beleidsplannen - oirschot-vooruit.nl

  beleidsplannen

  Hier vindt u het beleidsplan van Oirschot Vooruit. Dit plan is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen de projectleden Kwaliteit en Performance Programma, Jeugd Technische Commissie en de KNVB, en is tot stand gekomen naar aanleiding van onze succesvolle deelname aan het Kwaliteit en Performance Programma van de KNVB. 

  Dit beleidsplan is praktisch toepasbaar voor het technisch kader binnen onze vereniging en beschrijft met name onze voetbalvisie, opleidingsvisie en het selectiebeleid. Het plan dient te worden nageleefd door alle betrokkenen. Het geeft handvatten aan trainers, leiders, leden van de Jeugd Technische Commissie (JTC), Hoofd Opleiding (HO) en anderen. 

  Daarnaast dient het als onderbouwing voor onze visie en is het de basis voor een sportieve en succesvolle toekomst van de jeugd van Oirschot Vooruit: met volop ontwikkeling en plezier! 

  Plezier is een belangrijke reden voor leden om te blijven voetballen. Bovendien is het een voorwaarde om het voetballen te leren. Door het aanbieden van voetbalvormen of onderdelen van voetbal die passen bij hun leeftijdscategorie, voetbalniveau en belevingswereld zorgen we ervoor dat alle betrokken plezier aan het voetballen kunnen (blijven) beleven.  

  IMG-20211031-WA00031_kopie.jpg

  Delen