Nieuws

 

Nieuwsbrief Maart 2020

11 maart 2020
www.oirschot-vooruit.nl
In deze nieuwsbrief vragen wij jullie aandacht onder andere voor onze jaarlijkse vrijwilligersavond en de feestelijke opening van ons sportpark op 11 april. Heb je vragen of suggesties om in deze nieuwsbrief te plaatsen? Richt deze dan aan: supporter@oirschot-vooruit.nl. Spreek je leden die de nieuwsbrief niet hebben ontvangen? Laat hen dan een mailtje sturen naar webmaster@oirschot-vooruit.nl met daarin ‘naam lid’ en ‘e-mailadres’ waarnaar de nieuwsbrief verzonden mag worden.

Coronavirus en voetbal

Alle trainingen en wedstrijden zijn per direct tenminste t/m maandag 16 maart afgelast. Dit geldt voor alle teams van Oirschot Vooruit. De reden ligt uiteraard in het landelijke beleid om het coronavirus in te dammen. Als voetbalvereniging volgen wij hierin het beleid van de KNVB. Zodra er vanuit de KNVB nieuwe richtlijnen bekend zijn, houden wij jullie op de hoogte. Uiteraard hopen we dat deze perikelen snel achter de rug zijn en vertrouwen we op ieders begrip en medewerking.

 

Feestavond vrijwilligers 3 april

Op vrijdag 3 april aanstaande wordt de jaarlijkse ‘vrijwilligersavond’ gehouden. Deze avond is bedoeld om als vereniging onze waardering uit te spreken aan al die vrijwilligers die onze vereniging draaiende houden. Deze feestelijke avond begint om 19.00 uur. Uiteraard wordt voor de inwendige mens gezorgd. We hopen zoveel mogelijk vrijwilligers te mogen verwelkomen. In verband met de voorbereidingen is het gewenst dat je je aanmeldt via dit inschrijfformulier. Partners zijn uiteraard ook van harte welkom!

 

Opening vernieuwd sportpark

Er is de afgelopen jaren veel veranderd op ons sportpark: twee nieuwe kunstgrasvelden zijn aangelegd en een nieuwe kantine en drie nieuwe kleedlokalen zijn gebouwd. En nog zijn we niet klaar met het renoveren van ons sportpark. Toch hebben we gemeend nu al ons hernieuwde sportpark feestelijk te moeten openen. Dit gaan we doen op zaterdag 11 april met diverse activiteiten voor jong en oud. Zo zal er onder andere voor de jeugd een FIFA-toernooi gehouden worden. Inschrijven kan via dit inschrijfformulier. Rond 16.30 uur zal het officiële gedeelte plaatsvinden. Hierna gaan we een gezellig feestje vieren met DJ Ferry en enkele Nederlandstalige artiesten. Houd voor meer informatie goed onze website in de gaten.

 

Vacature van de maand
 

Zoals in de vorige nieuwsbrief al benoemd hebben we als vereniging geen bestaansrecht zonder de inzet van onze vrijwilligers. Behalve dat vrijwilligerswerk dus pure noodzaak is voor onze club, is het ook gewoon erg leuk om te doen. En uit recent onderzoek blijkt dat vrijwilligers nog gelukkiger zijn!

Deze maand vragen wij opnieuw jullie aandacht voor helpende handjes en deze keer voor de feestelijke opening van ons sportpark op zaterdag 11 april as.

Daarnaast zoeken we ondersteuning bij de Jeugd Activiteiten Commissie. Goed nieuws voor de mensen met een hele drukke agenda: dit betreft ééndaagse evenementen zoals de jeugdsurvival, het kersttoernooi, de bingoavond of de grote clubactie.

Wil je meer weten of wil ook jij nog gelukkiger worden? Stuur dan een mailtje naar: vrijwilligers@oirschot-vooruit.nl. Wij gaan graag met je in gesprek of er binnen onze club een passende vrijwilligerstaak voor je is.

 

Oranje Leeuwinnen op Moorland

Maandag 24 en dinsdag 25 februari waren de toekomstige Oranje Leeuwinnen te bewonderen op ons eigen Sportpark Jumbo Moorland. Het Nederlands elftal van de meiden onder 17 trainden ter voorbereiding op een vriendschappelijke interland met de leeftijdgenoten van België twee dagen op ons sportpark.
Onze ‘eigen’ Dieke van Straten behoorde tot de selectie. Dieke speelde tot en met de jeugd onder 15 bij onze vereniging. Dit trainingskamp was onderdeel van de voorbereiding op het zogenaamde elitetoernooi wat deze maand wordt gehouden. Hier kunnen onze jonge leeuwinnen deelname aan het E.K. afdwingen. De vriendschappelijke wedstrijd tegen België werd overigens overtuigend met 4-1 gewonnen.

 

Renovatie kleedlokalen
 

Direct na afloop van de competitie starten we met het renoveren van de kleedlokalen 1 tot en met 8. Zo zal onder andere het leidingwerk en de tegels van alle douches vervangen worden. Ook zal er een afzuigsysteem aangebracht worden wat moet voorkomen dat de kleedlokalen te lang vochtig blijven. De beoogde planning is dat voor het einde van de schoolvakanties alle werkzaamheden gereed zijn. Zo kunnen we met de start van het nieuwe seizoen gebruik maken van de opgeknapte kleedlokalen!

 

Inschrijven Jumbo Voetbaldagen

Afgelopen zondag is het inschrijven voor de Jumbo Voetbaldagen gestart. We hebben reeds 148 aanmeldingen binnen. Heb je je nog niet aangemeld, ben je geboren in 2006 tm 2011 en wil je wel meedoen? Doe dit dan snel via dit inschrijfformulier. Hetzelfde geldt voor vriendjes of vriendinnetjes die mee willen doen. Je hoeft geen lid te zijn van Oirschot Vooruit om mee te kunnen doen aan de Jumbo Voetbaldagen. Drie dagen lang voetbalplezier. Doe je ook mee?


 
www.oirschot-vooruit.nl

Nieuwe bankjes

04 juni 2020
Het heeft als gevolg van de Corona-maatregelen een tijdje op zich laten wachten maar uiteindelijk staan de banken op hun plek. Met… Meer >
 

inschrijven JVBD 2020

04 juni 2020
Nu we zeker weten dat de Jumbo Voetbaldagen 2020 doorgaan, hebben we besloten om de inschrijving hiervoor weer open te stellen. Er zijn… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Afgelopen week zijn onze klussers weer enthousiast gestart met hun werkzaamheden op ons sportpark. Goed om te zien dat deze mannen weer… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Nieuwsbrief Mei 2020

19 mei 2020
Het Coronavirus drukt nog steeds zijn stempel op ons dagelijks leven. Gelukkig zijn er diverse maatregelen aangepast en zijn we gestart… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-03-2020 Meer >

 
 
 
06-03-2020 Meer >
 
 
 
27-02-2020 Meer >

 
26-02-2020 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
08-02-2020 Meer >
 
 
 
23-01-2020 Meer >
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven