Nieuws

 

'score 4 more(land)' benefietavond vrijdag 17 mei as.

27 maart 2019
www.oirschot-vooruit.nl

Beste groen-witters!

Zoals jullie misschien al in de wandelgangen hebben vernomen zijn we bezig met het organiseren van een ‘benefietavond’ voor het realiseren van al onze nieuwbouwplannen.
Inmiddels is de datum hiervan bekend en wel op VRIJDAG 17 MEI A.S.
 

Het programma voor die avond wordt nog definitief vastgesteld maar vanaf ca. 19:00 uur zal er van alles te doen zijn op ons Sportpark Jumbo Moorland.
Onder de naam ‘SCORE 4 MORE(LAND)’ nemen we die avond officieel afscheid van onze oude kantine.

Uiteraard wordt er die avond gezorgd voor vermaak en verteer voor jong en oud en is er volop gelegenheid voor het ophalen van waardevolle herinneringen!
Een van de onderdelen van de avond wordt nu al opgestart. Er zal een ludieke veiling worden gehouden waarvan de opbrengst ten goede komt aan de nieuwbouw!
Vanaf heden kan iedereen zijn of haar eigen veiling item (‘kavel’) aanbieden en wordt deze geplaatst op de veilingsite, vindbaar via de blauwe menubalk op onze homepage, item "Veiling".
Klik daar op het veiling logo.

Dus gebruik allemaal je creativiteit en verzin een leuke ‘kavel’ en help hiermee je club bij het realiseren van onze nieuwbouwplannen!
Stuur je ‘kavel’ z.s.m. door naar veiling@oirschot-vooruit.nl of geef deze persoonlijk door aan Wim Kemp (06-37562333).

De online veiling sluit op 16-05-2019 om 18.00 uur. Het hoogste bod op de site zal dan het startbod zijn voor de ‘live’ veiling.
Het bieden op de ‘kavels’ kan dan van start gaan en op de avond zelf zullen alle ‘kavels’ definitief geveild worden door onze eigen veilingmeesters!

We zullen binnenkort nog een officiële uitnodiging rondsturen naar alle leden (en ouders van jeugdleden), vrijwilligers, sponsoren, oud leden, buurtgenoten en buurvereniging Hockeyclub Oirschot.

Noteer alvast de datum van vrijdag 17 mei in je agenda en zorg dat je er ook bij bent!!

Namens de organisatie ‘SCORE 4 MORE(LAND)’  met sportieve groet,


Toon Gloudemans, Wim Kemps, Tom Meeuwis en Mark van Nunen

 

Start trainingen

11 augustus 2019
Beste voetballers, Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur en de werkzaamheden aan onze nieuwe kantine en kleedlokalen… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Op maandag 19 augustus gaan de kinderen weer beginnen aan het nieuwe schooljaar. Na een lange vakantie is dat natuurlijk weer… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Dit jaar is het voor het eerst mogelijk dat wij als vereniging deel mogen nemen aan de Rabo ClubSupport. Dit is een initiatief van de… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Jan Willem van Doesburg, die per 1 augustus 2019 zou starten bij Oirschot Vooruit als Hoofd Jeugdopleiding JO12 t/m JO19 en trainer… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2019 Meer >
 
29-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven