Steensel 2 1-2 Oirschot Vooruit 2

Steensel 2
OV 2
01-10-2017
1 - 2

Basis spelers:

Scheidsrechter:   Menting, G. (Giel)
Na de 7-1 overwinning van vorige week op Beerse Boys 3 stond in speelronde 2 een wedstrijd op het programma in en tegen Steensel. Onder leiding van scheidsrechter Menting werd er om 12.00u afgetrapt.

Nadat vorige week al na 3 minuten de eerste tegengoal geïncasseerd werd door OV2 was het deze keer na 4 minuten alweer raak. Met deze slechte start moest OV2 vervolgens op zoek naar herstel. In tegenstelling tot vorige week waarin er goed voetbal werd gespeeld, lukte het deze keer niet om aan het voetballen te komen. Kenmerkend was het lage baltempo en de onzorgvuldigheid in de passing aan Oirschotse zijde in de eerste helft. Met een 1-0 achterstand werd dan ook na 45 minuten de kleedkamer opgezocht.

Één ding was duidelijk, namelijk dat er wat moest veranderen om alsnog met een resultaat uit Steensel te vertrekken. Trainer Johan van Griensven besloot om twee wijzigingen door te voeren in het elftal en dat bleek zich in de tweede helft uit te betalen. Met name de inbreng van Pierre vd Berkmortel op de flank zorgde voor de nodige dreiging in de Steenselse achterhoede.

Het was dan ook geen toeval dat hij in de 53ste minuut de 1-1 voorbereidde die keurig door Stijn Koolen werd afgerond. Wat volgde was een wedstrijd met veel strijd van beide kanten waaraan de scheidsrechter zijn handen vol had. Uiteindelijk duurde het tot de 75ste minuut voordat de ban toch werd gebroken door OV2. Ditmaal was het Willem Witlox die, wederom op aangeven van Pierre van den Berkmortel, mocht afronden en voor de 1-2 zorgde. In het laatste kwartier probeerde Steensel nog een slotoffensief in te zetten door met vier aanvallers te gaan voetballen. Waar OV2 in deze fase nog een paar kansen kreeg op het beslissende doelpunt, was het met name Steensel dat nog gevaarlijk werd met twee vrije trappen rond het zestienmetergebied. Beide keren was het echter doelman Gijs van Beers die redding bracht en zodoende de drie punten voor het team veilig stelde.

Uiteindelijk werd deze moeizame wedstrijd dus toch nog gewonnen door OV2, maar over het vertoonde spel was niemand tevreden. Werk aan de winkel voor volgende week zondag wanneer er om 12.00u afgetrapt zal worden op Sportpark De Smagtenbocht in Bladel voor de wedstrijd Bladella 2 en Oirschot Vooruit 2. Tot slot werd Pierre van den Berkmortel deze week verkozen tot Man Of The Match als gevolg van zijn dreiging en twee assisten in de tweede helft.
 

Verslagen

Terug naar boven