Nieuws

 

Nieuwsbrief Mei 2020

19 mei 2020
www.oirschot-vooruit.nl

Het Coronavirus drukt nog steeds zijn stempel op ons dagelijks leven. Gelukkig zijn er diverse maatregelen aangepast en zijn we gestart met het aanbieden van trainingen aan onze leden. Laten we hopen dat de versoepeling van maatregelen doorzet en dat we snel weer in volledig ‘normale’ omstandigheden met elkaar kunnen omgaan. Voor nu: let goed op jezelf, let goed op elkaar en blijf gezond!

 

 


Ontwikkelingen omtrent het Coronavirus

In de week van 4 mei zijn we gestart met het aanbieden van trainingen aan onze jeugdteams. Onder de strikte voorwaarden van het RIVM zijn onze jeugdspelers en -trainers enthousiast aan de gang gegaan. Als bestuur geven we graag aan alle jeugdspelers, hun ouders en bovenal onze jeugdtrainers een groot compliment voor de wijze waarop is omgegaan met deze nieuwe en toch ook bijzondere situatie. Een dikke pluim voor jullie allemaal voor het keurig volgen van de richtlijnen. Een week later mochten ook de seniorenteams onder voorwaarden weer gaan trainen. De mannen van OV 1, 2 en 3 beten het spits af.

 

Het bestuur heeft besloten om ieder team de gelegenheid te bieden om volgens het ‘Coronaschema’ 1 x per week te trainen tot en met einde juni. De laatste trainingen vinden plaats op zondag 28 juni. Deze trainingen zijn voor zowel trainers als spelers op vrijwillige basis en onder de strikte voorwaarden van het RIVM. Als (jeugd)spelers en (jeugd)trainers hier gebruik van willen maken, horen wij dit graag via de Technische Commissie. Dit is van belang zodat wij aan de gemeente kunnen doorgeven wie wanneer traint. Ook weten we graag wanneer ons sportpark toegankelijk moet zijn. Tip: bezoek regelmatig onze website om de ontwikkelingen omtrent de richtlijnen te blijven volgen.

 

En verder? De overheid heeft aangegeven dat sportverenigingen over de periode maart, april en mei geen huur hoeven te betalen. Hier zijn we uiteraard erg blij mee. Met deze tegemoetkoming kunnen we een gedeelte van de gemiste kantine-inkomsten compenseren.

 

Tot slot. Volgens het ‘spoorwegboekje’ van de overheid is het de bedoeling dat 1 september de competities worden hervat. Wanneer onze kantine weer open mag en hoe het zit met de bezoekersaantallen is nog niet duidelijk. Wordt ongetwijfeld vervolgd. Wij houden jullie op de hoogte via onze website en deze nieuwsbrief.

 

Een bijzonder lid uitgelicht

Op donderdag 14 mei jongstleden vierde Tiny van den Wittenboer zijn 85e verjaardag. Hiermee is Tiny één van de oudste leden van onze vereniging. Tiny is bijna 72 jaar lid en nog steeds actief betrokken bij onze club als lid van de kluscommissie. Naast Oirschot Vooruit is Tiny ook groot fan van Feyenoord. Als gevolg van de ‘Coronamaatregelen’ was een normale verjaardag vieren helaas niet mogelijk. Maar dat was geen reden voor zijn kinderen en kleinkinderen om dit moment ongemerkt voorbij te laten gaan!

 

Gezocht: Hoofd Jeugd Opleiding

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Een bekende kreet die ook voor ons als Oirschot Vooruit van toepassing is. Om onze leiders en trainers van onze jongste jeugd (Mini’s tot en met JO13) zo goed mogelijk te ondersteunen, zijn wij op zoek naar een ‘Hoofd Jeugd Opleiding Onderbouw’. Geïnteresseerden kunnen hun reactie sturen naar bestuur@oirschot-vooruit.nl ter attentie van Jack van de Schoot. We stellen het op prijs als je deze vacature verspreidt binnen je netwerk.


Vacature van de maand

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden. Een vereniging als Oirschot Vooruit heeft geen bestaansrecht zonder de inzet van vele vrijwilligers. Laat je inspireren door enkele vrijwilligers in

dit filmpje

en meld je aan via: vrijwilligers@oirschot-vooruit.nl. Op onze website vind je een overzicht van de huidige vacatures. Staat je favoriete taak er niet tussen maar wil je toch jouw club vooruithelpen? Dan mag je uiteraard ook reageren. We gaan graag met je in gesprek!


 

Teamindelingen bekend

De technische commissie is de afgelopen periode druk geweest met het selecteren en indelen van zowel de senioren – als de jeugdteams. De definitieve indelingen vind je uiterlijk begin juni op onze website terug en deze worden ook via de teamleiders bekendgemaakt. Het bestuur bedankt de technische commissie voor de inspanningen voor dit ieder jaar weer terugkerende intensieve en belangrijke proces.

In juni zullen de betreffende leiders en trainers ook bericht ontvangen hoe en wanneer de kleding en materialen van het team in te leveren. Heb je hierover nu al vragen? Dan kun je deze stellen aan Paul Schoenmakers: 06-53587151.

 

Rabo ClubSupport: word lid van de Rabobank en steun onze club

Het duurt nog even, maar in het najaar komt de Rabobank weer met de Rabo ClubSupport. Een initiatief waarmee leden van de Rabobank hun favoriete lokale verenigingen en goede doelen financieel kunnen steunen. Zeker in deze onzekere tijd is alle steun in iedere vorm voor onze vereniging van harte welkom! Ben je wel klant maar nog geen lid bij de Rabobank? Meld je dan nu aan via hun website zodat ook jij in het najaar onze club kunt steunen! Meer informatie over deze actie volgt na de zomervakantie.

 


 
www.oirschot-vooruit.nl
Het bestuur van Oirschot Vooruit heeft Roland Roefs aangesteld als Hoofd Jeugd Opleiding(HJO) voor de gehele jeugdafdeling van onze… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Een bijzonder seizoen is op zijn einde. Deze week werd er door de diverse jeugdteams voor de laatste keer getraind. De jaarlijkse… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
De afgelopen weken hebben wij geconstateerd dat er buiten de georganiseerde trainingen om regelmatig gebruik wordt gemaakt van ons… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Nieuwsbrief Juni 2020

07 juni 2020
Het seizoen 2019-2020 loopt nu echt op zijn einde. Een bijzonder seizoen. Een seizoen dat de boeken ingaat als ‘nooit uitgespeeld’.… Meer >
 
 
 
04-06-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-03-2020 Meer >

 
 
 
06-03-2020 Meer >
 
 
 
27-02-2020 Meer >

 
26-02-2020 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
08-02-2020 Meer >
 
 
 
23-01-2020 Meer >
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven