Google analytics Toestaan Niet toestaan

Oirschot Vooruit – NWC: 4-0

8 oktober 2023 19:00

Oirschot speelde zijn tweede wedstrijd van deze competitie weer thuis. Nu tegen NWC uit Asten. Het zou voor de groenwitten een tamelijk makkelijke wedstrijd worden. In de tweede minuut was er al een kans voor Oirschot Vooruit, maar het schot van Koen Versteden op drie meter voor de goal werd geblokkeerd. In de achtste minuut was het wel raak. Een voorzet van Joris Swaanen werd door de keeper niet goed verwerkt. De bal kwam bij Koen Versteden die met een omhaal de 1-0 scoorde. Vlak daarop een kans voor NWC maar Oirschot bleef de betere ploeg.

Een afstandschot van Joris Swaanen ging net voor de goal langs. In de twintigste minuut een dieptepass van Koos Gloudemans op Joris Swaanen. Die schuift de bal rustig onder de keeper door in het doel. (2-0) In de veertigste minuut viel het derde doelpunt. Koen Versteden geeft vanaf de achterlijn de bal voor het doel waar Bram van Straten de bal eenvoudig binnen loopt. (3-0).

In de tweede helft kwam Max van de Wal in het veld voor Koen Versteden. NWC probeerde initiatief te nemen. In de 10e minuut een hard schot van  Robin Rijnders van NWC voorlangs. In de 20e minuut kwam Harm Ketelaars in het veld voor Jip Stam. Na een half uur kwamen Teun van de Biggelaar en Fons Meeuwis in het veld voor Marc van Dongen en Daan Hagemeier. Een paar minuten later kwam Max van de Wal op links over de flank en gaf goed voor op de inkomende Bram van Straten die hard en hoog de bal tegen de touwen joeg (4-0).

De wedstrijd was gespeeld en de A-junior Marijn van Hees kwam nog in het veld voor Tim Neggers maar dit veranderde niets meer aan de score. Een terechte en duidelijke overwinning voor de groenwitten.

Volgende week de eerste uitwedstrijd van dit seizoen tegen ZSV uit Zeilberg.