Nieuws

 

Live muziek en DJ bij derby Oirschot Vooruit - Best Vooruit

04 maart 2019
www.oirschot-vooruit.nl

A.s. zondag 10 maart staat de onvervalste derby Oirschot Vooruit - Best Vooruit weer op het programma.
Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op Sportpark Jumbo Moorland voor de strijd om de 3 punten.

De voorgaande broederstrijd werd gewonnen door de groen-witten met 0-1 waardoor wat afstand werd genomen van de concurrentie uit Best.
Inmiddels zijn de zaken omgekeerd, ten gunste van Best Vooruit. Zij staan inmiddels op de 8e plek op de ranglijst met 19 verzamelde punten.
De mannen van trainer Piet Drijvers hebben hun laatste overwinning in de competitie behaald op 18 november van het vorige jaar en zijn inmiddels afgezakt naar plek 11 met een totaal van 15 punten.
Het team heeft de laatste weken te maken gehad met diverse schorsingen en blessures, hopelijk is iedereen zondag weer aan boord!

Kortom er staat wat op het spel!
Hopelijk wordt de matige reeks van de afgelopen 8 wedstrijden doorbroken in deze derby.
Een overwinning zou heel welkom zijn om weer een beetje naar boven te kunnen kijken.

Vooorafgaand aan de wedstrijd en tijdens de rust zal blaasorkest 't Spult voor de benodigde sfeer zorgen, na afloop van de wedstrijd is er een afterparty met DJ in de kantine.
Met ook nog de steun van onze trouwe supporters langs de lijn moet dit toch een mooie zondag worden, we rekenen dan ook op jullie komst en aanmoediging!

Succes mannen, maak er een mooie dag van!
 


 
www.oirschot-vooruit.nl
De jeugd afdeling van Oirschot Vooruit heeft met ingang van september de vacatures opgevuld van HJO en trainer JO19, die waren ontstaan… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
We zijn als vereniging erg blij dat we de volgende bedrijven als nieuwe bordsponsor mogen verwelkomen: Arie Smetsers Tegelwerken, van… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Dit jaar is het voor het eerst mogelijk dat wij als vereniging deel mogen nemen aan de Rabo ClubSupport. Dit is een initiatief van de… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Beste leden,   Wij willen jullie er graag op attenderen dat de contributie voor het lopende seizoen binnenkort ge├»ncasseerd… Meer >
 
 
 
03-09-2019 Meer >
 
 
31-08-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2019 Meer >
 
29-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven