Nieuws

 

TROTS OP OIRSCHOT VOORUIT

26 oktober 2018
www.oirschot-vooruit.nl

Vaak gaat de aandacht uit naar ons vaandelteam bij Oirschot Vooruit.
Terecht natuurlijk gezien de prestaties van de afgelopen 5 jaar, daar zijn we maar wat trots op!

Op dit moment wordt er kei en keihard gewerkt aan de realisatie van fase 1 van de renovatie van ons Sportpark Jumbo Moorland.
De 2 nieuwe kunstgrasvelden die daar worden aangelegd zijn op een haar na klaar en het mag gezegd worden, het ziet er FANTASTISCH uit!

Daarnaast zijn er afgelopen week ook nieuwe lichtmasten en dug-outs geplaatst bij ons hoofdveld en is er flink opgeruimd.
Een groot compliment hiervoor gaat uit naar ons klusteam wat heel wat uren heeft gestoken in deze werkzaamheden.
Daarnaast nog vele sponsoren, vrijwilligers en (bestuurs)leden die echt dag en nacht in de weer zijn geweest voor onze prachtige vereniging!

Binnenkort zullen ook de plannen voor fase 2, het vervangen van onze kantine en de oude kleedkamers, gepresenteerd worden aan de leden.
Ook hier wordt achter de schermen heel hard aan gewerkt door leden, sponsoren en vrijwilligers om straks een mooi en eigentijds nieuw gebouw te kunnen realiseren!

We zullen hiervoor nog zeker een beroep doen op iedereen binnnen de vereniging die zijn of haar steentje bij kan dragen op wat voor manier dan ook.
Samen zijn we in staat om er een schitterend geheel van te maken, dat hebben de groen-witten in het verleden al vaker bewezen!

Bij deze een groot compliment aan alle mensen die zich belangenloos inzetten voor ons mooie clubje!
Laten we elkaar blijven helpen en steunen voor een mooie toekomst van voetballend Oirschot!

VOORUIT DIE GROEN-WITTEN!! 


 
Voor het eerst in de historie van Oirschot-Vooruit is het de JO19-1 (voorheen A1) gelukt om te promoveren naar de vierde divisie!… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
De indeling van de jeugdteams voor het nieuwe seizoen is te vinden via deze link Laatste update: JO17-5 toegevoegd. Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Met alle voorinschrijvingen bij elkaar opgeteld kunnen we trots melden dat we de gewenste doelstelling van 150.00 euro hebben behaald.… Meer >
 

JO19-1: FINALE!!

12 juni 2019
De mannen van de JO19-1 zijn doorgedrongen tot de finale van de nacompetitie voor een plek in de vierde divisie! In Bladel was… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2019 Meer >
 
29-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-01-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven