Nieuws

 

LET OP: VERBOUW WERKZAAMHEDEN

26 september 2018
www.oirschot-vooruit.nl

Zoals iedereen al heerft gemerkt vinden er momenteel tal van werkzaamheden plaats op ons sportpark.
Er is al een deel van de gebouwen gesloopt om plaats te maken voor de nieuwe kunstgrasvelden. De aanleg hiervan is momenteel al in volle gang!

Vanaf komend weekend zullen er waarschuwingsdoeken geplaatst worden waarop te lezen is dat het TEN STRENGSTE VERBODEN is om de velden 2 en 4 te betreden!
Mocht er tijdens een training of wedstrijd een bal op deze velden terecht komen dan mag deze daar niet van afgehaald worden, dit zal centraal gebeuren door de aannemer van het grondwerk!

Daarnaast zullen er bewegwijzeringsborden komen hangen die de route naar het wetraveld (veld 3) aanduiden, via de gang bij de kleedkamers.

We weten dat uit te voeren werkzaamheden af en toe voor rommelige situaties kunnen zorgen en doen daarom een beroep op ieders medewerking en begrip hiervoor!
Samen op weg naar een mooi en vernieuwd sportpark kost behalve geld en energie ook medewerking en begrip van alle leden en overige betrokkenen.

Bij voorbaat dank hiervoor! 
www.oirschot-vooruit.nl
  Vandaag kregen wij het droevige bericht dat op 80 jarige leeftijd Willie van Tiel is overleden. Willie is 62 jaar lid van… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Beste leden, Zoals u weet is de bouw van de nieuwe kantine in volle gang. We begrijpen dat er nieuwsgierigheid is naar de… Meer >
 
De KNVB heeft de indeling bekend gemaakt van de standaard elftallen voor het seizoen 2019-2020. Oirschot Vooruit 1 is ingedeeld in de… Meer >
 
De complete jeugdindeling voor het nieuwe seizoen Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2019 Meer >
 
29-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven