Nieuws

 

Nieuwsbrief April - Mei

25 april 2020
www.oirschot-vooruit.nl

Het Coronavirus drukt nog steeds een zeer grote stempel op ons dagelijks leven. Gelukkig worden diverse richtlijnen enigszins weer versoepeld. Laten we hopen dat dit doorzet en dat we snel weer in normale omstandigheden met elkaar kunnen omgaan. Tot die tijd: let goed op je zelf en op elkaar! In deze nieuwsbrief onder andere een update van de gevolgen van het Coronavirus voor onze vereniging.

 

Financiële gevolgen

De maanden maart, april en mei zijn voor onze kantine de belangrijkste maanden qua omzet. Als gevolg van het Coronavirus lopen we een serieus bedrag aan kantine-inkomsten mis. Via diverse steunmaatregelingen krijgen we dat maar deels gecompenseerd. Of we van de gemeente een tegemoetkoming ontvangen, is nog niet bekend.

 

Gelukkig zijn we nog een financieel gezonde club. En dat willen we graag blijven. Daarom volgen wij het advies van de KNVB om in deze situatie geen contributie terug te betalen. We vertrouwen hierin op jullie begrip en solidariteit. Het draait hier immers ook om de continuïteit van jouw vereniging.

 

Versoepeling van enkele richtlijnen. En nu?

Met ingang van 29 april mogen kinderen tot en met 12 jaar (lees t/m JO13 en MO13) weer buiten sporten zonder 1,5 meter afstand te houden. Kinderen van 13 tot en met 18 jaar (lees JO14 t/m JO19 en MO17 & 19) mogen ook weer buiten sporten, maar zij moeten wel minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden. Dit betekent dat onze jeugdleden volgens de nieuwe richtlijnen onder begeleiding en onder strikt geldende voorwaarden weer zouden mogen trainen. Wedstrijden spelen mag nog steeds niet.

 

Hoe nu verder? Het bestuur is in overleg met de Jeugd Technische Commissie en de KNVB aan het onderzoeken of en indien ‘ja’ hoe wij als Oirschot Vooruit hieraan verantwoord invulling kunnen geven. De zorg voor de gezondheid van onze jeugdtrainers, kinderen en andere betrokkenen vinden wij hierin het allerbelangrijkste. Het bestuur verwacht de komende week duidelijkheid te kunnen geven met betrekking tot de voortgang. Wordt vervolgd dus. En voor alle duidelijkheid: tot en met 3 mei wordt er nog niet getraind.

 

Ons sportpark blijft daarnaast nog steeds gesloten voor andere doeleinden. Op eigen gelegenheid een balletje gaan trappen mag nog steeds niet. Meer informatie is ook terug te vinden op de website van de KNVB.

 

Tot slot. Het verbod op het organiseren van vergunningsplichtige evenementen is verlengd tot 1 september. Onze Jumbo Voetbaldagen (18, 19 en 20 augustus) en de feestelijke opening van ons hernieuwde sportpark (22 augustus) vallen hier formeel niet onder. Dit neemt niet weg dat we als vereniging zorgvuldig alle ontwikkelingen blijven volgen en tijdig een afgewogen beslissing moeten nemen over het wel of niet door laten gaan van deze twee activiteiten. Het moge duidelijk zijn dat het borgen van de gezondheid van iedereen hierin leidend zal zijn.

 

Aan - en afmelden leden

Wil jij, of ken je iemand die graag wil gaan voetballen bij Oirschot Vooruit? Of wil je stoppen met voetballen bij onze club? Laat dit dan weten voor uiterlijk 1 juni as. Maar eerder mag natuurlijk ook als je het nu al weet. Door je tijdig aan– of af te melden kan hiermee rekening worden gehouden bij het maken van de teams voor het nieuwe seizoen.

 

Indelen teams

De Technische Commissie en leiders en trainers zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor het maken van de teams voor het nieuwe seizoen. De verwachting is dat medio juni de teams voor het nieuwe seizoen bekend zijn. De jeugdleiders zullen hun huidige spelers op de hoogte brengen van de indeling voor het nieuwe seizoen. Ook zullen alle teams voor het nieuwe seizoen op onze website worden geplaatst.

