Nieuws

 

LET OP: VERBOUW WERKZAAMHEDEN

26 september 2018
www.oirschot-vooruit.nl

Zoals iedereen al heerft gemerkt vinden er momenteel tal van werkzaamheden plaats op ons sportpark.
Er is al een deel van de gebouwen gesloopt om plaats te maken voor de nieuwe kunstgrasvelden. De aanleg hiervan is momenteel al in volle gang!

Vanaf komend weekend zullen er waarschuwingsdoeken geplaatst worden waarop te lezen is dat het TEN STRENGSTE VERBODEN is om de velden 2 en 4 te betreden!
Mocht er tijdens een training of wedstrijd een bal op deze velden terecht komen dan mag deze daar niet van afgehaald worden, dit zal centraal gebeuren door de aannemer van het grondwerk!

Daarnaast zullen er bewegwijzeringsborden komen hangen die de route naar het wetraveld (veld 3) aanduiden, via de gang bij de kleedkamers.

We weten dat uit te voeren werkzaamheden af en toe voor rommelige situaties kunnen zorgen en doen daarom een beroep op ieders medewerking en begrip hiervoor!
Samen op weg naar een mooi en vernieuwd sportpark kost behalve geld en energie ook medewerking en begrip van alle leden en overige betrokkenen.

Bij voorbaat dank hiervoor! 
www.oirschot-vooruit.nl

Nieuwe dugouts

16 oktober 2018
Het zal de vaste bezoekers van ons sportpark ongetwijfeld zijn opgevallen dat het hoofdveld is verfraaid met twee nieuwe dugouts. Onder… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

wederom gelijkspel voor OV1

14 oktober 2018
Na een 2-0 voorsprong van Oirschot Vooruit eindigt deze boeiende wedstrijd in een terecht gelijkspel. Oirschot Vooruit heerste in de… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Quizavond

12 oktober 2018
Op vrijdagavond 23 november a.s. is het weer zover. vanaf 20 uur starten we met onze inmiddels vermaarde quiz. Gedurende een… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Vrijwilligers in het nieuws

12 oktober 2018
Dit keer niet 1 maar 2 vrijwilligers, Wil en Hans zijn al vele jaren samen vrijwilliger bij de club.   PrivĂ© Hans… Meer >
 
 
 
05-10-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
06-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven