Nieuws

 

3-0 nederlaag tegen Leones

17 februari 2019
www.oirschot-vooruit.nl

Leones - Oirschot Vooruit 3-0

Vandaag stond voor Oirschot Vooruit de uitwedstrijd tegen Leones uit Beneden-Leeuwen op het programma.
Helaas moest trainer Piet Drijvers zijn elftal op vijf plaatsen aanpassen door diverse blessures en schorsingen aan Oirschotse kant.
Dat bleek toch teveel van het goede te zijn. Het had duidelijk invloed op het samenspel waardoor er regelmatig misverstanden ontstonden en verkeerde keuzes werden gemaakt.
Bovendien leek het of ook de heerlijke lentezon de spelers niet erg inspireerde.
Het zou een zwakke wedstrijd worden waar uiteraard beide ploegen verantwoordelijk voor waren.

Na vijf minuten spelen kwam er een kansje voor Max Vervoort maar zijn schot was een prooi voor de keeper van Leones.
In de 10e minuut was het aan de andere kant wel raak. Keeper Menno Kuulkers maakte een inschattingsfout op een schot van Leones op het Oirschotse doel.
Vanaf de kant gezien leek het erop of hij dacht dat de bal langs zou gaan. Niet dus. 1-0.

Hierna kabbelde het spel op en neer waarbij Oirschot Vooruit slechts minimale kansjes produceerde. Leones deed het niet veel beter al was de ploeg vooral door hun nummer 7 wel dreigender.
De rust brak aan met een 1-0 stand.

Vlak na rust kreeg Leones een vrije trap net buiten het strafschopgebied. De bal dreigde in de linkerbenedenhoek te verdwijnen maar Menno Kuulkers redde subliem.
In de 15e minuut was het echter opnieuw raak. De verdedigers van Oirschot Vooruit liepen elkaar in de weg waardoor hun buitenspeler simpel kon binnentikken, 2-0.
Oirschot Vooruit kon er vandaag weinig tegenover stellen.
Het leek wel of de spelers zich neerlegden bij een eventuele nederlaag.

In de 30e minuut kwam dan ook de genadeklap. Een diepe bal op hun rechtsbuiten werd rustig en bekeken binnengetikt, 3-0.

Trainer Piet Drijvers wisselde Max Vervoort nog voor Sjoerd van Straten en vlak voor het einde mocht Rens van Gaal nog invallen voor Gijs Sebregts.
Maar ook deze veranderingen brachten geen succes.
Aan de andere kant kreeg Leones de laatste vijf minuten nog wel vier tot vijf kansen, echter paal en lat stonden een hogere score in de weg.

Al met al een wedstrijd om snel te vergeten.
Spelers en staf kop op, de rug rechten en volgende week komt er weer een nieuwe kans thuis tegen HVCH.

Opstelling OV:
Menno Kuulkers, Koen van Heerebeek, Koos Gloudemans, Job van Gestel, Rick Meeuwis, Sjoerd van de Wal, Joris Swaanen, Max Vervoort (80. Sjoerd van Straten), Dorus van de Wal, Gijs Sebregts (88. Rens van Gaal) en Daan Hagemeier


 
www.oirschot-vooruit.nl
Beste mensen,   Hierbij de indelingen van de jeugdelftallen voor het komende seizoen 2020-2021. We hebben geprobeerd op… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Het bestuur heeft ervoor gekozen om ons logo een frisse ‘opknapbeurt’ te geven. Er is gekozen voor een compact logo omdat dit… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Nieuwe bankjes

04 juni 2020
Het heeft als gevolg van de Corona-maatregelen een tijdje op zich laten wachten maar uiteindelijk staan de banken op hun plek. Met… Meer >
 

inschrijven JVBD 2020

04 juni 2020
Nu we zeker weten dat de Jumbo Voetbaldagen 2020 doorgaan, hebben we besloten om de inschrijving hiervoor weer open te stellen. Er zijn… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-03-2020 Meer >

 
 
 
06-03-2020 Meer >
 
 
 
27-02-2020 Meer >

 
26-02-2020 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
08-02-2020 Meer >
 
 
 
23-01-2020 Meer >
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven