SPECIALE EDITIE KAMPIOENEN OIRSCHOT VOORUIT 2

OV 2
Braakhuizen 2
20-05-2018
3 - 2

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Speciale editie kampioensploeg Oirschot Vooruit 2
In deze speciale kampioenseditie zal de gebruikelijke uitgebreide samenvatting plaats maken voor een ode aan alle spelers van OV2!

Gijs van Beers
Gijs keepte het overgrote deel van de wedstrijden dit seizoen. Hij was onder anderen erg belangrijk in wedstrijden zoals Steensel-uit, waarin hij de ploeg met goede reflexen op de been hield. Rijdt verder graag in dure auto’s in de baas z’n tijd.

Bil van den akker
Bil is er zo eentje die ieder team nodig heeft. Iemand die op voetbalgebied nooit onzin vertelt (helaas op andere gebieden wel) en die zowel binnen de lijnen als in het kleedlokaal zijn steentje bijgedragen heeft.

Pierre van den Berkmortel
Pierre a.k.a. Pirra alias Pirralicious blonk dit seizoen regelmatig uit op de zaterdagavonden. Hiervan ondervond hij dan hinder op de zondagmorgen, met als resultaat dat 10:30 uur aanwezig meerdere malen onhaalbaar was. Een ongepolijst diamantje met de nodige potentie!

Harun Canic
Harrie was dit seizoen één van de meer ervaren spelers van OV2. Technisch zeer sterk en een linker been waar Messi een traantje voor weg pinkt. In zijn vrije tijd veelvuldig met @Viev in de gym te vinden.

Teun Derks
Tauwnie miste het hele seizoen helaas door een kruisband blessure, maar was regelmatig toeschouwer samen met Jan-Willem van Hout, Davey Dartpijl en de rest van de Darts-familie.

Harm van Heerebeek
Harm moest het laatste deel van de competitie helaas missen door een knie blessure, maar was daarvoor onze vaste “nummer 6”. Ook is hij liefhebber van Fortnite, iets wat hij misschien nog wel beter kan dan voetballen!

Koen van Heerebeek
Broer Koen speelde zich dit seizoen in de kijker bij Pietje Drijvers en speelde daarom de nodige wedstrijden in OV1. Toch heeft Koen ook een flink aandeel gehad in OV2, waar hij achterin op verschillende posities ijzersterk voor de dag kwam.

Jan-Willem van Hout
Ook J-W werd het hele seizoen aan de kant gehouden door een kruisband blessure. Gelukkig moet hij het toch vooral hebben van de vrijdag- en zaterdagavonden, waarin hij uit blinkt in het doorslikken van spa-goud.

Jasper van Kollenburg
Jasper, a.k.a. JAPIE START DIE WAGEN, kan zowel rechtsback als verdedigend op het middenveld. Als je tegen Jasper speelt weet je dat er constant iemand op je hakken trapt. Jasper haalt altijd een voldoende en bekroonde dit gisteren met zijn eerste doelpunt van het seizoen!

Stijn Koolen
Stijn was dit seizoen misschien wel de belangrijkste speler van OV2. Hij was de schakel tussen verdediging en aanval en heeft met een groot aantal doelpunten en assists een stevig aandeel in dit kampioenschap.

Kay Laenen
Kay is een zeer snelle en behendige voetballer. Het was een moeilijk seizoen voor Kay, die vorig jaar OV1 nog naar het kampioenschap schoot, maar het dit seizoen voornamelijk in OV2 moest laten zien. Toch raakte hij in een bloedvorm de afgelopen weken en daarom een groot compliment aan Kay voor de manier waarop hij het opgepakt heeft! Oja, en opa Nico bedankt voor de aanmoedigingen langs de lijn!

Timo van de Loo
Timo, beter bekend als “T-bone”, keepte door afwezigheid van Gijs van Beers de laatste wedstrijden van OV2. Dit deed hij zeer verdienstelijk, met als grote hoogtepunt de gestopte penalty in en tegen Beers. Dit was de opmars naar het kampioenschap.

Pim Meeuwis
Pim stapte dit seizoen uit de schaduw van zijn broers, die eveneens een aardig balletje kunnen trappen. Als Pim een bal aangespeeld krijgt weet hij áltijd al waar hij de bal vervolgens naar toe zal spelen. Dat gaat komend seizoen in de eerste klasse vast erg goed van pas komen!

