Nieuws

 

UPDATE 3 Coronavirus: alle trainingen en wedstrijden in maart afgelast!

13 maart 2020
www.oirschot-vooruit.nl

13-03-2020: Alle trainingen en wedstrijden afgelast tot en met tenminste 31 maart. 
 

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNVB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid om de competities stil te leggen.

Oirschot Vooruit volgt uiteraard dit besluit wat betekent dat per direct alle wedstrijden zijn afgelast. Tevens wordt het advies opgevolgd om niet te trainen, geen vriendschappelijke wedstrijden te spelen en geen grote bijeenkomsten te houden.

Deze maatregel gaat met onmiddelijke ingang in en duurt tot tenminste 31 maart. Oirschot Vooruit houdt de ontwikkelingen nauw in de gaten en zal met een update komen op het moment daar aanleiding toe is.

Meer informatie is terug te vinden op de website van de KNVB


Het bestuur neemt op zo'n kort mogelijke termijn een besluit over het wel of niet door laten gaan van de vrijwilligersavond (3 april) en feestelijke opening sportpark (11 april). 


 


11-03-2020: Alle trainingen en wedstrijden zijn per direct tenminste t/m maandag 16 maart afgelast. Dit geldt voor alle teams van Oirschot Vooruit. De reden ligt uiteraard in het landelijke beleid om het coronavirus in te dammen. Als voetbalvereniging volgen wij hierin het beleid van de KNVB: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59592/geen-wedstrijden-brabantse-amateurvoetbal-tot-en-met-maandagZodra er vanuit de KNVB nieuwe richtlijnen bekend zijn, houden wij jullie op de hoogte. Uiteraard hopen we dat deze perikelen snel achter de rug zijn en vertrouwen we op ieders begrip en medewerking.

09-03-2020: Momenteel zijn er verschillende besmettingen met het coronavirus, ook wel COVID-19, in Noord-Brabant geconstateerd. Omdat bij patiënten in onze provincie vaak niet bekend is hoe of via wie zij het virus hebben opgelopen, adviseert het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) inwoners van Noord-Brabant om bij milde gezondheidsklachten als verkoudheid, hoesten of koorts thuis te blijven. Dit om sociale contacten te beperken en ervoor te zorgen dat het virus zich niet verder verspreidt. Als voetbalvereniging volgen wij het advies van de KNVB op om in deze de richtlijnen van het RIVM te volgen. Daarom vragen wij jullie extra alert te zijn op dergelijke gezondheidsklachten bij jullie kind(eren) en jezelf. En je kind (en jezelf) thuis te houden als er sprake is van deze klachten. Neem bij twijfel contact op met je huisarts en/of de lokale GGD. Daarnaast geeft de KNVB aan dat de wedstrijden vooralsnog gewoon doorgaan. Voor meer informatie verwijzen we naar de website van de KNVB: 
https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59424/het-coronavirus-en-het-voetbal-nederland

06-03-2020: Het coronavirus is momenteel het nieuws van de dag. Het roept begrijpelijk ook vragen op bij leden van onze vereniging: “Hoe om te gaan met handen schudden voor en na de wedstrijd?” Of “Kan samen douchen kwaad?” Navraag bij de KNVB leert ons dat zij in deze het advies van de RIVM volgen. En dit betekent dat er nog geen aangepaste richtlijnen zijn. Zodra de RIVM haar advies aanpast laat de KNVB ons dit direct weten. Het bestuur van Oirschot Vooruit kiest er dan ook voor om het beleid van de KNVB hierin te volgen. Mochten teams in overleg met hun tegenstanders ervoor kiezen om voorlopig geen handen te schudden dan hebben wij hier begrip voor. Wens elkaar dan wel vooraf mondeling een prettige wedstrijd. Hetzelfde geldt voor het elkaar bedanken na de wedstrijd. 
www.oirschot-vooruit.nl
Beste mensen,   Hierbij de indelingen van de jeugdelftallen voor het komende seizoen 2020-2021. We hebben geprobeerd op… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Het bestuur heeft ervoor gekozen om ons logo een frisse ‘opknapbeurt’ te geven. Er is gekozen voor een compact logo omdat dit… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Nieuwe bankjes

04 juni 2020
Het heeft als gevolg van de Corona-maatregelen een tijdje op zich laten wachten maar uiteindelijk staan de banken op hun plek. Met… Meer >
 

inschrijven JVBD 2020

04 juni 2020
Nu we zeker weten dat de Jumbo Voetbaldagen 2020 doorgaan, hebben we besloten om de inschrijving hiervoor weer open te stellen. Er zijn… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-03-2020 Meer >

 
 
 
06-03-2020 Meer >
 
 
 
27-02-2020 Meer >

 
26-02-2020 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
08-02-2020 Meer >
 
 
 
23-01-2020 Meer >
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven