RPC 3 3-0 Oirschot Vooruit 2

RPC 3
OV 2
12-11-2017
3 - 0

Scheidsrechter:   G. de Pree
Onder barre weersomstandigheden werd er zondag iets na twaalf uur op kunstgras afgetrapt voor de wedstrijd tussen RPC3 en OV2. Al snel zou blijken dat het een hele lastige wedstrijd voor OV2 zou worden. De scherpte was niet aanwezig en het lukte OV niet om het vertrouwde verzorgde spel te spelen. Integendeel zelfs, want het was RPC3 dat in de eerste helft een aantal keer gevaarlijk doorbrak richting het doel van Gijs van Beers maar telkens faalde de thuisploeg in de afronding. OV2 had uiteindelijk bijna de gehele eerste helft nodig om ook tot een serieuze doelpoging te komen. Net voor rust waren er uiteindelijk wel een paar goede mogelijkheden in de vorm van een kopbal van Willem Witlox en een vrije trap van Paul Stamps.

De rust brak aan en iedereen realiseerde zich dat het deze wedstrijd niet zou gaan lukken op de manier zoals tot dan toe gespeeld werd. Na rust verscheen de Oirschotse formatie aan de aftrap met één doorgevoerde wijziging: JO19-1 verdediger Sjoerd van Straten kwam rechtsback te spelen op de plaats Mathijs van de Ven.

Ook na rust bleek echter al snel weer dat het vandaag een lastige klus zou worden om de drie punten uit Eindhoven mee naar Oirschot te nemen. Uiteindelijk bleken de kansen van de thuisploeg uit de eerste helft uitstel van excecutie. Het was namelijk RPC3 dat na een goed uur spelen de leiding nam via een afstandschot; 1-0. Niet heel veel later viel tot ongeloof van iedereen op en naast het veld ook nog is de 2-0. Trainer Johan van Griensven besloot om in te grijpen en wisselde JO19-1 middenvelder Maarten van de Kam ten faveure van Harun Canic en later betrad ook Kay Laenen het veld nog voor Pierre van den Berkmortel. Heel veel effect had het slotoffensief niet en de wedstrijd werd uiteindelijk nog afgesloten met een derde tegendoelpunt; 3-0.

Al met al een hele teleurstellende wedstrijd vanuit OV2-perspectief. Na de goede reeks aan het begin van de competitie werden in de laatste drie wedstrijd slechts 2 punten behaald. Werk aan de winkel dus voor de staf en spelers van OV2 om lering te trekken uit de matige reeks en zich op te richten voor het restant van de eerste seizoenshelft. Aanstaande zondag staat voor OV2 om 11.30u de thuiswedstrijd tegen RKSV Nuenen 3 op het programma. Graag tot dan!
 

Verslagen

Terug naar boven