Nieuws

 

gelijkspel tegen Leones 1-1

30 september 2018
www.oirschot-vooruit.nl

In een rommelige wedstrijd waarin Leones de meeste en beste kansen kreeg, zijn de punten eerlijk verdeeld.
Door een doelpunt van Dorus van de Wal voor de rust en de gelijkmaker in de 15e minuut na rust door spits Stefan de Jong van Leones kon er toch door beide ploegen gejuicht worden.

Een uitstekend leidende scheidsrechter Loontjes en zijn twee assistenten hebben vandaag een leuke wedstrijd mogen begeleiden.
Beide ploegen speelden voetbal om te scoren en ze kregen dan ook alle twee kansen om de score te openen. Zo was er in de 5e minuut al een gevaarlijk schot op doel van Oirschot Vooruit en kreeg 4 minuten laten Oirschot Vooruit haar eerste grote kans op de openingstreffer. Beide pogingen leverden geen doelpunt op.

Na een kwartier kreeg Joris Swaanen een kans met een schot op doel maar helaas werd er te slap ingeschoten.
Hierna werd Leones sterker en bleek het ook feller op de bal te zitten. Dit resulteerde in steeds meer balbezit voor Leones en ook meer doelkansen.
Gelukkig stond keeper Menno Kuulkers iedere keer op de juiste positie. In de 35e minuut kwam er een uitbraak voor Oirschot Vooruit waarbij de bal op doel werd geschoten door Fons Meeuwis.
De keeper van Leones kreeg de bal niet onder controle waardoor Dorus van de Wal de bal in tweede instantie simpel binnen kon koppen, 1-0.

Hierna bleef het spel nog op en neer gaan en werd de rust bereikt met dezelfde tussenstand.

Na rust begon Leones, evenals in de eerste helft, feller dan Oirschot Vooruit en ook nu kreeg het de beste mogelijkhed
Het spel bleef hierna op en neer gaan en ook nu weer kansen aan beide zijden. Veelvuldig werden er lange ballen gespeeld naar voren waardoor de spitsen weer achter de bal aan konden gaan.

Max Vervoort werd in de 75e minuut nog gewisseld voor Gijs Sebregts die vrij snel daarna alleen voor de keeper kwam maar hij miste jammerlijk.
Daan Hagemeier nog in het veld voor Dorus van de Wal en hij kreeg nog een grote mogelijkheid op de winnende treffer maar helaas werd ook deze kans niet benut.

Al met al een leuke en sportieve wedstijd met veel strijd waarin Oirschot Vooruit de meest gelukkige was met 1 punt.

Volgende week de uitwedstijd naar koploper Woezik uit Wijchen.


 
www.oirschot-vooruit.nl
Oirschot Vooruit - SV TOP 2-4 Vandaag mocht Oirschot Vooruit het opnemen tegen SV TOP uit Oss. De heen wedstrijd was met 2-0… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Speler van de maand

13 april 2019
OV 2 speler van de maand maart is verdedigende middenvelder Pim Meeuwis. Pim heeft zich in de basis van het elftal gespeeld en… Meer >
 

Verslag Alcohol en Drugs

11 april 2019
Verslag vervolgbijeenkomst Alcohol en Drugs, thema groepsdruk   Op 29 januari jl hebben we de ouders van onze spelers in de… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Onder zomerse omstandigheden heeft Oirschot Vooruit opnieuw een nederlaag moeten slikken, dit keer in Tilburg tegen de plaatselijke… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-01-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
09-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2018 Meer >

 
 
 
 
 
Terug naar boven