OV2 4-0 Dommelen 2

OV 2
Dommelen 2
26-11-2017
4 - 0

Scheidsrechter:   H.M.J. Theelen
Na de vele buien in de afgelopen week werd er zondag op een drassig hoofdveld afgetrapt voor de wedstrijd tussen OV2 en Dommelen 2. Na het winnen van de 1ste periodetitel waren de mannen van Johan van Griensven gebrand op een goed resultaat tegen de bezoekers uit Dommelen. Vorig seizoen vormde zij immers een sta in de weg in de nacompetitie.

Al snel na de aftrap bleek dat OV2 vandaag goed georganiseerd in haar spel kwam. Zowel aanvallend werden wat mogelijkheden gecreƫerd en in verdedigend opzicht stond het ook als een huis. Na 27 minuten kwam OV2 op een verdiende 1-0 voorsprong toen Pierre van den Berkmortel een niet te missen kans aangeboden kreeg na goed voorbereidend werk van Max Vervoort. Nog maar net daarna was het alweer raak aan Oirschotse zijde. Deze keer was Max Vervoort niet de aangever, maar afmaker nadat hij de bal van Paul Stamps licht toucheerde. Met name de opstoomactie van good old Stamps imponeerde op het aanwezige publiek die voortkwam uit een flitsende counter. Uiteindelijk bleek de 2-0 voorsprong behouden tot de rust nadat Dommelen 2 nog een paar kleine mogelijkheden kreeg via vrije trappen en corners.

De tweede helft begon even later met dezelfde elf namen aan de aftrap. Al in de 50ste minuut kreeg OV2 een uitgelezen kans om de wedstrijd in het slot te gooien. De scheidsrechter kende immers een penalty toe en deze werd koelbloedig door Paul Stamps tot doelpunt verwerkt, 3-0. Daarna gingen de Oirschotse gastheren door waar ze al een groot deel van de wedstrijd mee bezig waren. Via een goede organisatie in verdedigend opzicht en de frisse aanvallende impulsen werd de Dommelense verdediging nog eenmaal dolgespeeld wat resulteerde in de 4-0. Met name de afronding van de zeer sterk spelende Stijn Koolen sprak tot de verbeelding na goed voorbereidend werk van Daan Hagemeier. Daarna werd Pierre van den Berkmortel vervangen door Bil van den Akker en Paul Stamps werd afgelost door Harun Canic. De wedstrijd viel ietwat dood, maar zowel OV2 als Dommelen 2 creƫerde nog wat kleine mogelijkheden in het tweede gedeelte van de tweede helft. In de 75ste minuut nogmaals een dubbele wissel aan Oirschotse zijde, Jordi Raaijmakers kwam erin voor Rick Meeuwis en Pim Meeuwis loste Max Vervoort af. Een kwartier later floot de scheidsrechter af en was de blijdschap groot aan Oirschotse zijde.

Toen uiteindelijk bleek dat naaste concurrent SBC2 punten had verspeeld was de vreugde nog wat groter. Voor de mannen van Johan van Griensven gaat vanaf nu het vizier op zondag, wanneer men op bezoek gaat bij Braakhuizen 2. Ook daar staat nog een rekening open van vorig seizoen, dus genoeg motivatie voor de spelersgroep. Tot volgende week!
 

Verslagen

Terug naar boven