Clubnieuws

Platte kar succesvol verlopen

19 oktober 20:15  Afgelopen zaterdag hebben maar liefst 23 nieuwe vrijwilligers zich aangemeld om een bijdrage te leveren aan hun club! Hiermee zitten we nu ruim boven de 200 leden met een groen/ wit hart! Mogelijk heb je ons gemist of behoorde je bij die andere uitzonderlijke groep: “Goed idee, ik ga er even over nadenken…” We begrijpen dat het niet eenvoudig is om wekelijks tijd vrij te maken. Maar goed nieuws er zijn ook genoeg activiteiten die af en toe dienen te gebeuren.meer »

Oirschot Vooruit ontvangt KNVB certificering “Lokale jeugdopleiding”

18 oktober 19:45  We hebben met succes deelgenomen aan het Kwaliteit- & performance (K&P) programma van de KNVB. Het programma is een initiatief om betaald voetbalclubs en amateurverenigingen te ondersteunen om de jeugdopleidingen een nieuwe kwaliteitsimpuls te geven. NMC Bright heeft onze vereniging middels een onafhankelijke audit succesvol doorgelicht. Op diverse elementen zoals beleid & bestuur, opleidingsvisie, ontwikkeling spelers & trainers, accommodatie & voorzieningen en talentontwikkeling conform eisen die daar door de KNVB aan worden gesteld op lokaal niveau. De werkgroep K&P, onder leiding van Joost Kemps, heeft het afgelopen jaar hard gewerkt om te komen tot een succesvolle afronding van het traject.meer »

Hilvaria - Oirschot Vooruit 2-3

17 oktober 19:15  Oirschot Vooruit pakt 3 punten in de blessuretijd! Om 14.30 uur floot scheidsrechter Lambert van der Ven af voor de wedstrijd Hilvaria – Oirschot Vooruit. Na 1 minuut legde de overigens prima leidende referee de wedstrijd weer stil omdat een kwispelende hond nieuwsgierig het speelveld op rende. Eigenlijk was dit één van de weinige hoogtepunten van de eerste helft.meer »

Bedankavond vrijwilligers

16 oktober 18:00  Op vrijdag 22 oktober aanstaande wordt in onze kantine de zogenaamde ‘vrijwilligersavond’ gehouden. Deze avond is bedoeld om als vereniging onze waardering uit te spreken aan al die vrijwilligers die onze vereniging draaiende houden. Deze feestelijke avond begint om 18.30 uur. Uiteraard wordt voor de inwendige mens gezorgd. We hopen zoveel mogelijk vrijwilligers te mogen verwelkomen. Ook vrijwilligers die het vorige seizoen nog actief waren maar nu zijn gestopt, zijn van harte welkom. En partners zijn uiteraard ook van harte welkom!meer »

Zondag 24 oktober: *Oktoberfest - de Megapark-editie*

13 oktober 16:15  Op zondag 24 oktober is het *Oktoberfest - de Megapark-editie* in de kantine van Oirschot Vooruit! Het bier, de biertafels, bierpullen en muziek zijn geregeld. *Dus zorg dat jij erbij bent!* 🍻🎧 Met *DJ Papa Lauda* gaat het dak er gegarandeerd vanaf! Aanvang vanaf 16.00 uur en om 16.45 uur ook nog *live Ajax-PSV* op groot scherm. *Zeg het voort. Und Auf Wiedersehen!* 🇳🇱🟢⚪🇩🇪 meer »

Verlenging campagne: ‘adopteer een stoel’

11 oktober 9:15  Ruim 275 stoeltjes op onze tribune hebben een naam gekregen. Een naam van een persoon die op de een of andere manier verbonden is aan onze vereniging. Wat een mooi succes. Daarom is besloten om iedereen die alsnog mee wil doen de gelegenheid te bieden in te schrijven. Dit kan via: marc.blommers@icloud.com onder vermelding van de naam voor op het stoeltje, jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Deze campagne loopt tot 30 november. En op = op. Dus wees er snel bij!