Rick Meeuwis
Rick a.k.a Rickert is op zondag de sloper van OV2 en is zowel linksback als centraal achterin inzetbaar. In zijn vrije tijd (lees: elke donderdagavond) is het een casanova, een vrouwenverslinder pur sang. Laat dit een waarschuwing zijn voor al het vrouwelijk schoon dat op donderdagavonden het Tilburgse uitgaansleven bezoekt!

Daan van Nunen
Als je Daan ziet voetballen, dan denk je al snel dat hij al 15 jaar in de selectie van Oirschot Vooruit voetbalt. Een natuurlijke leider die erg rustig is aan de bal en altijd bezig is zijn teamgenoten te helpen en te coachen. In zijn vrije tijd kijkt hij graag Bassie & Adriaan en verder heeft hij ook een groot aandeel in de k*@t muziek die voorafgaand aan de wedstrijden in de kleedkamer gedraaid wordt.

Stijn Peeters
Als je aan Stijn denkt, dan denk je aan STOMEN. Stijn heeft dit seizoen te kampen gehad met een knie blessure, maar als hij fit is trekt hij zijn 7 mijls laarzen aan en is het de schrik van menig tegenstander. Stijn heeft een contract getekend bij een lager elftal bij OV voor komend seizoen, succes daar maat!

Jordi Raaijmakers
Jordi, Jozo-J, Wokkel, een vaste waarde in het centrum van de verdediging dit seizoen. Kwam vorig seizoen over van OV3 en pakte in zijn debuut jaar direct 2 rode en grosso modo 23 gele prenten. Dit seizoen ging het wat dat betreft beduidend beter met 0 rode en gele prenten! Verder blinkt hij in de kleedkamer samen met Willem Witlox uit in het laten van vieze pufjes om zijn teamgenoten scherp te houden.

Gijs Sebregts
Gijs alias “de Seb” was, ondanks dat hij ook een erg goede spits is, dit seizoen vaak gelegenheids rechtsbuiten in OV2. Deze rol vulde hij erg goed in met als hoogtepunten de belangrijke blessuretijd doelpunten tegen Dommelen en Braakhuizen. Volgend seizoen wellicht de spits van OV1!

Paul Stamps
Paul is de routinier van het elftal. Een groot compliment aan deze 32 lentes jonge hond, die op het veld laat zien nog altijd super fit te zijn. Daarnaast is Paul de leider die je in het kleedlokaal of na een training altijd even aan zal spreken als hij het gevoel heeft dat je niet lekker hebt gespeeld of getraind. Laten we hopen dat deze DIJK nog een paar seizoenen mee blijft ballen!

Mathijs van de Ven
Mathijs, al wordt hij vaker Tippie genoemd, is net als Daan en Paul een speler die van nature zijn teamgenoten beter laat voetballen. Tippie is een rustige gast, die laat zien dat voetbal niet alleen een spelletje is dat met de benen wordt gespeeld, maar ook met het hoofd. Verder blinkt Tippie uit in het organiseren van verjaardagsfeesten. Als je lang genoeg blijft schijn je met Evert de koeien te mogen melken.

Max Vervoort
Max was vooral in de eerste seizoenhelft erg belangrijk, met goede acties en doelpunten. Voor een trainer is het erg prettig als je een gast als Max in je team hebt. Helaas voor ons, maar gelukkig voor hem bleef dit ook niet onopgemerkt bij Piet Drijvers en is Max inmiddels een vaste waarde bij OV1!

Wesley Vroemen
Zoals zijn achternaam als verraadt, is Wesley een speler waarbij het lijkt alsof hij op de brommer zit. Neemt als rechtsback de bal aan, “vroem vroem” en geeft 60 meter verderop een goede voorzet. Wesley is dit jaar nieuw bij Oirschot Vooruit, dus wat is dan mooier om te beginnen met een kampioenschap? Welkom Wes!

Willem Witlox
Willem is op Paul en Harun na de oudste van het stel en merkt dit ook aan zijn lichaam. Hij heeft dit seizoen voortdurend pijntjes gehad, maar is toch ook van waarde kunnen zijn door als aanspeelpunt in de spits te spelen en zijn doelpuntjes mee te pikken. Vist in zijn vrije tijd graag op karper. 

Verslagen

Terug naar boven