Google analytics Toestaan Niet toestaan

OV 1 wint topper van sv Laar

3 december 2023 22:15

Oirschot Vooruit - sv Laar: 3-1

sv Laar begon fel van start en had een kopbal meteen in de 2e minuut naast het doel van Oirschot. sv Laar was de eerste 15 minuten dicht bij het openingsdoelpunt. Oirschot wachtte af en het eerste schot richting doel was van Koen van Heerebeek. Een aantal minuten later was het Koen Versteden die recht op de doelman afging maar helaas geen doel trof. Het spel ging op en neer. Het was Daan Hagemeier die een pass gaf op Tim Neggers die de bal keurig langs de doelman van sv Laar plaatste: 1 - 0.

sv Laar liet zich niet kennen en kreeg ook mogelijkheden en zo had Niels Stockman veel moeite om een doelpoging van sv Laar te verwerken. Net voor het rustsignaal kreeg Bram bijna een vrije doorgang maar het vrij kappen ging net niet goed. Gelukkig was het Joris Swaanen die enkele minuten later wel het doel trof en de 2-0 keurig binnentikte. Tevens de ruststand.

In de tweede helft was het Oirschot die het veldoverwicht had en bij een uitval van Oirschot was het Max van de Wal die een keurige voorzet gaf die werd binnen gewerkt door Bram van Straten (3-0). sv Laar liet zich nog steeds van hun beste kant zien en kreeg ook mogelijkheden echter deze werden niet benut. Het was in de 16e minuut dat Oirschot de 4-0 binnentikte maar dit doelpunt werd afgekeurd door de goed leidende scheidsrechter van Helden uit Prinsenbeek.

In de 24e minuut scoorde sv Laar een doelpunt maar ook deze werd afgekeurd  wegens buitenspel. Maar een paar minuten later was het wel bijna raak. sv Laar kreeg een strafschop maar deze werd keurig gekeerd door doelman Niels Stockman. Mark van Dongen kwam in het veld voor Harm Katelaars en sv Laar kreeg nog bijna een doelpunt cadeau door een kopbal die bijna in het eigen doel vloog.

Kees de Bresser kwam in het veld voor Daan Hagemeier. sv Laar gaf niet op en kreeg loon naar werken. Een doelpunt van Stijn Peeters was de 3-1. Het spel ging op en neer en beide teams kregen nog mogelijkheden. Zo kregen Tim Neggers en Kees de Bresser nog de mogelijkheid om de voorsprong te vergroten. Vermeldingswaadig is nog het debuut van Kjel Latour die inviel voor Bram van Straten.

Een mooie overwinning waardoor Oirschot koploper blijft .

Volgende week een uitwedstrijd om half 3 tegen Brabantia uit Eindhoven.