Google analytics Toestaan Niet toestaan

Opnieuw nederlaag voor Oirschot Vooruit

2 oktober 2022 18:00

Veritas – Oirschot Vooruit 2-0

Onder leiding van de jarige scheidsrechter Mitchel Schellekens trapte Oirschot Vooruit af voor de 2e competitiewedstrijd van dit seizoen tegen Veritas uit Neeritter.

De eerste helft was niet goed van de groen-witten, behalve een enkele kans via een mooie volley van Joris Swaanen in de 27e minuut. Veritas was fysiek sterker, had telkens de tweede bal en kreeg enkele kansen. Teun van de Biggelaar moest in de 32e minuut helaas het veld geblesseerd verlaten door een grove overtreding van een speler van Veritas. In alle tumult werden de nodige gele kaarten getrokken door de scheidsrechter. Job van Gestel kwam in het veld voor Teun van de Biggelaar.

In de 41e minuut scoorde uitblinker Gijs Hansen uit een snelle uitbraak over rechts de 1-0 voor Veritas, tevens ruststand.

Een tweede wissel werd in de rust doorgevoerd door trainer Roland Schuermans, Bram Meeuwis kwam voor Koos Gloudemans in het veld. Oirschot Vooruit kwam wat feller uit de kleedkamer en er ontstonden ook wat kansen om de stand gelijk te trekken. De grootste kans was voor Teun Sebregts maar zijn schot belandde op de paal. En ja, als niet zelf scoort dan valt het doelpunt vaak aan de andere kant wel. In de 78e minuut wederom een snelle uitbraak via Gijs Hansen, zijn voorzet was op maat en de 2-0 werd gemaakt door Joost Hendriks.

Oirschot Vooruit wisselde nogmaals, Fons Meeuwis werd in de spits vervangen door Daan Hagemeier in de 64e minuut en ook Gijs Sebregts kwam in het veld voor Devin van de Schoot in de 75e minuut. Zo waren de 3 wisselmomenten voorbij en kon de aan de schouder geblesseerd geraakte Daan Hagemeier niet meer vervangen worden en moest Oirschot Vooruit met 10 man verder.

Helaas zat er niets meer in en werd ook de 2e competitiewedstrijd terecht verloren. Hopelijk de kans op revanche volgende week zondag en kunnen de eerste punten gepakt worden tegen Wilhelmina ’08 uit Weert.