Onze club

  Menno Pot en Rodney Rijsdijk over Three Little Birds

  Gisteren om 16:43  In ELF 10, nog een ruime week in de handel, uitgebreid aandacht voor de andere manier waarop Ajax dit seizoen Europa al in vuur en vlam zette. Het derde shirt met de drie kleine vogeltjes werd een wereldwijde hit, ook al mogen ze niet meer te dicht in de buurt van het UEFA-hoofdkantoor fluiten. Ras-Ajacieden Menno Pot en Rodney Rijsdijk geven hun mening over het derde tenue.  meer »


  Weggeputzt: Ajax maakt indruk op Duitse en internationale media

  Gisteren om 15:21  Ajax heeft indruk gemaakt in de Champions League.Tijd voor een kort rondje koppensnellen in Duitsland en elders in Europa! meer »


  Samenvatting Ajax - Borussia Dortmund

  Gisteren om 15:01  Groot feest in de Johan Cruijff ArenA. Ajax overklaste de grote naam Borussia Dortmund dinsdagavond volledig. Wie nog eens wil genieten: hier zijn de goals nog eens. Alle vier. Ja, het waren er vier. meer »


  Interview Yorbe Vertessen: "Op de training tik ik de 35 kilometer per uur wel aan"

  19 oktober 2021 12:22  Yorbe Vertessen is twintig jaar en staat al heel zijn jeugd te boek als groot talent bij PSV. Eindelijk komt dat eruit. In een uitgebreid interview met de Belg vroegen we hem naar het prille begin.  meer »


  Interview Elton Kabangu: ?Met de fysio?s van Willem II heb ik een band voor het leven?

  19 oktober 2021 9:05  Elton Kabangu (23) komt van ver. Van heel ver. De buitenspeler van Willem II lag vorig jaar op de intensive care met corona en moest weer vanaf nul opbouwen. Hij is de Tilburgse club voor eeuwig dankbaar. Van Martin van Geel tot de terreinknecht; allemaal stonden ze voor hem klaar toen het slecht ging. meer »


  Nederlandse clubs in actie: de mooiste Europese duels van deze week

  18 oktober 2021 16:00  Na een drukke en boeiende speelronde maakt de Eredivisie midweeks weer even plaats voor Europees voetbal. De groepsfase van de Champions League begint deze week aan de derde speelronde. De volgende duels garanderen je twee avonden vol voetbalspektakel.  meer »


  Meer nieuws