Nieuws

 

'score 4 more(land)' benefietavond vrijdag 17 mei as.

27 maart 2019
www.oirschot-vooruit.nl

Beste groen-witters!

Zoals jullie misschien al in de wandelgangen hebben vernomen zijn we bezig met het organiseren van een ‘benefietavond’ voor het realiseren van al onze nieuwbouwplannen.
Inmiddels is de datum hiervan bekend en wel op VRIJDAG 17 MEI A.S.
 

Het programma voor die avond wordt nog definitief vastgesteld maar vanaf ca. 19:00 uur zal er van alles te doen zijn op ons Sportpark Jumbo Moorland.
Onder de naam ‘SCORE 4 MORE(LAND)’ nemen we die avond officieel afscheid van onze oude kantine.

Uiteraard wordt er die avond gezorgd voor vermaak en verteer voor jong en oud en is er volop gelegenheid voor het ophalen van waardevolle herinneringen!
Een van de onderdelen van de avond wordt nu al opgestart. Er zal een ludieke veiling worden gehouden waarvan de opbrengst ten goede komt aan de nieuwbouw!
Vanaf heden kan iedereen zijn of haar eigen veiling item (‘kavel’) aanbieden en wordt deze geplaatst op de veilingsite, vindbaar via de blauwe menubalk op onze homepage, item "Veiling".
Klik daar op het veiling logo.

Dus gebruik allemaal je creativiteit en verzin een leuke ‘kavel’ en help hiermee je club bij het realiseren van onze nieuwbouwplannen!
Stuur je ‘kavel’ z.s.m. door naar veiling@oirschot-vooruit.nl of geef deze persoonlijk door aan Wim Kemp (06-37562333).

De online veiling sluit op 16-05-2019 om 18.00 uur. Het hoogste bod op de site zal dan het startbod zijn voor de ‘live’ veiling.
Het bieden op de ‘kavels’ kan dan van start gaan en op de avond zelf zullen alle ‘kavels’ definitief geveild worden door onze eigen veilingmeesters!

We zullen binnenkort nog een officiële uitnodiging rondsturen naar alle leden (en ouders van jeugdleden), vrijwilligers, sponsoren, oud leden, buurtgenoten en buurvereniging Hockeyclub Oirschot.

Noteer alvast de datum van vrijdag 17 mei in je agenda en zorg dat je er ook bij bent!!

Namens de organisatie ‘SCORE 4 MORE(LAND)’  met sportieve groet,


Toon Gloudemans, Wim Kemps, Tom Meeuwis en Mark van Nunen

 
Voor het eerst in de historie van Oirschot-Vooruit is het de JO19-1 (voorheen A1) gelukt om te promoveren naar de vierde divisie!… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
De indeling van de jeugdteams voor het nieuwe seizoen is te vinden via deze link Laatste update: JO17-5 toegevoegd. Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Met alle voorinschrijvingen bij elkaar opgeteld kunnen we trots melden dat we de gewenste doelstelling van 150.00 euro hebben behaald.… Meer >
 

JO19-1: FINALE!!

12 juni 2019
De mannen van de JO19-1 zijn doorgedrongen tot de finale van de nacompetitie voor een plek in de vierde divisie! In Bladel was… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2019 Meer >
 
29-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-01-2019 Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven