Nieuws

 

OV1 verliest met 5-6 van Mierlo Hout in krankzinnige wedstrijd

02 februari 2020
www.oirschot-vooruit.nl

In een krankzinnige wedstrijd met maar liefst 11 doelpunten, heeft Oirschot Vooruit zich wederom tekort gedaan door in de blessuretijd alsnog een doelpunt tegen te krijgen, waar minimaal 1 punt verdiend zou zijn.

Vanaf het begin af aan was dit een op en neer gaande wedstrijd waarin meestal Oirschot Vooruit de bovenliggende partij was.
Zo scoorde Alex van Overdijk in de 5e minuut met een geweldig schot laag over de grond de 1- 0.
Mierlo-Hout was niet van slag en vanuit een voorzet kon de volledig vrijstaande Richard Rooijakkers vijf minuten later de gelijkmaker scoren, 1-1.

Weer vijf minuten later was het wederom raak door dezelfde alert reagerende Rooijakkers die de losgelaten bal van keeper Timo van de Loo simpel kon intikken, 1-2.
Vier minuten later werd het nog erger voor Oirschot Vooruit want na slecht uitverdedigen was het Dani Deelen die de derde treffer van Mierlo-Hout kon binnen tikken, 1-3.
Dit zou ook de ruststand worden want ondanks drie grote mogelijkheden voor Oirschot Vooruit via Gijs Sebregts, Job van Gestel en zelfs een bal op de paal van Fons Meeuwis, lukte het Oirschot Vooruit niet om dichterbij te komen.

De tweede helft werd een waar spektakel waarin Oirschot Vooruit fel op zoek ging naar de aansluitingstreffer.
Deze kwam in de 60e minuut waarin de vrijstaande Gijs Sebregts keurig de bal binnenkopte uit een voorzet van Fons Meeuwis, 2-3.
Vijf minuten later had Oirschot Vooruit geluk dat het geen strafschop tegen kreeg. De bal werd op de 16 meterlijn gelegd en gelukkig ging de vrije trap van Mierlo-Hout net langs het doel.

Ondanks verwoede pogingen moest Oirschot Vooruit beducht blijven voor de uitbraken van Mierlo-Hout en zo werd de achterstand in de 70e minuut weer groter door een vrije trap die zonder aangeraakt te zijn zo in het doel van Timo van de Loo vloog, 2-4. Twee minuten later kreeg Oirschot Vooruit wel een strafschop wegens hands en de rustig blijvende Joris Swaanen plaatste de bal keurig in de hoek van het doel, 3-4 dus.
Dit gaf weer moed en 3 minuten later was daar zelfs de gelijkmaker door wederom Alex van Overdijk die een voorzet van Bram Meeuwis keurig binnen tikte, 4-4.

Oirschot Vooruit was vanaf toen de voetballende ploeg en in de 80e minuut was het Alex van Overdijk die de bal veroverde op de middenlijn en deze gaf aan de opkomende Fons Meeuwis.
Hij haalde vanaf de rand van het strafschopgebied hard uit en de bal verdween keurig achter de doelman van Mierlo-Hout, 5-4 met nog 10 minuten op de klok.

Hierna was het zaak om de wedstrijd in het slot te gooien en het einde te halen. Jip Stam kwam in het veld voor Daan Hagemeier en met nog twee minuten te spelen leek het dan eindelijk te gaan lukken voor Oirschot Vooruit.
Echter het noodlot keerde zich tegen de hard werkende ploeg van trainer Piet Drijvers door een fout in de defensie en zo kon Thom Meeuwsen alsnog de gelijkmaker binnentikken namens Mierlo-Hout, 5-5.

De scheidsrechter liet daarna nog vele minuten doorspelen en zo kon het zelfs gebeuren dat uit een laatste schot van Jeroen Rooijakkers op het doel van Oirschot Vooruit in de 97e minuut de bal zomaar tegen het net belandde, 5-6.
Ondanks deze zware teleurstelling werd er nog niet opgegeven door de groenwitten en kreeg Jip Stam nog een kans maar de teen van een verdediger zorgde ervoor dat de bal niet in het doel verdween.
In de 100e minuut floot scheidsrechter van der Heijden dan eindelijk voor het eindsignaal en liep Oirschot Vooruit vol ongeloof over deze onverdiende nederlaag van het veld.

Hopelijk zal Vrouwe Fortuna volgende week in de derby tegen Beerse Boys de groen-witten beter belonen, aan de inzet van de spelers lag het in ieder geval vandaag niet.

Opstelling OV: Timo van de Loo, Dorus Kemps, Koos Gloudemans, Job van Gestel, Rick Meeuwis, Bram Meeuwis, Joris Swaanen, Alex van Overdijk, Fons Meeuwis, Gijs Sebregts en Daan Hagemeier (84. Jip Stam)


 
www.oirschot-vooruit.nl
Het bestuur van Oirschot Vooruit heeft Roland Roefs aangesteld als Hoofd Jeugd Opleiding(HJO) voor de gehele jeugdafdeling van onze… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Een bijzonder seizoen is op zijn einde. Deze week werd er door de diverse jeugdteams voor de laatste keer getraind. De jaarlijkse… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
De afgelopen weken hebben wij geconstateerd dat er buiten de georganiseerde trainingen om regelmatig gebruik wordt gemaakt van ons… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Nieuwsbrief Juni 2020

07 juni 2020
Het seizoen 2019-2020 loopt nu echt op zijn einde. Een bijzonder seizoen. Een seizoen dat de boeken ingaat als ‘nooit uitgespeeld’.… Meer >
 
 
 
04-06-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-03-2020 Meer >

 
 
 
06-03-2020 Meer >
 
 
 
27-02-2020 Meer >

 
26-02-2020 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
08-02-2020 Meer >
 
 
23-01-2020 Meer >
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven