Google analytics Toestaan Niet toestaan

OV 1 wint van Bladella

24 maart 2024 19:00

Om 14.30 uur floot scheidsrechter de heer Schuurmans af voor de wedstrijd Oirschot Vooruit – Bladella. De weersomstandigheden waren verre van optimaal. Er stond een straffe diagonale wind over ’t veld en af en toe een stevige regenbui. Dat zag je ook terug in ’t spelbeeld. Het was de gehele wedstrijd vrij rommelig en gehaast voetbal. Wel met van beide zijde een enorme inzet wat resulteerde in stevige doch over ’t algemeen sportieve duels.

In de eerste helft is Bladella twee keer gevaarlijk voor ’t doel geweest. Roel Abrahams had kunnen scoren doch keeper Niels Stockman voorkwam dit.  Oirschot Vooruit was ook twee keer gevaarlijk, in de 19de en 20ste minuut. Het verschil was dat Koen Versteden de bal steeds achter keeper Lars van de Put schoot. Bij het tweede doelpunt droop de klasse van af!
    Ruststand 2-0.

In de tweede helft lang ’t zelfde beeld als in de eerste helft. Tot de 65ste minuut eigenlijk uit ’t niets de 3-0 viel. De bal kwam van rechts voor ’t doel waar aanvoerder Joris Swaanen beheerst de bal tegen ’t net schoot. In de 71ste minuut gooide een prachtige aanval van Oirschot de wedstrijd op slot. Steekbal van Joris op Bram van Straten, die alleen op de keeper afging en de 4-0 afvuurde.

Trainer Angelo Timisela van OV en Eric Viscaal van Bladella wisselde in de tweede helft diverse spelers. Bij Oirschot kwam Harm Ketelaars voor Koen Versteden, Kees de Bresser voor Jip Stam en Tycho Schijvens voor Daan Hagemeier. Tot slot complimenten aan onze gasten uit Bladel. Ten eerste voor de spelers, zij bleven 90 minuten strijden ondanks ‘t slechte veld, de weersomstandigheden en achterstand. Ten tweede voor de supporters die in grote getale aanwezig waren en zo hun clubliefde toonde.