Nieuws

 

storm is spelbreker tijdens derby

10 maart 2019
www.oirschot-vooruit.nl

De derby Oirschot Vooruit - Best Vooruit duurde vandaag slechts 23 minuten.
Er werd gestart op het nieuwe kunstgrasveld. Het hoofdveld was vanwege de weersomstandigheden van de afgelopen week niet bespeelbaar.
De scheidsrechter blies na 23 minuten de wedstrijd af vanwege de wind met stormkracht die over de velden op Sportpark Jumbo Moorland raasde.
Jammer voor de supporters uit zowel Best als Oirschot, die ondanks de slechte omstandigheden de moeite hadden genomen om te komen kijken naar deze burenstrijd.
Toch kon iedereen wel leven met de beslissing om de wedstrijd te staken. Dit gebeurde in goed onderling overleg met de aanvoerders, technische staf en de scheidsrechters.

Het stukje wedstrijd leverde geen doelpunten op, hooguit wat kansjes voor Best Vooruit die een paar keer gevaarlijk waren met voorzetten vanaf de rechterflank.
Oirschot Vooruit had veel moeite met de felle wind en kwam niet aan goed voetbal toe.

Het restant van de wedstrijd zal op een later tijdstip alsnog gespeeld gaan worden, in overleg met de KNVB zal hiervoor een nieuwe datum worden gezocht.

Enige lichtpuntje was een goed gevulde kantine na afloop van deze korte wedstrijd, waar het nog erg gezellig werd.

Volgende week volgt de belangrijke uitwedstrijd tegen directe concurrent Brabantia, wat vandaag wederom tegen een nederlaag aanliep en dus gebrand zal zijn op een overwinning, net zoals de mannen van Piet Drijvers natuurlijk!
 


 
www.oirschot-vooruit.nl

fiets verlicht

23 januari 2020
Beste voetballiefhebbers, Veel jeugdleden komen naar de trainingen op hun fiets. Lekker sportief en dat juichen we toe. We… Meer >
 

fiets verlicht

22 januari 2020
Beste voetballiefhebbers, Vele jeugdleden komen naar de trainingen op hun fiets. Lekker sportief dus heel goed zou je zeggen. Echter… Meer >
 

Nieuwsbrief Januari 2020

14 januari 2020
In deze nieuwsbrief blikken we onder andere terug op een zeer drukbezochte Nieuwjaarsreceptie en vragen wij jullie aandacht voor de… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
In verband met een technisch probleem kan er de komende weken geen gebruik worden gemaakt van de kleedlokalen 9, 10 en 11. Hierdoor… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15-11-2019 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-09-2019 Meer >
 
 
31-08-2019 Meer >
 
 
 
 
Terug naar boven