Nieuws

 

opnieuw nederlaag voor OV1

29 september 2019
www.oirschot-vooruit.nl

Oirschot Vooruit – RKVVO 0 – 3

Vandaag de wedstrijd tegen RKVVO uit Oerle op het programma. Er was nog iets recht te zitten omdat het afgelopen seizoen deze ploeg in de nacompetitie Oirschot Vooruit terug verwees naar de tweede klasse.
Echter RKVVO ging fel van start en scoorde al na twee minuten de 0 – 1. Een verre trap werd doorgekopt waardoor Thijs Offerman vrij voor Timo van de Loo kwam en hard binnen schoot.

Kort hierna kreeg Max Vervoort een zelf gecreëerde kans maar deze werd helaas niet benut en de doelman van RKVVO kon de bal makkelijk oprapen.
Ondanks dat RKVVO feller was kreeg ook Fons Meeuwis na 20 minuten een kans om binnen te schieten maar de bal ging helaas net over het doel.
Na 24 minuten was er een zelfde situatie als bij de 0 – 1 want de bal werd doorgekopt op de middenlijn maar ook de spits van RKVVO benutte vanmiddag niet alle kansen.
Beide teams kregen nog enkele kleine mogelijkheden maar de rust werd behaald met de 0 – 1 stand.

In de tweede helft startte Oirschot Vooruit sterk en fel maar het creëerde geen mogelijkheden om te scoren. RKVVO bleef simpel overeind waardoor Piet Drijvers besloot te wisselen.
Max Vervoort werd gewisseld voor Daan Hagemeier. Vijf minuten later werd echter een aanval van Oirschot Vooruit onderbroken en via een zeer snelle combinatie werd de bal vanaf links voor de vrij staande Bart Sanders geplaatst en werd het 0 – 2.
Vijf minuten later kreeg RKVVO een corner. De bal kwam via een kluts bij de hoog springende Bas van Doormalen en viel over de doellijn 0 – 3.

Met nog 10 minuten te spelen kwamen Rick Meeuwis en Jip Stam nog in het veld voor Koos Gloudemans en Koen van Heerbeek maar ook dit mocht verder niet baten.
Deze regenachtige middag bracht verder niets dan alleen nog het verlossende eindsignaal van de keurig leidende scheidsrechter Panjoel uit Reusel.

Volgende week wederom een thuiswedstrijd tegen een Veldhovense ploeg. Rood Wit V. komt dan op bezoek.
Hopelijk dat we dan de eerste wedstrijdpunten van dit seizoen kunnen binnenhalen.


 

27 februari 2020
Trainingen zijn voor vandaag afgelast. Het Bestuur.
 

26 februari 2020
i.v.m sneeuwval/water zijn alle trainingen afgelast. Het Bestuur 
 
www.oirschot-vooruit.nl
Michael Eijgelsheim fluit eerder dan verwacht in Keuken Kampioen Divisie: 'Dit nemen ze me niet af' Michael Eijgelsheim:… Meer >
 

Nieuwsbrief Februari 2020

18 februari 2020
In deze nieuwsbrief vragen wij jullie aandacht onder andere voor de Jumbo Voetbaldagen en de afsluiting van de weg Moorland op zaterdag… Meer >
 
 
 
 
 
08-02-2020 Meer >
 
 
 
 
23-01-2020 Meer >
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15-11-2019 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-09-2019 Meer >
 
 
31-08-2019 Meer >
 
Terug naar boven