Nieuws

 

geweldige benefietavond 'score 4 more(land)'

23 mei 2019
www.oirschot-vooruit.nl

Beste groen-witters!

Wat hebben we een fantastische avond gehad afgelopen vrijdag met de benefietavond ‘Score 4 More(land)!
De grote opkomst van zo’n 200 leden, sponsoren en supporters van onze club heeft er voor gezorgd dat we maar liefst EU. 22.000,00 hebben ingezameld voor onze nieuwbouwplannen!
Een geweldig resultaat wat onze verwachtingen ruimschoots heeft overtroffen.

Maar liefst 43 ‘kavels’ zijn er geveild, waarvan diverse spontaan aangeboden zijn op de avond zelf, door aanwezige sponsoren, leveranciers, leden en andere mensen met een groen-wit hart!
Dat doet ons deugd.

Bovendien werd door onze voorzitter Kees Swaanen bekendgemaakt, dat de tot nu toe gedane inschrijvingen voor de obligatielening nog eens verdubbeld zijn door 2 mensen met een zeer groot groen-wit hart!
Ook hier gaan we heel dichtbij onze doelstelling van EU. 150.000,00 voor 1 juni komen, het laatste zetje hopen we deze week nog te krijgen van onze leden!

Allemaal heel hartelijk bedankt voor ieders bijdrage, deze zal erg goed besteed worden bij de realisatie van onze prachtige nieuwbouw.
Om alles nog eens terug te beleven verwijzen wij naar het fotoalbum op onze clubwebsite, met dank aan onze fotograaf Willem Nuwenhoud.

Mede namens het bestuur van Oirschot Vooruit,


Met sportieve groet,

Organisatiecomité ‘Score 4 More(land)

Toon Gloudemans
Wim Kemps
Tom Meeuwis
Mark van Nunen


 


 
www.oirschot-vooruit.nl
De indeling van de jeugdteams voor het nieuwe seizoen is te vinden via deze link Laatste update: JO17-5 toegevoegd. Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Met alle voorinschrijvingen bij elkaar opgeteld kunnen we trots melden dat we de gewenste doelstelling van 150.00 euro hebben behaald.… Meer >
 

JO19-1: FINALE!!

12 juni 2019
De mannen van de JO19-1 zijn doorgedrongen tot de finale van de nacompetitie voor een plek in de vierde divisie! In Bladel was… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
  Het was een bijzonder Pinksterweekend voor Oirschot Vooruit. Op zaterdag begon het met de halve finale wedstrijd van JO19-1… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2019 Meer >
 
29-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-01-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven