Bladella 2 1 - 6 OV 2

Bladella 2
OV 2
08-10-2017
1 - 6

Basis spelers:

Scheidsrechter:   P.W.F. Heuts
Wie stopt deze trein? Na overwinningen op Beerse Boys en Steensel moest vandaag Bladella eraan geloven. Na 90 minuten stond er 1-6 op het scorebord. Omdat de concurrenten vandaag punten morsten, staan de mannen van Oirschot Vooruit 2 nu bovenaan in de 2e klasse D.
Zoals wel vaker dit seizoen werd Oirschot Vooruit in de beginfase wat achteruit gedrukt. In tegenstelling tot de voorgaande twee competitie wedstrijden resulteerde het dit keer niet in een vroege tegengoal. Na 10 minuten voetballen pakte OV2 de draad op, wat direct tot een aantal dreigende momenten voor het doel van de thuisploeg leidde. De ban werd uiteindelijk gebroken door geklungel achterin bij Bladella. De keeper van Bladella liet zien waarom hij keeper was geworden en verspeelde op knullige wijze de bal aan Willem Witlox. Hij legde terug op aanvoerder Mathijs van de Ven, die de bal knap in één keer in het lege Bladella doel schoot: 0-1. Ondanks een aantal hachelijke momenten voor beide doelen was 0-1 ook de ruststand.
In de rust waren trainers Johan van Griensven en Wim van Kollenburg niet ontevreden, maar wel kritisch op het feit dat er af en toe niet “effectief” genoeg gevoetbald werd. Deze boodschap bleek achteraf goed door de spelersgroep te zijn ontvangen, want in de 2e helft liet Oirschot Vooruit aan Bladella zien wat effectief voetballen is. Al na vijf minuten was het 0-2: Willem Witlox werd diep gestuurd, maar stuitte op de keeper van Bladella, die erg ver zijn doel uit was gekomen. Dit had Stijn Koolen ook gezien en schoot de teruggekomen bal van grote afstand op mooie wijze het doel in. Twee minuten later was Max Vervoort het eindstation van een mooie pass van achteruit door Pim Meeuwis, 0-3. Koen van Heerebeeck herhaalde het kunstje van Pim Meeuwis tien minuten later, en ook nu werd er keurig door Max Vervoort binnen geschoten, 0-4. Inmiddels was Dirk van de Sanden ingevallen, die na een aanval over rechts goed mee was gelopen en op aangeven van Stijn Koolen de 0-5 tegen de touwen schoot. Vijf minuten voor tijd moest Oirschot Vooruit helaas ook een tegengoal incasseren, na een goede aanval van Bladella. Het slot akkoord was voor nestor Paul Stamps. Na een mooie actie van Stijn Koolen was het voor Stamps een koud kunstje om de 1-6 binnen te schieten.
Volgende week hopen de mannen van Oirschot Vooruit 2 de goede reeks voort te zetten, om 11:30 uur thuis tegen ODC uit Boxtel.
 

Verslagen

Terug naar boven