ODC 3 0-3 OV 2

ODC 3
OV 2
25-02-2018
0 - 3

Scheidsrechter:   B. Schoofs
Onder winterse omstandigheden werd er om 11.00u op een uitstekende kunstgrasmat afgetrapt voor de tweede competitiewedstrijd na de winterstop: ODC 3 – OV 2.

OV 2 schoot uit de startblokken, combineerde er heerlijk op los en kwam al snel een paar keer gevaarlijk voor het doel van de gastheren uit Boxtel. In de beginfase stond het vizier echter nog niet op scherp en leidde het goede veldspel niet tot doelpunten. Na een kwartier kroop ODC iets uit haar schulp en dook zowaar op voor het doel van Gijs van Beers. Door een sublieme redding met de voeten voorkwam hij een bijna zeker tegendoelpunt. Niet veel later werd het overwicht van OV 2 op het veld eindelijk beloond. Na een te korte terugspeelbal van de Boxtelse defensie was het Gijs Sebregts die een-op-een met de keeper van ODC kwam en heel rustig afrondde: 0-1. OV 2 zette door en niet heel veel later was het alweer raak, deze keer was het Stijn Koolen die trefzeker was met een bekeken schot in de verre hoek die voor de keeper van ODC te machtig was: 0-2. In de fase hierna bleef het overwicht voor de mannen uit Oirschot maar werd de trekker nog niet definitief overgehaald. ODC kwam er nog een paar keer goed uit, maar telkens was het de verdediging van OV 2 of sluitpost Gijs van Beers die op tijd redding konden brengen. Ruststand derhalve 0-2.

De tweede helft was nog maar amper van start en ODC kwam er opeens een paar keer gevaarlijk uit. Zeker gezien de tussenstand was OV 2 er alles aangelegen om de nul te behouden en zelf nog een doelpunt te maken. Na wat op en neer golven van het spel was het uiteindelijk Paul Stamps die de wedstrijd definitief in het slot gooide. Na een mooie voorzet vanaf rechts was het eindstation voor het doel. Hij kwam goed voor de keeper en tekende met zijn tweede kopdoelpunt in zijn carrière bij Oirschot-Vooruit voor de uiteindelijke eindstand: 0-3.

Aanstaande zondag wordt er door de Oirschotse formatie niet gespeeld i.v.m. de winterse omstandigheden. Voor trainer Johan van Griensven en zijn manschappen gaat het vizier op 11 maart wanneer er een uitwedstrijd op het programma staat tegen Unitas’59 2. Een geduchte concurrent in de competitie, dus alle steun aan de zijlijn is weer van harte welkom in de race om de titel!
 

Verslagen

Terug naar boven