »

De passant: "Transfer"

23-6-22  Een transfer is een sportterm die de overgang van een teamspeler naar een andere club aanduidt. In Europa wordt de term vooral gebruikt in de voetbalwereld.Terwijl in het amateurvoetbal afgelopen zondag de finales zijn gespeeld voor promotie en degradatie en daarmee het seizoen is beëindigd, is het profvoetbal al weer langzaam aan het opstarten. De eerste training wordt in gang gezet, selecties zijn nog niet compleet en clubs binnen heel Europa stellen zich hun eigen doel. Of deze realistisch zijn of niet dat weten we pas aan het einde van het seizoen.meer »

Nacompetitie voor promotie: Sportclub '25 - OV 1

14-6-22  As donderdag 16 juni speelt ons vaandelteam in Bocholtz tegen Sportclub '25 . De winnaar van deze wedstrijd plaatst zich voor de finale voor promotie naar de eerste klasse. Iedereen is van harte welkom om onze mannen van OV 1 aan te komen moedigen. Supporters kunnen meereizen met de bus. Vertrek: 17.00 uur vanaf Moorland. Wel graag aanmelden bij Tom Meeuwis (06-11017414). Aanvang wedstrijd: 20.00 uur. meer »

JO10-2 sluit seizoen feestelijk af!

14-6-22  Afgelopen zaterdag heeft de JO10-2 van OV samen met ouders het seizoen feestelijk afgesloten. Onder het genot van een lekkere BBQ, drankje en mogelijkheid tot een verfrissende duik hebben we het afgelopen seizoen samen nog eens doorgenomen en officieel afgesloten. De spelers van de JO10-2 ontvingen een echte persoonlijke FiFA kaart waar voor iedereen de dik verdiende score van 99 op gepresenteerd was. Ook de leiders ontvingen vanuit de ouders een leuk aandenken in de vorm van een WC-tegel met leuke spreuk.meer »

Oud-Veteranen gaan reünie houden

13-6-22  Deze Oud-Veteranen gaan nu een reünie houden ! De onderstaande foto dateert uit 1987 gemaakt bij ons gouden jubileum. En nu na 35 jaar gaat deze groep op 6 juli a.s. wederom bijeen komen. Intussen bestaan de Veteranen dus al 85 jaar en over 15 jaar in 2037 dus 100 jaar ! Met dank aan de organisatoren van deze reünie met name: Henk Liebrand en Jan Beekx.meer »

OV 1 wint overtuigend van RVU