Nieuws

 

Laatste nieuws omtrent het Coronavirus

16 maart 2020
www.oirschot-vooruit.nl


Geen wedstrijden en trainingen t/m 6 april
 

De eerder aangekondigde maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn verlengd tot en met 6 april. Dat betekent ook dat er langer niet gevoetbald kan worden in alle Nederlandse competities van het amateurvoetbal. Hetzelfde geldt voor de trainingen gedurende deze periode.

 

Algehele sluiting Sportpark Jumbo Moorland
 

Het kabinet heeft zondagmiddag tevens bekendgemaakt dat alle sportclubs in Nederland dicht moeten. Dat geldt voor alle sportaccommodaties, dus ook voor ons sportpark. Dit betekent dat er de komende periode op Moorland ook niet op eigen gelegenheid gespeeld mag worden.

 

Afgelasting evenementen
 

Gezien de jongste ontwikkelingen enerzijds en de genomen maatregelen door de diverse instanties anderzijds, hebben we als bestuur van Oirschot Vooruit besloten om de volgende evenementen uit te stellen:

  • Vrijwilligersavond op 3 april;
  • Pupillenmiddag op 8 april;
  • Feestelijke opening Sportpark Jumbo Moorland op 11 april;
  • Vriendinnendag op 15 april.

Zodra alle Corona-perikelen achter de rug zijn zullen er nieuwe data geprikt worden. Het is te verwachten dat voorgenoemde evenementen niet eerder dan in het nieuwe seizoen 2020-2021 op de agenda terug zullen keren.

 

En verder?
 

Contact met de KNVB leert ons verder dat er nog geen enkele uitspraak gedaan kan worden over het hoe-wanneer-wat van het vervolg van de competitie. Speculeren in deze heeft geen enkele zin. We kunnen niets anders doen dan de ontwikkelingen afwachten. Voor meer informatie hierover kan het beste de website van de KNVB geraadpleegd worden.

 

Tot slot
 

Het bestuur van Oirschot Vooruit hecht enorm veel belang aan ieders gezondheid. Zij verzoekt dan ook iedereen met klem om de genomen maatregelen op te volgen. Laten we er samen voor zorgen dat we deze vervelende situatie zo snel mogelijk achter ons laten. Wij vertrouwen op ieders medewerking. 
www.oirschot-vooruit.nl
Beste mensen,   Hierbij de indelingen van de jeugdelftallen voor het komende seizoen 2020-2021. We hebben geprobeerd op… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Het bestuur heeft ervoor gekozen om ons logo een frisse ‘opknapbeurt’ te geven. Er is gekozen voor een compact logo omdat dit… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Nieuwe bankjes

04 juni 2020
Het heeft als gevolg van de Corona-maatregelen een tijdje op zich laten wachten maar uiteindelijk staan de banken op hun plek. Met… Meer >
 

inschrijven JVBD 2020

04 juni 2020
Nu we zeker weten dat de Jumbo Voetbaldagen 2020 doorgaan, hebben we besloten om de inschrijving hiervoor weer open te stellen. Er zijn… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-03-2020 Meer >

 
 
 
06-03-2020 Meer >
 
 
 
27-02-2020 Meer >

 
26-02-2020 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
08-02-2020 Meer >
 
 
 
23-01-2020 Meer >
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven