Nieuws

 

Voorlichtingsavond alcohol en drugs

09 mei 2019
www.oirschot-vooruit.nl

Op maandag avond 6 mei waren ruim 70 jongeren van onze jongens en meisjes onder 14 en 15 op ons sportpark aanwezig om deel te nemen aan de voorlichtingsavond over alcohol en drugs.

Tijdens een interactieve sessie, o.l.v. een aantal Oirschotse jongerenwerkers, werden ze op het veld aan het werk gezet om te ervaren hoeveel vertrouwen ze in elkaar en zichzelf hebben en hoe ze zich kunnen verweren.

Leidraad tijdens de gehele bijeenkomst was groepsdruk. Wat kan dit in negatief, maar ook in positief opzicht met je doen.

Op het einde werden de jongeren door een medewerker van de politie meegenomen in de uitdagingen, risico’s en gevolgen, waar je zoal mee te maken krijgt en rekening mee moet houden, op weg naar volwassenheid.

Gezien de aandacht tijdens de presentatie in onze kantine en het enthousiasme waarmee tijdens de buitenactiviteit werd meegedaan, mogen we concluderen dat het een geslaagde bijeenkomst was.

 

Cie Normen en waarden



 
www.oirschot-vooruit.nl
Beste leden, Zoals u weet is de bouw van de nieuwe kantine in volle gang. We begrijpen dat er nieuwsgierigheid is naar de… Meer >
 
De KNVB heeft de indeling bekend gemaakt van de standaard elftallen voor het seizoen 2019-2020. Oirschot Vooruit 1 is ingedeeld in de… Meer >
 
De complete jeugdindeling voor het nieuwe seizoen Meer >
 
  J017-3 naam vorig team   kader 1 Galo,… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2019 Meer >
 
29-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven