Nieuws

 

Nieuwsbrief Juni 2020

07 juni 2020
www.oirschot-vooruit.nl

Het seizoen 2019-2020 loopt nu echt op zijn einde. Een bijzonder seizoen. Een seizoen dat de boeken ingaat als ‘nooit uitgespeeld’. Het Coronavirus is hier de oorzaak van en drukt nog steeds zijn stempel op ons dagelijks leven. De versoepeling van de diverse maatregelen zet door. Laten we hopen dat we snel weer in een normale situatie zitten. Rest de vraag: “Wat is normaal?”

 

Voor nu: let goed op jezelf, let goed op elkaar en blijf gezond! Iedereen, ondanks deze bijzondere omstandigheden, een hele fijne zomer toegewenst. En graag tot ziens op ons sportpark bij aanvang van het nieuwe seizoen!

 

Ontwikkelingen omtrent het Coronavirus

Trainen voor onze jeugd- en seniorenteams is mogelijk tot en met zondag 28 juni volgens schema. Hierna stopt bij Oirschot Vooruit het seizoen. Uiteraard worden de trainingen nog steeds uitgevoerd volgens de geldende richtlijnen van het RIVM. Jeugdspelers van 13 tot en met 18 jaar hoeven met ingang van 1 juni de 1,5 meter afstandsregel niet meer in acht te nemen bij trainingen onder begeleiding van trainers van Oirschot Vooruit.

 

In het nieuwe seizoen starten we in de tweede helft van augustus met trainen. Exacte informatie hierover en over de start van de competitie volgt te zijner tijd via de eigen leiders en trainers en via deze nieuwsbrief.

 

Let op: De gemeente staat gebruik van ons sportpark, anders dan gebruik onder toezicht van onze vereniging, niet toe. De gemeente is van mening dat er voldoende andere trapveldjes zijn waar men terecht kan om een potje te voetballen. Op eigen gelegenheid ons sportpark bezoeken mag dus niet.

 

Doorgang activiteiten

Gezien de huidige richtlijnen en nog aanwezige onduidelijkheden heeft het bestuur besloten om de feestelijke opening van ons sportpark op 22 augustus opnieuw uit te stellen. Een nieuwe datum wordt in overleg met de feestcommissie zo spoedig mogelijk gepland. Uiteraard houden we jullie hiervan op de hoogte via de diverse kanalen. Daarnaast kunnen we mededelen dat de Jumbovoetbaldagen op 18, 19 en 20 augustus wel door gaan.


Nieuw technisch beleidsplan

Dit seizoen lopen de technische beleidsplannen voor zowel de afdelingen senioren en jeugd af. Het bestuur heeft in overleg met beide Technische Commissies besloten om in samenwerking met de KNVB en NMC Bright het project Kwaliteit en Performance te gaan opstarten. Dit programma wordt de basis van ons nieuwe beleidsplan. Een projectteam onder leiding van Joost Kemps en de leden Antoon Louwers, Bas van Agt, Remko Toffolo en Coert van de Schoot gaan dit programma opzetten en implementeren binnen onze vereniging. We wensen deze heren veel succes en plezier met deze klus.

 

Organisatiestructuur in ‘nieuw’ jasje

Het bestuur heeft de organisatiestructuur van onze club tegen het licht gehouden. Enerzijds om voor iedereen duidelijk te maken wie wat binnen onze vereniging doet, en welk bestuurslid waarvoor verantwoordelijk is. Anderzijds om alle betrokkenen bij Oirschot Vooruit nogmaals bewust te maken hoeveel mensen er nodig zijn om een vereniging als Oirschot Vooruit te runnen. Er is gekozen voor een structuur met een klein bestuur om zaken overzichtelijk en werkbaar te houden. Wil jij ook onderdeel uitmaken van deze grote, leuke en enthousiaste groep vrijwilligers? Stuur dan een mailtje naar: vrijwilligers@oirschot-vooruit.nl. We nemen graag contact met je op om te bekijken wat jij voor onze club kunt betekenen.

 

Inleveren kleding

Ook dit jaar wordt de team- en kaderkleding weer ingenomen. Deze wordt gecontroleerd en indien nodig hersteld. De kaderleden kunnen de kleding inleveren op zaterdag 6 juni tussen 13.00 en 15.00 uur. Of op zaterdag 13 juni tussen 10.00 en 12.00 uur. Waar? Op ons sportpark in kleedlokaal 1. Kaderleden die ook volgend jaar weer actief zijn als leider en of trainer hoeven de kaderkleding niet in te leveren. Heb je nog vragen? Dan kun je deze stellen aan Paul Schoenmakers: 06-53587151.

 

Vacature van de maand

In november zal tijdens de Algemene Ledenvergadering onze secretaris Victor Rooijakkers zich niet herkiesbaar stellen. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe secretaris voor in het bestuur. Ben jij adequaat, organisatorisch sterk en wil je onze vereniging graag vertegenwoordigen in contacten met onder andere de KNVB? Dan komen we graag met jou in contact.

We begrijpen dat deze vacature nadere tekst en uitleg vraagt: wat zijn de werkzaamheden, hoeveel tijd kost het me wekelijks, etc? Heb je interesse? Dan nodigen we je graag uit voor een oriënterend gesprek. Samen kijken we dan of deze rol bij je past. Je kunt ons bereiken via: bestuur@oirschot-vooruit.nl. Of je mag bellen met voorzitter Hans Verouden op 06-30341045.

 

Nieuw logo en bewegwijzering

Bij de renovatie van ons sportpark hoort uiteraard ook een nieuwe bewegwijzering. Deze wordt voor aanvang van het nieuwe seizoen aangebracht. Tevens heeft ons logo een frisse ‘opknapbeurt’ gekregen. Dit logo zie je onder andere terug op de voorgenoemde bewegwijzering en op de gevel van onze kantine. Graag hadden we het nieuwe logo gepresenteerd tijdens de feestelijke opening van ons sportpark op 22 augustus. Maar zoals hierboven aangegeven wordt deze opening naar een latere datum verplaatst. We bedanken René Jansen en Jonas Hagemeier van Crecs en Adrie van Brunschot van BRO hartelijk voor hun ondersteuning bij de realisering van dit project.

 

Teamindelingen bekend

Op 5 juni zijn de teamindelingen voor het nieuwe seizoen voor zowel de jeugd- als seniorenteams bekend gemaakt. We starten het nieuwe seizoen met: 12 seniorenteams, 1 veteranenteam, 1 50+ team en 30 jeugdteams. Op onze website zijn al deze teams terug te vinden. We wensen iedereen voor het nieuwe seizoen weer veel plezier en succes!

 

Nieuwe bankjes dankzij quizavond

De zeer succesvolle quizavond in november ligt alweer enige tijd achter ons. Tijdens deze avond is er een loterij gehouden. De opbrengst van deze loterij is besteed aan twee bankjes voor op de ‘mini-tribune’ aan de achterzijde van onze kantine bij veld 4. We bedanken de organisatie nogmaals voor de uitmuntende verzorging van de quizavond en de aanschaf van de bankjes.

 

Onderhoud natuurgrasvelden

Door het voortijdig einde van de competitie heeft de gemeente besloten om het onderhoud van de velden 1 en 3 naar voren te halen. Nagenoeg alle onderhoudswerkzaamheden aan deze twee velden hebben plaatsgevonden. Deze twee velden hebben nu rust nodig zodat ze medio augustus weer gebruikt kunnen worden. Het geplande onderhoud aan veld 5 is door onze gemeente met zes weken vertraging gestart in de week van 25 mei. Voor ons als bestuur is niet duidelijk waarom er vertraging is opgetreden. Het bestuur heeft zijn zorgen naar de gemeente uitgesproken of veld 5 wel tijdig opgeleverd zal worden en of alle drie natuurgrasvelden wel aan de gewenste kwaliteitseisen zullen voldoen.

 

Heb je vragen of suggesties om in de volgende nieuwsbrief te plaatsen? Richt deze dan aan: supporter@oirschot-vooruit.nl. Spreek je leden die de nieuwsbrief niet hebben ontvangen? Laat hen dan een mailtje sturen naar webmaster@oirschot-vooruit.nl met daarin ‘naam lid’ en ‘e-mailadres’ waarnaar de nieuwsbrief verzonden mag worden.

 

  
www.oirschot-vooruit.nl
Het bestuur van Oirschot Vooruit heeft Roland Roefs aangesteld als Hoofd Jeugd Opleiding(HJO) voor de gehele jeugdafdeling van onze… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Een bijzonder seizoen is op zijn einde. Deze week werd er door de diverse jeugdteams voor de laatste keer getraind. De jaarlijkse… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
De afgelopen weken hebben wij geconstateerd dat er buiten de georganiseerde trainingen om regelmatig gebruik wordt gemaakt van ons… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Beste mensen,   Hierbij de indelingen van de jeugdelftallen voor het komende seizoen 2020-2021. We hebben geprobeerd op… Meer >
 
 
04-06-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-03-2020 Meer >

 
 
 
06-03-2020 Meer >
 
 
 
27-02-2020 Meer >

 
26-02-2020 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
08-02-2020 Meer >
 
 
 
23-01-2020 Meer >
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven