Nieuws

 

succes in nacompetitie voor OV1 en OV2

04 juni 2019
www.oirschot-vooruit.nl

Afgelopen zondag wisten onze groen-witten met 2-0 te winnen van SC Kruisland in de eerste ronde van de nacompetitie op het veld van buurman Best Vooruit.
We behouden hierdoor zicht op handhaving van onze plek in de 1e klasse voor komend seizoen!

Door 2 doelpunten van Joris Swaanen, waarvan 1x vlak voor rust en 1x na rust, en nog legio kansen op meer was de uitslag meer dan terecht te noemen.
Oirschot Vooruit had het alleen in het begin van de wedstrijd even lastig maar bleek uiteindelijk toch een maatje te groot voor de mannen uit Kruisland.

De volgende ronde speelt Oirschot Vooruit tegen een meer bekende tegenstander, namelijk RKVVO uit Oerle.
De Oerlenaren wisten in de eerste ronde overtuigend te winnen met 0-4 van 2e klasser FC Cluzona uit Wouw en zijn nu dus onze tegenstanders.

Vanwege de sloop en verbouwactiviteiten op ons eigen sportpart Jumbo Moorland wordt wederom uitgeweken naar de accommodatie van buurman Best Vooruit, waarvoor dank!!
De wedstrijd wordt gespeeld op maandag 10 juni a.s. (2e Pinksterdag) om 14.30 uur en we nodigen al onze leden en andere groen-wit supporters uit om onze mannen te komen steunen!
Bij eventuele winst volgt dan nog de finale van de nacompetitie voor behoud van plek in 1e klasse, spannend dus!

Wij rekenen op jullie steun en zien jullie graag a.s. maandag in Best!Ons 2e elftal wist ook de volgende ronde te halen door een knappe 4-2 winst na verlenging op WSC 2 uit Waalwijk.
Deze wedstrijd werd gespeeld op het terrein van onze andere buurman Spoordonkse Boys.
Doelpuntenmakers voor Oirschot Vooruit 2 waren afgelopen zondag de B1 invallers Koen Versteden (1-1) en Jip Stam (2-1 en 3-1) en good old Willem Witlox (4-2).
Een knappe prestatie mede gezien de tropische temperaturen!

Ook de volgende wedstrijd zal worden gespeeld in Spoordonk tegen ODC 2 uit Boxtel op maandag 10 juni a.s. (2e Pinksterdag) om 12.00 uur.
Kom ook naar Spoordonk en steun de mannen van OV2 die nog altijd kans maken op promotie naar de hoofdklasse!

Vooruit die groen-witten, vooruit OV 1+2 


 
www.oirschot-vooruit.nl

3-3 gelijkspel tegen De Valk

08 december 2019
Deze wedstrijd kende twee totaal verschillende helften. Een eerste helft waarin Oirschot Vooruit haar tegenstander veel teveel ruimte… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

JO13-2 KAMPIOEN!

07 december 2019
Door een klinkende 4-0 overwinning op naaste concurrent Beerse Boys zijn de jongens van JO13-2 vandaag ongeslagen kampioen geworden. In… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

1-0 verlies bij EFC

01 december 2019
De uitwedstrijd tegen EFC uit Eersel was een wedstrijd waar beide ploegen de intentie hadden om de punten bij de eigen ploeg te… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Kantine 5 december gesloten

30 november 2019
In verband met pakjesavond is de kantine donderdagavond 5 december gesloten. Teams die normaal op donderdagavond trainen kunnen, indien… Meer >
 
 
 
 
 
 
15-11-2019 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-09-2019 Meer >
 
 
31-08-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven