Nieuws

 

succes in nacompetitie voor OV1 en OV2

04 juni 2019
www.oirschot-vooruit.nl

Afgelopen zondag wisten onze groen-witten met 2-0 te winnen van SC Kruisland in de eerste ronde van de nacompetitie op het veld van buurman Best Vooruit.
We behouden hierdoor zicht op handhaving van onze plek in de 1e klasse voor komend seizoen!

Door 2 doelpunten van Joris Swaanen, waarvan 1x vlak voor rust en 1x na rust, en nog legio kansen op meer was de uitslag meer dan terecht te noemen.
Oirschot Vooruit had het alleen in het begin van de wedstrijd even lastig maar bleek uiteindelijk toch een maatje te groot voor de mannen uit Kruisland.

De volgende ronde speelt Oirschot Vooruit tegen een meer bekende tegenstander, namelijk RKVVO uit Oerle.
De Oerlenaren wisten in de eerste ronde overtuigend te winnen met 0-4 van 2e klasser FC Cluzona uit Wouw en zijn nu dus onze tegenstanders.

Vanwege de sloop en verbouwactiviteiten op ons eigen sportpart Jumbo Moorland wordt wederom uitgeweken naar de accommodatie van buurman Best Vooruit, waarvoor dank!!
De wedstrijd wordt gespeeld op maandag 10 juni a.s. (2e Pinksterdag) om 14.30 uur en we nodigen al onze leden en andere groen-wit supporters uit om onze mannen te komen steunen!
Bij eventuele winst volgt dan nog de finale van de nacompetitie voor behoud van plek in 1e klasse, spannend dus!

Wij rekenen op jullie steun en zien jullie graag a.s. maandag in Best!Ons 2e elftal wist ook de volgende ronde te halen door een knappe 4-2 winst na verlenging op WSC 2 uit Waalwijk.
Deze wedstrijd werd gespeeld op het terrein van onze andere buurman Spoordonkse Boys.
Doelpuntenmakers voor Oirschot Vooruit 2 waren afgelopen zondag de B1 invallers Koen Versteden (1-1) en Jip Stam (2-1 en 3-1) en good old Willem Witlox (4-2).
Een knappe prestatie mede gezien de tropische temperaturen!

Ook de volgende wedstrijd zal worden gespeeld in Spoordonk tegen ODC 2 uit Boxtel op maandag 10 juni a.s. (2e Pinksterdag) om 12.00 uur.
Kom ook naar Spoordonk en steun de mannen van OV2 die nog altijd kans maken op promotie naar de hoofdklasse!

Vooruit die groen-witten, vooruit OV 1+2 


 
www.oirschot-vooruit.nl
De indeling van de jeugdteams voor het nieuwe seizoen is te vinden via deze link Laatste update: JO17-5 toegevoegd. Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Met alle voorinschrijvingen bij elkaar opgeteld kunnen we trots melden dat we de gewenste doelstelling van 150.00 euro hebben behaald.… Meer >
 

JO19-1: FINALE!!

12 juni 2019
De mannen van de JO19-1 zijn doorgedrongen tot de finale van de nacompetitie voor een plek in de vierde divisie! In Bladel was… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
  Het was een bijzonder Pinksterweekend voor Oirschot Vooruit. Op zaterdag begon het met de halve finale wedstrijd van JO19-1… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2019 Meer >
 
29-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-01-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven