Nieuws

 

wederom gelijkspel voor OV1

14 oktober 2018
www.oirschot-vooruit.nl

Na een 2-0 voorsprong van Oirschot Vooruit eindigt deze boeiende wedstrijd in een terecht gelijkspel.
Oirschot Vooruit heerste in de eerste helft. Sc 't Zand was in het tweede bedrijf beter. Fons Meeuwis en Max van Kollenburg scoorden voor Oirschot Vooruit. Marco de Liefde en Steven van Riel voor Sc 't Zand.
Ondanks dat het een sportieve wedstrijd was kreeg Sc 't Zand 3x geel en 1x rood.

Vandaag het duel tussen de nummers 6 ('t Zand) en 7 (OV) van het afgelopen seizoen. Vanwege twee schorsingen en twee blessures was het voor trainer Piet Drijvers een hele puzzel om de achterhoede te formeren.
Gestart werd met jeugdspeler Sjoerd van Straten centraal achterin en Bram Meeuwis als linksachter. Samen met Koos Gloudemans en Koen van Heerebeek stond het prima en werden er nauwelijks kansen weggegeven.

De eerste helft was voor Oirschot Vooruit. Binnen 1 minuut stond het al 1-0. Max van Kollenburg speelt op de rand van de zestien Dorus vd Wal aan en die zet met een mooie steekpas Fons Meeuwis vrij voor de goal, 1-0.
Na 8 minuten een vrije trap vanaf links voor Oirschot Vooruit. De bal komt buiten de zestien bij Koen van Heerebeek en die knalt op de vuisten van de keeper. In de 12e minuut schiet Joris Swaanen vanaf rechts op doel. Ook hier weer een prima redding van de keeper.
Een minuut later, een schot van Fons Meeuwis wat door de keeper wordt verwerkt tot corner. Max van Kollenburg schiet deze corner in een keer binnen, 2-0. Weer 3 minuten later een corner voor Sc 't Zand. Deze wordt van dichtbij ingekopt door Marco de Liefde, 2-1.
Dit was de eerste en ongeveer de enige kans in de eerste helft van Sc 't Zand.

Oirschot kreeg nog via Max Vervoort 2 dikke kansen die helaas beiden net naast gingen.

In de 2e helft nam Sc 't Zand het initiatief. Dit leidde echter niet tot grote kansen. Echter na 25 minuten komt er een diepe bal vanaf rechts hoog voor het doel van Oirschot Vooruit.
De vrijstaande Steven van Riel kon van dichtbij raak koppen, 2-2. In de 85e minuut een schot van Sc 't Zand wat net voorlangs gaat. Weer een minuut later een scrimmage voor het doel van Oirschot Vooruit na een corner van Sc 't Zand.
Net voor tijd nog een geplaatst schot wat door Menno Kuulkers prima gepakt wordt.
In de blessuretijd komt er nog een rode kaart voor Sc 't Zand voor onbesuisd inkomen. De vrije trap die hieruit voortvloeit levert echter niets meer op.

Direct hierna fluit de prima leidende scheidsrechter Mandemakers voor het einde van de wedstrijd.
Trainer Piet Drijvers vatte het als volgt samen. "We speelden een prima eerste helft. Helaas konden we na rust niet meer brengen wat voor rust wel lukte. Ik ben wel blij dat de achterhoede het vandaag zo goed deed ondanks alle mutaties".

Volgende week naar Best Vooruit. Dat belooft weer wat!

Opstelling Oirschot Vooruit: Menno Kuulkers; Koen van Heerebeek; Koos Gloudemans; Sjoerd van Straten; Bram Meeuwis; Harm Ketelaars; Max van Kollenburg; Joris Swaanen; Fons Meeuwis; Dorus van de Wal (77. Daan Hagemeier); Max Vervoort (62. Gijs Sebregts)


 
Voor het eerst in de historie van Oirschot-Vooruit is het de JO19-1 (voorheen A1) gelukt om te promoveren naar de vierde divisie!… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
De indeling van de jeugdteams voor het nieuwe seizoen is te vinden via deze link Laatste update: JO17-5 toegevoegd. Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Met alle voorinschrijvingen bij elkaar opgeteld kunnen we trots melden dat we de gewenste doelstelling van 150.00 euro hebben behaald.… Meer >
 

JO19-1: FINALE!!

12 juni 2019
De mannen van de JO19-1 zijn doorgedrongen tot de finale van de nacompetitie voor een plek in de vierde divisie! In Bladel was… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2019 Meer >
 
29-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-01-2019 Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven