Nieuws

 

OV1 start 2e helft competitie met 3-2 nederlaag tegen Someren

26 januari 2020
www.oirschot-vooruit.nl

De eerste competitiewedstrijd na de winterstop gaat niet de boeken in als een succes.
In de veronderstelling dat trainer/coach Piet Drijvers met zijn mannen in de bus zijn gestapt om bij de allereerste ontmoeting tegen Someren 1 een visitekaartje af te geven, is dat in ieder geval tijdens de wedstrijd niet gelukt.

In de 13e minuut van de eerste helft een mogelijkheid van Fons Meeuwis om Oirschot Vooruit op een voorsprong te zetten maar hij was helaas niet doeltreffend.
In de 18e minuut werd bij een aanval van Oirschot Vooruit hands geconstateerd in het strafschopgebied van Someren waarbij door de goedleidende scheidsrechter Tim Visser een penalty aan Oirschot Vooruit werd toegekend. Deze werd door Joris Swaanen genomen en bracht ons vaandelteam op een 0-1 voorsprong.

In de 35e minuut kreeg de linksback van Someren 1, Mike Kusters de mogelijkheid om de bal ongestoord ver op de helft van Oirschot Vooruit te brengen en hij sloot dit af met een voorzet richting strafschopgebied.
Verdediger Job van Gestel schatte de voorzet verkeerd in en gaf Koen de Louw de mogelijkheid om met succes op doel te koppen, stand 1-1.
Kort daarna een mooi aanval van Oirschot Vooruit over meerdere schijven waarbij de bal tenslotte voor de voeten van Gijs Sebregts kwam die op zijn beurt de bal netjes langs de keeper af in het net schoot, ruststand 1-2.

Someren had duidelijk de opdracht gekregen om met meer inzet de achterstand in de 2e helft weg te werken.
Al vrij vroeg in de 2e helft moest keeper Timo van de Loo een geweldige save toepassen om de 2-2 te voorkomen.
In de 53e minuut een aanval van Oirschot Vooruit waarbij Max van Kollenburg de bal met een lob over de keeper van Someren speelde. Jammer genoeg kwam de bal op het dak van het lege doel terecht.

Het spel werd er in de 2e helft niet beter op en steeds vaker stonden de groen-witten met de rug tegen de muur. Het leek er een beetje op dat de organisatie zoek was.
Dit resulteerde in de 63e minuut een tweede goal van Someren door Luc Bouwmans.

Kort na deze gelijkmaker werd bij Max van Kollenburg vervangen door Daan Hagemeier en ook Gijs Sebregts werd even daarna vervangen door Tim Neggers.
Je kon aan het spel van Oirschot Vooruit zien dat een derde goal van Someren niet kon uitblijven.
Dus kort voor het einde van de wedstrijd werd de overwinning een feit door een goal van Freek van Bussel die hiermee de positie van Someren in de 2e klasse weer iets veiliger heeft gesteld.

Met deze teleurstellende wedstrijd heeft ons vaandelteam zich in een zorgwekkende positie gemanoeuvreerd.
Een mooie taak voor trainer Piet Drijvers om alles in te werk te stellen om behoud in de 2e klasse waar te maken.

Volgende week hopelijk meer succes.


 
www.oirschot-vooruit.nl
Het bestuur van Oirschot Vooruit heeft Roland Roefs aangesteld als Hoofd Jeugd Opleiding(HJO) voor de gehele jeugdafdeling van onze… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Een bijzonder seizoen is op zijn einde. Deze week werd er door de diverse jeugdteams voor de laatste keer getraind. De jaarlijkse… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
De afgelopen weken hebben wij geconstateerd dat er buiten de georganiseerde trainingen om regelmatig gebruik wordt gemaakt van ons… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Nieuwsbrief Juni 2020

07 juni 2020
Het seizoen 2019-2020 loopt nu echt op zijn einde. Een bijzonder seizoen. Een seizoen dat de boeken ingaat als ‘nooit uitgespeeld’.… Meer >
 
 
 
04-06-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-03-2020 Meer >

 
 
 
06-03-2020 Meer >
 
 
 
27-02-2020 Meer >

 
26-02-2020 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
08-02-2020 Meer >
 
 
23-01-2020 Meer >
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven