Nieuws

 

Nieuwsbrief Januari 2020

14 januari 2020
www.oirschot-vooruit.nl

In deze nieuwsbrief blikken we onder andere terug op een zeer drukbezochte Nieuwjaarsreceptie en vragen wij jullie aandacht voor de SamenLoop voor Hoop. Heb je vragen of suggesties om in deze nieuwsbrief te plaatsen? Richt deze dan aan: supporter@oirschot-vooruit.nl. Spreek je leden die de nieuwsbrief niet hebben ontvangen? Laat hen dan een mailtje sturen naar webmaster@oirschot-vooruit.nl met daarin ‘naam lid’ en ‘e-mailadres’ waarnaar de nieuwsbrief verzonden mag worden.
 


Terugblik Nieuwjaarsreceptie en Huldiging jubilarissen

Op zondag 5 januari werd het jaarlijkse 7x7 – toernooi gehouden. De organisatie was dit jaar in handen van OV 4. Er deden ongeveer 50 voetballiefhebbers mee aan dit gezellige onderlinge toernooi. Graag willen we OV 4 nogmaals bedanken voor de organisatie!

 

Hierna nam rond de klok van drieën onze voorzitter het woord en sprak alle aanwezigen toe. Duidelijk was dat ‘samen’ het thema is waar we als vereniging voor staan. Zonder vrijwilligers hebben we als vereniging immers geen bestaansrecht. Wil je de nieuwjaarstoespraak teruglezen? Klik dan hier.

 

Aansluitend werden onze jubilarissen, onder toeziend oog van een kleine 200 aanwezigen, gehuldigd. Dit jaar maar liefst 25 in totaal. De volgende leden werden in het zonnetje gezet:

 

25 jaar: Ton van Hout, Hans Smetsers, Danny Aarts, Mark Smits, Jan Kemps, Mark van de Biggelaar en Jan van Oirschot.

40 jaar: Pierre Latour, Peter van Laarhoven, Willie van Nunen, Jan van Beers, Eric van Grinsven, Dre van Beers, Henk van Hout, Ron de Kort, Jörgen de Kort, Leon Brands en Toine de Jong.

50 jaar: Wil van Haren, Hans Liebregts, Bertus van de Schoot, Kees Versteden en Janus Fasen.

60 jaar: Piet Smits en Jac van der Hamsvoort.

 

Koninklijke onderscheiding voor Kees Swaanen

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd onze voormalige voorzitter Kees Swaanen door burgemeester Judith Keijzers verrast met een lintje. Hij mag zich voortaan Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen. Kees heeft zich in de afgelopen jaren op diverse fronten actief ingezet voor onze vereniging. Maar bovenal is hij tijdens zijn voorzitterschap de drijvende kracht geweest achter de renovatie van ons sportpark.

 

Wij feliciteren Kees van harte met deze dik verdiende eretitel!

 

Piet Drijvers verlengt contract met één jaar

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd bekend gemaakt dat het contract van Piet Drijvers met één jaar wordt verlengd. Een unicum voor onze club. Dit wordt immers het zevende jaar dat Piet trainer zal zijn van ons vaandelteam. Naast Piet blijft ook assistent-trainer Tom Franse één jaar langer bij onze club. Als bestuur zijn we blij met het onderlinge vertrouwen en wensen wij Piet, Tom en de mannen van OV 1 veel succes tijdens de tweede seizoenshelft.

 

Problemen met nieuwe kleedlokalen

In verband met een technisch probleem kan er de komende weken helaas geen gebruik worden gemaakt van de kleedlokalen 9, 10 en 11. Hierdoor zullen we de komende weken allemaal een beetje moeten inschikken zodat iedereen gebruik kan maken van de overige kleedlokalen. We vinden dit erg vervelend voor alle betrokkenen en vertrouwen hierin op jullie begrip en medewerking.

 

Terugblik Rabobank Kersttoernooi en Zwemmen bij Laco

Tijdens de Kerstvakantie werd er weer gevoetbald in Sporthal de Kemmer. Alle eigen jeugdteams speelden onderlinge toernooitjes. Ook dit jaar was het enthousiasme weer groot.

