Onze club - oirschot-vooruit.nl

  Onze club

  De 5 meest opmerkelijke transfers van deze transferperiode

  Vandaag om 10:50  En we kunnen weer uitademen... De laatste dag van de transferperiode zit erop. Honderden spelers hebben een nieuwe club gevonden. Daar zaten een aantal verrassende bij. We zetten de vijf meest opmerkelijke transfers van deze transferperiode op een rij.  meer »


  5 last-minute transfers op deadline day

  Vandaag om 9:44  Deadline day: een dag vol spanning en sensatie. Niet omdat er veel op de velden gebeurt, maar omdat de transfers je om de oren vliegen. Op het allerlaatste moment hopen tal van clubs nog een nieuwe speler aan te trekken. We zetten 5 transfers op een rij die op het nippertje nog rond kwamen deze winter.  meer »


  Transferoverzicht Eredivisie en Eerste Divisie winter 2023 (update)

  Gisteren om 23:59  Transfer Deadline Day is weer aangebroken! De laatste dag dat clubs in de Eredivisie en Eerste Divisie en het buitenland spelers mogen aantrekken, huren of verkopen en/of verhuren. Tot dusver zijn al de nodige deals gesloten. Welke? meer »


  Deadline day: vijf transfers die vandaag gaan plaatsvinden

  Gisteren om 9:58  Deadline day staat vaak garant voor spektakel. Paniekaankopen, verrassende transfers en de voorspelbare aanwinsten. Tot middernacht hebben clubs nog de tijd om hun selectie voor de tweede seizoenshelft te completeren. Hieronder kijken we naar enkele transfers die je vandaag kunt verwachten. meer »


  Valencia en Osimhen brengen top ESM Gouden Schoen in beweging

  Gisteren om 9:00  Vier doelpunten voor Enner Valencia. De veertiende seizoenstreffer van Victor Osimhen. De top drie in het klassement van de ESM Gouden Schoen wijzigde niet, maar op de posities net buiten het podium waren dit weekend diverse verschuivingen te zien. Zo staan er nieuwe namen op de plekken vier, vijf en zes. meer »


  Wanneer schiet Ajax eindelijk in de roos? Hoe het verlies op jeugdaanwinsten in Amsterdam blijft oplopen

  30 januari 2023 16:28  Giovanni heeft Jong Ajax definitief achter zich gelaten en is teruggekeerd naar Brazilië. Ook Jeppe Kjaer is te licht bevonden en pakte deze week zijn koffers om in Noorwegen bij FK Bödo/Glimt te gaan spelen, terwijl Victor Jensen ook keer op keer te licht wordt bevonden. De middenvelder zou nu alweer op de nominatie staan om verhuurd te worden. Toch blijft Ajax het proberen. De Amsterdammers hebben nu weer een nieuw groeibriljantje op de korrel. De vraagprijs? Een miljoen euro. meer »


  Meer nieuws

  30 januari 2023 11:21 Het ELFtal van het weekeinde: Week 4

  23 januari 2023 11:13 Het ELFtal van het weekeinde: Week 3

  23 januari 2023 7:00 Maak kennis met De Voetbaltrainer