Nieuws

 

Extra nieuwsbrief maart 2020

17 maart 2020
www.oirschot-vooruit.nl

In deze extra nieuwsbrief vragen wij jullie aandacht voor de jongste ontwikkelingen en maatregelen omtrent het Coronavirus. Dit heeft nieuwe gevolgen voor onze voetbalvereniging en alle betrokkenen. We verzoeken iedereen om regelmatig onze website te bezoeken om de updates in de gaten houden.


Geen wedstrijden en trainingen t/m 6 april

De eerder aangekondigde maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn verlengd tot en met 6 april. Dat betekent ook dat er langer niet gevoetbald kan worden in alle Nederlandse competities van het amateurvoetbal. Hetzelfde geldt voor de trainingen gedurende deze periode.

 

Algehele sluiting Sportpark Jumbo Moorland

Het kabinet heeft zondagmiddag tevens bekendgemaakt dat alle sportclubs in Nederland dicht moeten. Dat geldt voor alle sportaccommodaties, dus ook voor ons sportpark. Dit betekent dat er de komende periode op Moorland ook niet op eigen gelegenheid gespeeld mag worden. Het verzoek aan alle ouders om dit ook aan jullie kinderen door te geven.

 

Afgelasting evenementen

Gezien de jongste ontwikkelingen enerzijds en de genomen maatregelen door de diverse instanties anderzijds, hebben we als bestuur van Oirschot Vooruit besloten om de volgende evenementen uit te stellen:

ð Vrijwilligersavond op 3 april;

ð Pupillenmiddag op 8 april;

ð Feestelijke opening Sportpark Jumbo Moorland op 11 april;

ð Vriendinnendag op15 april.

Zodra alle Corona-perikelen achter de rug zijn zullen er nieuwe data gepland worden. Het is te verwachten dat voorgenoemde evenementen niet eerder dan in het nieuwe seizoen 2020-2021 op de agenda terug zullen keren.

 

En verder?

Contact met de KNVB leert ons verder dat er nog geen enkele uitspraak gedaan kan worden over het hoe-wanneer-wat van het vervolg van de competitie. Speculeren in deze heeft geen enkele zin. We kunnen niets anders doen dan de ontwikkelingen afwachten. Voor meer informatie hierover kan het beste de website van de KNVB geraadpleegd worden: https://www.knvb.nl/tag/coronavirus.

 

Tot slot

Het bestuur van Oirschot Vooruit hecht enorm veel belang aan ieders gezondheid. Zij verzoekt dan ook iedereen met klem om de genomen maatregelen op te volgen.

Laten we er samen voor zorgen dat we deze vervelende situatie zo snel mogelijk achter ons laten. Wij vertrouwen op ieders medewerking.


 
www.oirschot-vooruit.nl
 
www.oirschot-vooruit.nl

Nieuwsbrief Mei 2020

19 mei 2020
Het Coronavirus drukt nog steeds zijn stempel op ons dagelijks leven. Gelukkig zijn er diverse maatregelen aangepast en zijn we gestart… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Een bijzonder seizoen loopt tegen zijn einde. Op de achtergrond worden de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al weer getroffen.… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Oirschot Vooruit heeft kennisgenomen van de versoepeling van de maatregelen van de regering aangaande het Coronavirus en geeft hier op… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-03-2020 Meer >

 
 
 
06-03-2020 Meer >
 
 
 
27-02-2020 Meer >

 
26-02-2020 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
08-02-2020 Meer >
 
 
 
23-01-2020 Meer >
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven