Nieuws

 

2-0 nederlaag in Oss tegen SV TOP

09 december 2018
www.oirschot-vooruit.nl

SV Top Oss - Oirschot Vooruit 2-0

Het zit Oirschot Vooruit de laatste tijd niet mee. We hebben helaas nul punten gehaald uit de afgelopen drie wedstrijden.
De aanloop naar de uitwedstrijd tegen SV Top Oss begon al met een mankement aan de spelersbus waardoor de spelers ter hoogte van Son door opgetrommelde personenauto’s naar Oss moesten worden vervoerd.
De wedstrijd nam derhalve aanvang om 14.45 uur.

In de sportieve wedstrijd was het vooral SV Top Oss wat zeker in de eerste helft de touwtjes in handen had. De eerste 20 minuten was het voor beide teams een periode van aftasten waarbij opgemerkt dat SV Top Oss hierin wel de hoofdrol speelde.
In de 22e minuut komt een bal voor de voeten van SV Top Oss speler Linders die met een afstandsschot van 30 meter de bal in de linkerbovenhoek van schoot.
Twee minuten later een identieke situatie waarbij dit keer het afstandschot rakelings over het doel van Timo van de Loo ging.

In de 28e minuut loopt Bram Meeuwis een knieblessure op en moest hij derhalve worden vervangen door Sjoerd van Straten.
SV Top Oss, de bovenliggende partij, komt met een mooie aanval in de 38e minuut waarbij Tuithof zijn club op een 2-0 voorsprong brengt.
Oirschot Vooruit herpakte zich meteen en dat resulteerde in een mooie aanval waarbij Joris Swaanen oog in oog met de Ossche keeper kwam te staan.
Helaas had het schot niet de scherpte om de keeper te verrassen en werd de aansluitingstreffer niet gemaakt.

De tweede helft etaleerde Oirschot Vooruit een aanvallender spel.
Dat uitte zich in de 60e minuut in een mooie aanval van waarbij Dorus van de Wal vrij voor de keeper kwam die op zijn beurt de bal in zijn gezicht kreeg maar hiermee toch een tegendoelpunt voorkwam.
Omdat de klok op het scorebord in de tweede helft het liet afweten gebeurde het een en ander in de 22e minuut die bijna een kwartier duurde.

Oirschot Vooruit wisselde in de 80e minuut nog Fons Meeuwis voor Gijs Sebregts.
In de tweede helft speelde het een beduidend beter spel waarbij in de 85e minuut zich ook weer een kansrijke situatie voordeed om de aansluitingstreffer op het scorebord te zetten.
Helaas leek het Oirschot Vooruit niet gegund om te scoren.

Bijna tegen het einde van de wedstrijd een hard schot van SV Top Oss wat door de goed spelende keeper Timo van de Loo werd gepareerd. Eindstand 2-0 voor Top Oss.

Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen FC Tilburg.
Hopelijk blijven de punten dan in Oirschot zodat we niet verder afzakken op de ranglijst.


 
www.oirschot-vooruit.nl
Beste groen-witters! Wat hebben we een fantastische avond gehad afgelopen vrijdag met de benefietavond ‘Score 4 More(land)! De… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Het seizoen 2018 / 2019 zit er weer bijna op. As zondag 26 mei zullen we voor de laatste keer in onze “oude” kantine hier samen… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Op zondag 26 mei zijn er voor de meeste elftallen weer de laatste wedstrijden van het seizoen. Kom met z`n allen naar deze geweldige… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Vandaag speelde Oirschot Vooruit haar laatste thuiswedstrijd van deze competitie. Een zeer belangrijke wedstrijd. Bij winst is er in… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2019 Meer >
 
29-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-01-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
09-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven