Nieuws

 

bekeroverwinning op marvilde

09 september 2018
www.oirschot-vooruit.nl
Oirschot Vooruit - Marvilde 1-0

Beide partijen begonnen, na het startsignaal van de goedleidende scheidsrechter Gijs Stevens, met enthousiasme aan deze bekerwedstrijd.
In de beginfase waarin Marvilde toch enigszins de bovenliggende partij was, kwam O.V. in dertiende minuut tot een redelijke scoringskans.
Een aanval over links waarbij Daan Hagemeier de bal voor de goal bracht en Gijs Sebregts een uitstekende positie had om de bal in het doel te koppen. De keeper van Marvilde pareerde deze aanval.

Kort na deze actie was er wederom een scoringskans alleen speelde die zich af voor het doel van O.V. Ook hier geen doelpunt omdat de verdediging goed stond opgesteld.
Na een aantrekkelijke eerste helft gingen beide teams met een 0-0 stand op het scorebord de rust in.

Na 10 minuten spel in de tweede helft brak Gijs Sebregts door maar werd door twee verdedigers van Marvilde in de sandwich genomen. Hierop volgde een terechte gele kaart voor Marvilde.
De vrije trap voor O.V. was onnauwkeurig en ging ruimschoots over. Daarna ontstonden voor O.V tot twee keer toe schoten op het doel van Marvilde maar succes bleef echter uit.
Soortgelijke actie en kansen maar dan voor Marvilde in de 74 e minuut, maar ook hier bleef een doelpunt uit.

Koos Gloudemans kreeg het in de 80e minuuut op zijn heupen en begon aan een kleine soloactie met als afsluiter een mooie steekpass op Gijs Sebregts, die op zijn beurt de bal mooi in het doel van Marvilde deponeerde. Stand 1-0 .
Even leek het of Marvilde moeilijk met deze achterstand overweg kon en waardoor hier en daar wat onsportieve trekjes werden ge√ętaleerd.
De laatste 10 minuten van de wedstrijd liet O.V. zich in de verdediging drukken omdat Marvilde met afstandsschoten het doel van O.V. probeerde te bereiken echter zonder resultaat.

Al met al een mooi resultaat van ons vaandelteam dat zich ondanks een aantal afwezige basisspelers toch goed staande heeft gehouden.
Volgende week moet de laatste bekerwedstrijd worden gespeeld in en tegen FC Hoensbroek en dan zal blijken of er een vervolg komt in deze bekercompetitie.

 


 
www.oirschot-vooruit.nl
In het verre Hoensbroek moest OV1 vandaag haar derde wedstrijd voor de KNVB beker spelen tegen de plaatselijke F.C. Er waren nog… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Wat zal het gaan worden voor het eerst in de reserve 1e klasse , aan het woord Johan van Griensven trainer 2e elftal   Na… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
  Wat zal het gaan worden in het 2e seizoen 1e klasse , aan het woord Piet Drijvers hoofdtrainer 1e elftal   Het… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Normen en Waarden

30 augustus 2018
Visie Commissie Normen & Waarden De Commissie Normen & Waarden wil graag in het begin van het nieuwe seizoen jullie medewerking… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
06-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven