Nieuws

 

Nieuwsbrief December 2019

12 december 2019
www.oirschot-vooruit.nl

In deze nieuwsbrief blikken we onder andere vooruit op de winterstop, het Rabobank Kersttoernooi en de Nieuwjaarsreceptie. Heb je vragen? Of suggesties om in deze nieuwsbrief te plaatsen? Dan kunnen deze gericht worden aan: supporter@oirschot-vooruit.nl. Spreek je leden die de nieuwsbrief niet hebben ontvangen? Laat hen dan een mailtje sturen naar webmaster@oirschot-vooruit.nl met daarin ‘naam lid’ en ‘e-mailadres’ waarnaar de nieuwsbrief verzonden mag worden.


JO13-2 kampioen najaarsreeks!

Door een klinkende 4-0 overwinning op naaste concurrent Beerse Boys zijn de jongens van JO13-2 afgelopen zaterdag ongeslagen kampioen geworden. In een leuke en goede wedstrijd trokken de groenwitten terecht aan het langste eind. Na afloop van de wedstrijd werden de spelers in de kantine gehuldigd onder luid applaus van alle aanwezigen. Alle spelers en natuurlijk ook het kader, van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie!
 

Afsluitingsfeestje eerste competitiehelft

As zondag 15 december spelen de seniorenteams hun laatste wedstrijd voor de winterstop. De eerste helft van de competitie willen we dan ook graag samen feestelijk afsluiten. Om 14.00 uur speelt ons vaandelteam thuis tegen Hilvaria. De eredivisiewedstrijden AZ – Ajax en Feyenoord – PSV zijn uiteraard te volgen op de schermen in onze kantine. En het geheel wordt muzikaal ondersteund door één van onze eigen huis – dj’s.


Trainen en wedstrijden tijdens de winterstop

Gedurende de Kerstvakantie (23 december t/m 3 januari) kan er niet getraind worden op ons sportpark. Vanaf maandag 6 januari kan er weer getraind worden. Het is aan de kaderleden van de teams zelf om te bepalen wanneer ze starten met de trainingen.


Er worden in de maand januari diverse vriendschappelijke wedstrijden geregeld voor de jeugd – en seniorenteams. Houd hiervoor goed de betreffende teampagina op onze website in de gaten. Deze wedstrijden zie je namelijk niet terug in de Voetbal-app van de KNVB. Ook kan het zijn dat de KNVB zelf wedstrijden inlast. Deze zijn wel terug te vinden in de voorgenoemde app en uiteraard ook op onze website.

 

De ‘officiële’ competitieherstart voor de diverse teams ziet er als volgt uit:

ð OV 1 en 2 beginnen weer op zondag 26 januari.

ð De overige seniorenteams starten op zondag 2 februari

ð De jeugdteams beginnen weer op 1 februari.

 

Vooruitblik Rabobank Kersttoernooi

Op 27, 28 en 29 december wordt het jaarlijkse Kersttoernooi in sporthal de Kemmer georganiseerd. Tijdens deze drie dagen spelen onze jeugdspelers onderling een toernooi. Je hoort via de eigen jeugdleiders wanneer je speelt. Iedereen die een kijkje wil komen nemen is uiteraard van harte welkom. Er wordt van 9.00 uur tot 17.00 uur gespeeld.
 

7x7 Toernooi, Nieuwjaarsreceptie en Huldiging jubilarissen

Op zondag 5 januari wordt het jaarlijks terugkerende 7x7 – toernooi gehouden. De organisatie is dit jaar in handen van OV 4. Dit toernooi is niet alleen bedoeld voor alle JO19 - en seniorenteams, maar ook voor alle andere volwassen leden, vrijwilligers en betrokkenen die graag een balletje trappen. Aanmelden kan tot 30 december via de leider van het eigen (senioren)team. Of via supporter@oirschot-vooruit.nl onder vermelding van je ‘naam’ en ‘7x7’. Aanvangstijdstip van het toernooi is 11.00 uur. Na afloop is er voor alle deelnemers lekkere snert.

 

Aansluitend houden we vanaf 14.30 uur onze traditionele nieuwjaarsreceptie. Iedereen die Oirschot Vooruit een warm hart toedraagt is van harte welkom om te komen proosten op het nieuwe jaar.

 

Tijdens deze receptie zullen drie mooie prijzen verloot worden onder de deelnemers aan de obligatielening.

 

Om 15.00 uur worden onze jubilarissen in het zonnetje gezet en door onze voorzitter gehuldigd.
 

Zwemmen bij Laco

Ook dit jaar mag de jongste jeugd weer gaan zwemmen bij Laco. Op vrijdag 3 januari mogen de jongens en meisjes van onder 7-8-9. En op vrijdag 10 januari zijn de jongens en meisjes van onder 10-11-12-13 aan de beurt. Aanvang: 19.00 uur, einde 21.00 uur. Aanmelden, voor zover dit nog niet gedaan is, kan t/m 20 december as bij de leiders van het eigen jeugdteam. Wij bedanken uiteraard Laco weer hartelijk voor deze mogelijkheid!!

 
Tot slot: Kerstgroet

Met de feestdagen voor de deur willen wij als bestuur graag al onze leden, vrijwilligers, sponsoren en hun dierbaren hele fijne dagen toewensen. Graag verwelkomen wij jullie op onze nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari om samen te proosten op een mooi, gezond, liefdevol en sportief 2020!

 

  
www.oirschot-vooruit.nl
Het bestuur van Oirschot Vooruit heeft Roland Roefs aangesteld als Hoofd Jeugd Opleiding(HJO) voor de gehele jeugdafdeling van onze… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Een bijzonder seizoen is op zijn einde. Deze week werd er door de diverse jeugdteams voor de laatste keer getraind. De jaarlijkse… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
De afgelopen weken hebben wij geconstateerd dat er buiten de georganiseerde trainingen om regelmatig gebruik wordt gemaakt van ons… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Nieuwsbrief Juni 2020

07 juni 2020
Het seizoen 2019-2020 loopt nu echt op zijn einde. Een bijzonder seizoen. Een seizoen dat de boeken ingaat als ‘nooit uitgespeeld’.… Meer >
 
 
 
04-06-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-03-2020 Meer >

 
 
 
06-03-2020 Meer >
 
 
 
27-02-2020 Meer >

 
26-02-2020 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
08-02-2020 Meer >
 
 
 
23-01-2020 Meer >
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven