In Memoriam: Piet Vorstenbosch - oirschot-vooruit.nl

  In Memoriam: Piet Vorstenbosch

  30 augustus 2023 16:00


  Afgelopen maandag kregen we het trieste bericht dat oud 1e elftal speler Piet Vorstenbosch op 78 jarige leeftijd is overleden aan een hartaanval . We wisten al een tijdje dat Piet zijn gezondheid steeds brozer werd.

  Piet kwam oorspronkelijk uit Best. Met zijn 20 jaar werd hij lid van Oirschot Vooruit. Hij speelde vele jaren in het 1e elftal als rots in de branding centraal in de achterhoede. Hij ging altijd voorop in de strijd, een geweldige verdediger. Hij werd kampioen in het seizoen 1969-1970 ( 4e klasse) en in 1971-1972 ( 3e klasse). Zijn favoriete trainer waren: D`Hooge, Henk Zeeuwen en Rombouts.

  Piet was ook jeugdtrainer van verschillende jeugdteams bij Oirschot Vooruit. Hij was één van de eerste die zijn trainersdiploma behaalde bij Oirschot Vooruit. Daarna werd hij trainer bij Hilvaria en Irene uit Gemonde en speler/trainer bij de Bocht `80. Ook heeft Piet nog bij het Nederlands Militair Elftal gespeeld.

  Hij was altijd geïnteresseerd in Oirschot Vooruit en vaste supporter bij het 1e elftal. Soms wel kritisch maar altijd vol lof over de geweldige spelers van het 1e nu ( "Zo goed waren wij nie vroeger", zei Piet wel eens).

  Piet, rust zacht.


  Onze gedachten en ons medeleven gaan uit naar zijn vrouw Helma en de kinderen en kleinkinderen van Piet. Wij wensen hen heel veel sterkte toe.

  Bestuur en Leden Oirschot-Vooruit.

  PHOTO-2023-08-30-09-58-49.jpg

  Delen