 

Denk aan onze sponsoren: wees loyaal en koop lokaal!

Voor ons als voetbalvereniging zijn sponsorinkomsten ontzettend belangrijk. Dankzij de bijdragen van al die ondernemers kunnen wij de voetbalsport in Oirschot toegankelijk houden voor iedere voetballiefhebber. Zeker in deze onzekere tijden is het belangrijk dat we als betrokkenen van Oirschot Vooruit er voor elkaar zijn. Dat geldt natuurlijk ook naar onze sponsoren toe. Steun onze sponsoren, wees loyaal en koop lokaal! Niet alleen nu, maar zeker ook straks als de richtlijnen verder worden versoepeld en uiteindelijk volledig zijn teruggedraaid. Op onze website staat een overzicht van alle ondernemers die onze vereniging een warm hart toedragen.

 

Inleveren wedstrijdshirts, overige kleding en materialen

Ieder jaar na het einde van het seizoen worden de shirts en andere gesponsorde kleding welke teams in bruikleen hebben weer ingeleverd. Dit geldt ook voor andere in bruikleen gegeven materialen. Dit jaar loopt alles anders dan anders. Zodra de richtlijnen het toestaan zullen de betreffende leiders en trainers bericht ontvangen hoe en wanneer je de spullen kunt inleveren. Heb je nu al vragen? Dan kun je deze stellen aan Paul Schoenmakers: 06-53587151.

 

Voor het begin van het nieuwe seizoen worden kleding en andere materialen weer uitgedeeld. Hierover ontvangen leiders en trainers dan bericht. We doen opnieuw op iedereen een beroep om ook komend seizoen zuinig en zorgvuldig met de kleding en materialen om te gaan!

 

Vacature van de maand: notulist bestuur

In deze nieuwsbrief doen we een oproep voor de functie van notulist voor het bestuur. Je belangrijkste taken? Agendavoorbereiding en tweemaal per maand de notulen verzorgen van de bestuursvergadering. Heb je ervaring met secretariële werkzaamheden en wil je ook je steentje bijdragen aan jouw club? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met voorzitter Hans Verouden: 06-30341045.

 

Nieuws uit sponsorcommissie

In deze bijzondere tijd hebben we ook positief nieuws te melden. We zijn verheugd dat we de volgende bedrijven als nieuwe bordsponsor mogen verwelkomen: Verspaning Oirschot Metaalbewerking, Van der Kruijs Schildersbedrijf, Van Mil en Van Mil en Vermeer Sierbestrating. Het is erg fijn dat we in deze onzekere tijden op de steun van deze ondernemers mogen rekenen.

 

Daarnaast zijn we voor OV 4 en de veteranen op zoek naar een nieuwe shirtsponsor. Heb je interesse of ken je geïnteresseerden? Laat het ons dan weten via sponsoring@oirschot-vooruit.nl.

 

Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden om onze club te sponsoren? Stuur dan een mailtje naar het voorgenoemd e-mailadres. Er wordt dan binnen enkele dagen contact met je opgenomen.

 

 

Heb je vragen of suggesties om in de volgende nieuwsbrief te plaatsen? Richt deze dan aan: supporter@oirschot-vooruit.nl. Spreek je leden die de nieuwsbrief niet hebben ontvangen? Laat hen dan een mailtje sturen naar webmaster@oirschot-vooruit.nl met daarin ‘naam lid’ en ‘e-mailadres’ waarnaar de nieuwsbrief verzonden mag worden. 
www.oirschot-vooruit.nl
 
www.oirschot-vooruit.nl

Nieuwsbrief Mei 2020

19 mei 2020
Het Coronavirus drukt nog steeds zijn stempel op ons dagelijks leven. Gelukkig zijn er diverse maatregelen aangepast en zijn we gestart… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Een bijzonder seizoen loopt tegen zijn einde. Op de achtergrond worden de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al weer getroffen.… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Oirschot Vooruit heeft kennisgenomen van de versoepeling van de maatregelen van de regering aangaande het Coronavirus en geeft hier op… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-03-2020 Meer >

 
 
 
06-03-2020 Meer >
 
 
 
27-02-2020 Meer >

 
26-02-2020 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
08-02-2020 Meer >
 
 
 
23-01-2020 Meer >
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven