Nieuws

 

1-3 verlies tegen alverna

23 april 2019
www.oirschot-vooruit.nl

Ofschoon de zon met volle overtuiging scheen bij aanvang van de wedstrijd, is het team van Oirschot Vooruit ook deze keer er niet in geslaagd om de neerwaartse spiraal een halt toe te roepen.
Het Wijchense Alverna was zeker niet van plan om deze wedstrijd uit handen te geven.

Zeker in de 1e helft was dit goed spelende team de bovenliggende partij. Reeds vroeg in de wedstrijd kregen de bezoekers al een redelijk kans om op voorsprong te komen en soortgelijke situaties volgden elkaar, zeker in het begin, snel op.
Maar ook Oirschot Vooruit deelde af en toe een speldenprik uit, zoals in het geval van Joris Swaanen die een aanval van Alverna onderbrak en hiermee een kans creëerde om te scoren.
Helaas had het schot op goal niet de juiste scherpte.
De tweede kans voor Oirschot Vooruit, waarbij de bal uit een corner terug in het veld kwam en de aanvoerder deze met de kop richting het doel stuurde. De lat lag echter een doelpunt in de weg.

In de 22e minuut kreeg Alverna een vrije trap waarbij de bal voor goal werd gebracht. De spits van Alverna kopte de bal op een slimme manier over doelman Menno Kuulkers heen, stand 0-1.
Een kwartier later een schot op de paal van het Oirschotse doel. Op een ongelukkige wijze rolt de bal via de rug van Menno Kuulkers in het doel.
Een paar minuten voor rust ging een snelle aanval van Alverna over een aantal schijven waardoor de verdediging van Oirschot Vooruit het overzicht verloor en hiermee de achterstand van 0-3 niet kon voorkomen, tevens ruststand.

Na de rust was het Oirschot Vooruit dat wat meer druk leverde en hierdoor wat kansen creëerde.
Zo was er in de 62e minuut een doorbraak van Fons Meeuwis die in het strafschopgebied werd omgeduwd. De terecht verkregen penalty werd door Joris Swaanen netjes in het net gedeponeerd.
Even was er weer hoop bij deze stand van 1-3 met nog een klein half uur te spelen.

Ofschoon Oirschot Vooruit alles in het werk stelde om weer aansluiting te krijgen in de wedstrijd, bleven kansen op goals achterwege. E
en uitzondering hierop was de vrije trap van Max van Kollenburg. Helaas ging dit mooie schot rakelings over de goal.

In de wetenschap dat nacompetitie nu bijna onvermijdelijk is, zal het vaandelteam van Oirschot Vooruit er alles aan doen om in de resterende vier wedstrijden alsnog de benodigde punten binnen te halen.
Aan de trouwe supporters van de groen-witten zal het zeker niet liggen.

opstelling OV:
Menno Kuulkers, Sjoerd van de Wal, Koen van Heerebeek (87. Lars Versteden), Job van Gestel, Alex van Overdijk, Bram Meeuwis, Harm Ketelaars, Joris Swaanen, Max van Kollenburg, Dorus van de Wal (68. Sjoerd van Straten) en Fons Meeuwis


 
www.oirschot-vooruit.nl

Nieuwsbrief Mei 2020

19 mei 2020
Het Coronavirus drukt nog steeds zijn stempel op ons dagelijks leven. Gelukkig zijn er diverse maatregelen aangepast en zijn we gestart… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Een bijzonder seizoen loopt tegen zijn einde. Op de achtergrond worden de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al weer getroffen.… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Oirschot Vooruit heeft kennisgenomen van de versoepeling van de maatregelen van de regering aangaande het Coronavirus en geeft hier op… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Het valt het bestuur op dat, sinds de richtlijnen zijn versoepeld, er weer diverse kinderen en jongeren op eigen gelegenheid gaan… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-03-2020 Meer >

 
 
 
06-03-2020 Meer >
 
 
 
27-02-2020 Meer >

 
26-02-2020 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
08-02-2020 Meer >
 
 
 
23-01-2020 Meer >
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven