Nieuws

 

LET OP: VERBOUW WERKZAAMHEDEN

26 september 2018
www.oirschot-vooruit.nl

Zoals iedereen al heerft gemerkt vinden er momenteel tal van werkzaamheden plaats op ons sportpark.
Er is al een deel van de gebouwen gesloopt om plaats te maken voor de nieuwe kunstgrasvelden. De aanleg hiervan is momenteel al in volle gang!

Vanaf komend weekend zullen er waarschuwingsdoeken geplaatst worden waarop te lezen is dat het TEN STRENGSTE VERBODEN is om de velden 2 en 4 te betreden!
Mocht er tijdens een training of wedstrijd een bal op deze velden terecht komen dan mag deze daar niet van afgehaald worden, dit zal centraal gebeuren door de aannemer van het grondwerk!

Daarnaast zullen er bewegwijzeringsborden komen hangen die de route naar het wetraveld (veld 3) aanduiden, via de gang bij de kleedkamers.

We weten dat uit te voeren werkzaamheden af en toe voor rommelige situaties kunnen zorgen en doen daarom een beroep op ieders medewerking en begrip hiervoor!
Samen op weg naar een mooi en vernieuwd sportpark kost behalve geld en energie ook medewerking en begrip van alle leden en overige betrokkenen.

Bij voorbaat dank hiervoor! 
www.oirschot-vooruit.nl
Oirschot Vooruit - SV TOP 2-4 Vandaag mocht Oirschot Vooruit het opnemen tegen SV TOP uit Oss. De heen wedstrijd was met 2-0… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Speler van de maand

13 april 2019
OV 2 speler van de maand maart is verdedigende middenvelder Pim Meeuwis. Pim heeft zich in de basis van het elftal gespeeld en… Meer >
 

Verslag Alcohol en Drugs

11 april 2019
Verslag vervolgbijeenkomst Alcohol en Drugs, thema groepsdruk   Op 29 januari jl hebben we de ouders van onze spelers in de… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Onder zomerse omstandigheden heeft Oirschot Vooruit opnieuw een nederlaag moeten slikken, dit keer in Tilburg tegen de plaatselijke… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-01-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
09-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2018 Meer >

 
 
 
 
 
Terug naar boven