Een andere traditie is het disco-zwemmen voor onze jongste jeugd bij Laco. Ook zij hebben zich twee vrijdagavonden prima vermaakt. We bedanken Laco voor het zwemmen en de eigen Jeugdactiviteitencommissie voor het organiseren van het Kersttoernooi.

 

Wedstrijden in de maand januari

Er worden in de maand januari diverse vriendschappelijke wedstrijden geregeld voor de jeugd- en seniorenteams. Houd hiervoor goed de betreffende teampagina op onze website in de gaten. Deze wedstrijden zie je namelijk niet terug in de Voetbal-app van de KNVB. Ook kan het zijn dat de KNVB zelf wedstrijden inlast. Deze zijn wel terug te vinden in de voorgenoemde app en uiteraard ook op onze website.

 

De competitieherstart voor de diverse teams ziet er als volgt uit:

  • OV 1 en 2 beginnen weer op zondag 26 januari.
  • De overige seniorenteams starten op zondag 2 februari
  • De jeugdteams beginnen weer op 1 februari.

 

Nog geen huurovereenkomst met de gemeente

Tijdens de nieuwjaarstoespraak van onze voorzitter kwam de relatie met de gemeente ter sprake. Eén van de opmerkelijke punten was dat we momenteel geen huurovereenkomst hebben met de gemeente voor de velden. De gemeente wil dat we huur naar draagkracht betalen. Uit het haalbaarheidsonderzoek blijkt dat we maximaal 75.000 euro huur kunnen dragen. Maar dan wel in combinatie met de subsidie die we ontvangen van de gemeente. De gemeente wil de koppeling tussen de huur en de subsidie in de huurovereenkomst losknippen. Voor ons als vereniging is dit onacceptabel omdat het hier communicerende vaten betreft. Dit komt ook duidelijk naar voren in het haalbaarheidsonderzoek, wat in opdracht van de Gemeente is uitgevoerd. Ook zijn we nog in gesprek met de gemeente over het achterstallig onderhoud op de drie grasvelden en het aanpassen van veld 5 naar een dispenstatieveld. Wordt vervolgd.

 

SamenLoop voor Hoop

Als voetbalvereniging voelen wij ons betrokken bij wat er in onze gemeente gebeurt. Zeker daar waar het betrekking heeft op het sociaal maatschappelijke vlak. Daarom vragen wij jullie speciale aandacht voor het evenement ‘SamenLoop voor Hoop’ wat zal plaatsvinden op 6 en 7 juni as. Deze wandelestafette is bedoeld om geld in te zamelen voor KWF. Wil je een team vormen met familie, collega’s, vrienden of je teamgenoten? Meld je dan snel aan! Meer informatie kun je terugvinden op: www.samenloopvoorhoop.nl/oirschot. Wij wensen de organisatie en alle deelnemers heel veel succes!


 
www.oirschot-vooruit.nl
Het bestuur van Oirschot Vooruit heeft Roland Roefs aangesteld als Hoofd Jeugd Opleiding(HJO) voor de gehele jeugdafdeling van onze… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Een bijzonder seizoen is op zijn einde. Deze week werd er door de diverse jeugdteams voor de laatste keer getraind. De jaarlijkse… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
De afgelopen weken hebben wij geconstateerd dat er buiten de georganiseerde trainingen om regelmatig gebruik wordt gemaakt van ons… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Nieuwsbrief Juni 2020

07 juni 2020
Het seizoen 2019-2020 loopt nu echt op zijn einde. Een bijzonder seizoen. Een seizoen dat de boeken ingaat als ‘nooit uitgespeeld’.… Meer >
 
 
 
04-06-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-03-2020 Meer >

 
 
 
06-03-2020 Meer >
 
 
 
27-02-2020 Meer >

 
26-02-2020 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
08-02-2020 Meer >
 
 
 
23-01-2020 Meer >
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
Terug naar boven