Nieuws

 

onnodige 2-1 nederlaag OV1 tegen braakhuizen

10 november 2019
www.oirschot-vooruit.nl

In een spannende en leuke wedstrijd heeft Oirschot Vooruit zich tekort gedaan door de drie punten niet mee naar huis te nemen.
De wedstrijd begon spectaculair met in de 2e minuut de eerste kans voor Oirschot Vooruit.
De bal kon niet worden weggewerkt door de verdedigers van Braakhuizen en er volgden drie corners op rij met evenzoveel kansen om op voorsprong te komen.
Daan Hagemeier kreeg een kop kans evenals Job van Gestel maar beide spelers kopte hard over.

Braakhuizen kreeg na 10 minuten de eerste mogelijkheid om Niels Stockman op de proef te stellen maar het vizier van de spits stond nog niet op scherp.
Oirschot Vooruit was de betere ploeg en kreeg nog meer kansen alhoewel Braakhuizen soms ook gevaar stichtte in het doelgebied van Oirschot Vooruit.
Koen Versteden schoot na 20 minuten van dichtbij hoog over het doel en na 25 minuten werd Fons Meeuwis onderuit gehaald in het strafschopgebied maar de scheidsrechter wilde niets weten van een strafschop.
Daan Hagemeier kreeg nog een geweldige kop kans maar dit keer ging de bal rakelings langs het doel.

In de 37e minuut kwam de bal echter voor het doel van Oirschot Vooruit en deze moest door Koos Gloudemans van de doellijn worden gehaald.
De bal werd echter wederom opgepakt door Braakhuizen en vanaf de 16 meter werd deze hard over de grond ingeschoten door Ibo Zanatsy. 1-0, tegen de verhouding in, tevens de ruststand.

In de tweede helft ging Oirschot weer goed van start. Uit een van de spaarzame tegenaanvallen kopte Anthony de Haan mooi binnen maar Niels Stockman redde knap.
Alex van Overdijk kwam na een afwezigheid van 3 maanden na 61 minuten in het veld voor Rick Meeuwis.

Bram Meeuwis werd in de 64e minuut in kansrijke positie onderuit gehaald binnen het strafschopgebied en Joris Swaanen schoot de toegekende penalty keurig vanaf 11 meter binnen, 1-1.
Hierna bleef het de vraag wie nog een doelpunt ging scoren want het spel golfde steeds op en neer.

Het was na een foutje op het middenveld dat de spits van Braakhuizen in een duel onderuit ging waarna er wederom een strafschop werd gegeven.
Nu echter aan de andere kant. Anthony de Haan schoot deze namens Braakhuizen goed binnen, 2-1.

Oirschot Vooruit kreeg nog wel enkele mogelijkheden op de gelijkmaker, onder andere Koen Versteden en Daan Hagemeier waren dichtbij een treffer.
Ondanks de aanvallende wissel van trainer Piet Drijvers, Sjoerd van Straten werd in de 77e minuut vervangen door A-speler Tim Neggers, lukte het niet om de bal tussen de palen te krijgen waardoor Oirschot Vooruit toch een nederlaag leed in Geldrop.


opstelling OV: Niels Stockman, Sjoerd van Straten (77. Tim Neggers), Koos Gloudemans, Job van Gestel, Rick Meeuwis (61. Alex van Overdijk), Bram Meeuwis, Joris Swaanen, Max van Kollenburg, Fons Meeuwis, Daan Hagemeier en Koen Versteden.

Volgende week een rustzondag waarna op 24 november de thuiswedstrijd wordt gespeeld tegen NWC uit Asten.


 
www.oirschot-vooruit.nl
Het bestuur van Oirschot Vooruit heeft Roland Roefs aangesteld als Hoofd Jeugd Opleiding(HJO) voor de gehele jeugdafdeling van onze… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Een bijzonder seizoen is op zijn einde. Deze week werd er door de diverse jeugdteams voor de laatste keer getraind. De jaarlijkse… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
De afgelopen weken hebben wij geconstateerd dat er buiten de georganiseerde trainingen om regelmatig gebruik wordt gemaakt van ons… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Nieuwsbrief Juni 2020

07 juni 2020
Het seizoen 2019-2020 loopt nu echt op zijn einde. Een bijzonder seizoen. Een seizoen dat de boeken ingaat als ‘nooit uitgespeeld’.… Meer >
 
 
 
04-06-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-03-2020 Meer >

 
 
 
06-03-2020 Meer >
 
 
 
27-02-2020 Meer >

 
26-02-2020 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
08-02-2020 Meer >
 
 
 
23-01-2020 Meer >
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven