Google analytics Toestaan Niet toestaan

Terechte nederlaag Oirschot Vooruit tegen Mierlo Hout (2-4)

20 februari 2022 19:15

Om 14.30 uur floot scheidsrechter Aron Ulijn af voor de wedstrijd Oirschot Vooruit - Mierlo Hout in extreem slecht weer. Daarom kon er niet op het hoofdveld gespeeld worden en werd er uitgeweken naar het kunstgrasveld. In de 3e minuut kopte Job van Gestel uit een corner van Bram van Straten de 1-0 tegen de touwen. Een super start voor de groen-witten ondanks de wind tegen! Later kopte dezelfde Job van Gestel uit een vrije trap net over en uit een corner op de keeper, helaas kreeg ook Koos Gloudemans de bal uit de rebound niet in de netten. Ook Bram van Straten kreeg nog een prima schietkant op de zestienmeter, helaas ging zijn schot over.

Het laatste kwartier van de eerste helft kwam Mierlo Hout beter in de wedstrijd. Eerst schoot aanvoerder Jasper Lalisang nog voorlangs maar in de 38e minuut scoorde hij wel via de binnenkant van de rechterpaal. Ruststand 1-1.

De tweede helft met de wind mee bracht niet wat je normaal verwacht. Het was juist Mierlo Hout dat hard toesloeg. In de 53e minuut was het wederom Jasper Lalisang die dit keer met het hoofd de 1-2 op het scorebord bracht. Nog niet bekomen van de schrik lag in de 55e minuut de 1-3 in het netje. Uit een corner scoorde Dani Deelen in de rebound.

Oirschot Vooruit was in de tweede helft de mindere partij, ondanks de aansluitingstreffer van Tim Neggers in de 75e minuut uit een prima voorzet van Max van de Wal (2-3) en de kopbal van Bram van Straten die ongelukkig voor de groen-witten op de keeper werd gekopt.  Want mede door missers van Mike de Meij (3 open kansen) bleef een afstraffing bespaard. In de 90e minuut kopte Jeroen Rooijakkers de 2-4 eindstand binnen. Al met al een terechte overwinning voor Mierlo Hout!

Aan de inzet lag het zeker niet, maar Mierlo Hout was slimmer, mannelijker en vaster aan de bal.