Verslag Oirschot-V. 2- Beerse Boys 3

OV 2
Beerse Boys 3
24-09-2017
7 - 1

Basis spelers:

Oirschot Vooruit 2 7–1 Beerse Boys 3

Aan de mooie reeks van overwinningen in het bekertoernooi werd vandaag door de jongens van OV 2 een goed vervolg gegeven, met een grote overwinning op Beerse Boys: 7-1.

Na amper één minuut voetballen had het al 1-0 voor Oirschot Vooruit moeten zijn, maar Willem Witlox zag zijn schot van dichtbij op trainingsveld 5 belanden. Twee minuten later was het bij de eerste de beste kans van Beerse Boys wel raak: 0-1. Oirschot Vooruit speelde de eerste 20 minuten slordig en ongeconcentreerd en mocht blij zijn dat Jan Heuvel een tweede doelpunt van Beerse Boys (terecht) afkeurde. Daarna kwam Oirschot Vooruit beter in de wedstrijd, wat na een half uur de 1-1 opleverde van Willem Witlox na een goede aanval over links via Stijn Koolen. Een paar minuten later stond het zelfs al 2-1 door Max Vervoort, die vanaf de 16 meter knap afrondde. Vervolgens was het Beerse Boys dat een aantal keren gevaarlijk op dook voor het doel van Gijs van Beers, maar het was Oirschot Vooruit dat op slag van rust 3-1 scoorde via een prachtige stift van Pierre van Berkmortel.

Direct na rust had Oirschot Vooruit de 4-1 voor het intikken, maar Pim Meeuwis wilde de wedstrijd nog spannend houden en schoot in kansrijke positie de bal sportief langs de verkeerde kant van de paal. Beerse Boys kwam er totaal niet meer aan te pas en het was uiteindelijk Stijn Koolen die na een diepe bal van Pierre van Berkmortel in de 70e minuut aan alle Beerse illusies een einde maakte. Na dit doelpunt was er duidelijk iets geknakt bij Beerse boys, want in de resterende twintig minuten scoorde Oirschot Vooruit nog drie keer. Eerst was het invaller Harun Canic die op aangeven van Stijn Koolen vrij binnen kon schieten. Daarna scoorde Max Vervoort zijn tweede doelpunt van de middag op aangeven van wederom Stijn Koolen. Tot slot zorgde “man of the match” Stijn Koolen voor de 7-1 op aangeven van Harun Canic, die ook deze week weer een goede invalbeurt kende.

Komende zondag speelt OV2 om 12:00u op bezoek bij Steensel 2. Bij zijn is meemaken!

 

Verslagen

Terug naar boven