Nieuws

 

3-2 nederlaag tegen HVCH

04 november 2018
www.oirschot-vooruit.nl

De groen-witten leden vandaag voor het eerst dit seizoen een nederlaag tegen HVCH in Heesch.
Dit terwijl de wedstrijd nog zo voortvarend van start ging voor de mannen van trainer Piet Drijvers.

In de 5e minuut was het al raak voor Oirschot Vooruit toen Fons Meeuwis over rechts doorbrak en de bal hard inschoot. De keeper van HVCH kon in eerste instantie nog redden maar de rebound was voor de goed meegelopen Dorus van de Wal die van dichtbij kon profiteren, 0-1. In de 15e minuut was een vrije trap van Joris Swaanen net te scherp voor dezelfde Dorus van de Wal. HVCH kon er in deze fase nog maar weinig tegen inbrengen en beperkte zich tot het hanteren van de lange bal richting de boomlange spits Lars van Lee.
Oirschot Vooruit bleef gevaarlijk en kwam een paar keer dicht bij het HVCH doel maar dit leverde nog geen doelpunten op. Tot de 25e minuut waarin Fons Meeuwis met een steekbal Alex van Overdijk bereikte die door was gelopen over de linker flank. In het strafschopgebied werd hij onderuit gehaald zodat de scheidsrechter terecht naar de stip wees. Joris Swaanen is dan meestal degene die de trekker overhaalt, zo ook vanmiddag, 0-2 dus.

Weer 5 minuten later had Max van Kollenburg na een mooie aanval de 0-3 op zijn schoen. Van dichtbij kreeg hij de bal met zijn hak helaas niet binnen gewerkt. Enkele minuten daarna kon HVCH makkelijk doorkomen over de rechterflank en de bal voorzetten.
Spits van Lee legde de bal klaar voor de inkomende Robin Knapp die Menno Kuulkers kansloos liet en zodoende voor 1-2 zorgde. HVCH kreeg weer hoop en begon plots beter te voetballen. Oirschot Vooruit had toch weer voor een marge van 2 kunnen zorgen via een snelle uitbraak van Fons Meeuwis. Hij mocht door van de scheidsrechter na een harde charge op Dorus van de Wal die geblesseerd op het veld bleef liggen. Helaas kon de verdediging van HVCH op het laatst nog ingrijpen en ging deze kans verloren.
Direct daarna wist HVCH in de omschakeling zelfs de gelijkmaker te scoren via Mustafa Seddiqi en stond Oirschot Vooruit weer op gelijke stand, 2-2.
Op basis van de 1e helft niet helemaal terecht.

Na rust was het wederom de uitblinker aan HVCH zijde, Robin Knapp, die Oirschot Vooruit pijn deed. Zijn schot van ca. 20 meter draaide prachtig in de rechterbovenhoek, wederom was keeper Menno Kuulkers kansloos en stonden de mannen uit Heesch zelfs voor met 3-2! Daarna werd het spel veelvuldig vertraagd door de slimme middenvelders van HVCH en werden er diverse gele kaarten getrokken door de goed leidende scheidsrechter.

Oirschot Vooruit wisselde in de 69e minuut verdediger Koos Gloudemans voor een extra aanvaller, Daan Hagemeier, en ging het op jacht naar een verdiende gelijkmaker.
In de 85e minuut kwam Sjoerd van de Wal nog als stormram in het veld voor Max van Kollenburg maar het wilde niet meer lukken om de gelijkmaker te scoren.

Jammer van het resultaat, HVCH was er dik tevreden mee en wist voor het eerst dit seizoen de 3 punten te pakken.


 
Voor het eerst in de historie van Oirschot-Vooruit is het de JO19-1 (voorheen A1) gelukt om te promoveren naar de vierde divisie!… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
De indeling van de jeugdteams voor het nieuwe seizoen is te vinden via deze link Laatste update: JO17-5 toegevoegd. Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Met alle voorinschrijvingen bij elkaar opgeteld kunnen we trots melden dat we de gewenste doelstelling van 150.00 euro hebben behaald.… Meer >
 

JO19-1: FINALE!!

12 juni 2019
De mannen van de JO19-1 zijn doorgedrongen tot de finale van de nacompetitie voor een plek in de vierde divisie! In Bladel was… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2019 Meer >
 
29-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-01-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven