Nieuws

 

1-3 verlies voor OV1 tegen NWC

24 november 2019
www.oirschot-vooruit.nl

Na het wat rommelige spel door beide teams in het begin van de wedstrijd was het toch NWC dat het eerste doelpunt op het scorebord liet zetten in de 12e minuut.
Bij de aanval over rechts werd de bal scherp in het strafschopgebied gebracht en straks ingeschoten door Chesron Geuns van NWC, 0-1.

Kort daarop een aanval van Oirschot Vooruit waarbij Max van Kollenburg met een mooie lob Daan Hagemeier in scoringspositie bracht. De grensrechter had echter buitenspel geconstateerd.
Toch was Oirschot Vooruit op sommige momenten gevaarlijk, zeker toen Alex van Overdijk de verdediging van NWC te slim af was en scoorde maar de Astense grensrechter vlagde wederom voor buitenspel wat door de scheidsrechter werd overgenomen.

Op de valreep van de eerste helft kwam Oirschot Vooruit met schrik vrij toen Niels van Horne van NWC vrij voor de goal kwam maar de bal ver over schoot. Ruststand 0-1.

In de 2e helft was er toch een korte opleving van Oirschot Vooruit wat de druk uiteraard wilde opvoeren. Dit resulteerde in de 1e gele kaart van NWC na een tackle op Fons Meeuwis.
De eerste wissel bij O.V. was voor Alex van Overdijk die zijn plaats in de 53e minuut moest afstaan aan Harm Ketelaars, terug van een langdurige blessure.
In de 56e minuut een aanval van NWC waarbij, na een scrimmage voor de goal van Oirschot Vooruit de bal via de paal voor de voet van Sander van den Eijnde kwam. Hij liet deze kans niet onbenut en zette de stand op 0-2 voor NWC.

Bram Meeuwis liep tegen een gele kaart aan omdat hij balverlies van een teamgenoot op eigen helft wilde repareren.
Oirschot Vooruit had het er duidelijk moeilijk mee om de bovenliggende partij in toom te houden.
Max van Kollenburg moest in de 58e minuut voorkomen dat de achterstand nog groter werd en hield een bal van de doellijn. Ook doelman Niels Stockman deed hetzelfde in de 80e minuut met een mooie safe.

In de 81e minuut kreeg de grensrechter van NWC geen gelijk voor het vlaggen voor buitenspel dus de goal van Fons Meeuwis werd gelukkig terecht goedgekeurd. Stand 1-2.
De toeschouwers werden weer enigszins enthousiast na deze aansluitingstreffer ofschoon de verwachtingen gaandeweg de wedstrijd niet werden beantwoord door Oirschot Vooruit.

Kort hierop de tweede wissel bij Oirschot Vooruit waarbij Rick Meeuwis werd vervangen door Tim Neggers. Deze liep ongelukkigerwijs binnen een minuut al tegen een gele kaart aan.
In de 90e minuut nog een grote kans voor Daan Hagemeier om er alsnog een gelijkspel uit te halen, maar hij verzaakte helaas om te scoren.
In de plaats hiervan moest de Niels Stockman na een laatste aanval van NWC nog een noodgreep uitvoeren waarbij een penalty werd gegeven. Deze werd vakkundig door Sander van de Eijnde ingeschoten, 1-3.
Het was zijn 2e goal van de wedstrijd.

Al met al kunnen we vaststellen dat NWC als terechte winnaar uit de strijd is gekomen en zakt Oirschot Vooruit langzaam verder af op de ranglijst.

Volgende week nieuwe kansen in de moeilijke uitwedstrijd tegen EFC in Eersel.


 
www.oirschot-vooruit.nl
 
www.oirschot-vooruit.nl

Nieuwsbrief Mei 2020

19 mei 2020
Het Coronavirus drukt nog steeds zijn stempel op ons dagelijks leven. Gelukkig zijn er diverse maatregelen aangepast en zijn we gestart… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Een bijzonder seizoen loopt tegen zijn einde. Op de achtergrond worden de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al weer getroffen.… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Oirschot Vooruit heeft kennisgenomen van de versoepeling van de maatregelen van de regering aangaande het Coronavirus en geeft hier op… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-03-2020 Meer >

 
 
 
06-03-2020 Meer >
 
 
 
27-02-2020 Meer >

 
26-02-2020 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
08-02-2020 Meer >
 
 
 
23-01-2020 Meer >
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven