Nieuws

 

Interview trainer 2e Johan van Griensven

09 september 2018
www.oirschot-vooruit.nl

Wat zal het gaan worden voor het eerst in de reserve 1e klasse , aan het woord Johan van Griensven trainer 2e elftal

 


Na de promotie van vorig seizoen is ook het 2e elftal alweer volop aan het trainen / spelen. Een kleine terugblik van het afgelopen seizoen en vooruit kijken naar het komend voetbalseizoen.


Even terugblikken: Na zo`n 10 weken rust en vakantie, heb je nog leuke reacties gehad n.a.v. de promotie, hoe zijn de weken verlopen en hoe kijk je terug op het afgelopen seizoen ?
We hadden na ons kampioenschap afgelopen mei er een mooi feestje van gemaakt. Daarin kwam weer naar voren dat we vorig jaar een hecht team waren.

En inderdaad hebben we veel leuke reacties ontvangen, ook vooral dat het goed is dat het 2e de stap omhoog heeft gevonden zodat het gat met het 1e weer kleiner is geworden.

Helaas ook een smetje vorig jaar en dit is dat Teun Derks en Jan Willem van Hout bij hun revalidatie hun kruisband weer hebben afgescheurd.

Jullie zijn alweer een tijdje aan het trainen / spelen , hoe verloopt deze tot nu toe ?

Goed, we hebben de eerste weken gezamenlijk met het 1e getraind en sinds vorige week weer apart waarbij de trainingsopkomst weer zeer hoog is.

In onze 3 oefenwedstrijden en één bekerwedstrijd hebben we sterke tegenstanders gehad waarin we gezien hebben dat we op 1e klasse niveau 90 minuten collectief bij de les moeten blijven en efficiënter moeten zijn voor de goal van de tegenstander.

 

Hoe is je trainingsopbouw?

We zijn rustig begonnen en nu gebruiken we de bekerweken om technisch/tactisch individueel maar ook als team beter te worden. Voor de competitie hebben we een voorbereiding van 6 weken gehad en zijn we hopelijk goed voorbereid voor de competitie.

 

Hoe ga je om met de verschillende vakanties van de spelers?

Goed denk ik. Helaas gaan er nu nog spelers op vakantie maar het is niet anders.

 

Zijn er wijzigingen in de selectie. Wat verwacht je van de nieuwe spelers, maar ook van de huidige spelers ?

Jasper van Kollenbrug is gestopt en Stijn Peeters is lager gaan voetballen. Met Luke van Kollenburg en Maarten van de Kam zijn er weer vanuit de jeugd 2 getalenteerde jongens bij gekomen.

De huidige groep is weer een jaar verder en hierdoor hebben wij een goede groep waar ik veel van verwacht.

Verder is in de staf één wijzing. Assistent Wim van Kollenburg is gestopt en Hans Raaijmakers is erbij gekomen.

 

Uit hoeveel spelers gaat je 2e elftal bestaan, moeten er nog spelers afvallen naar het 3e en hoe ga je hier mee om?

Geen spelers zullen meer afvallen. We hebben een groep van ongeveer 16 spelers dus als zowel bij het 1e als het 2e iedereen fit is zullen er spelers met het 3e of wellicht het 4e mee gaan spelen.

We hebben 3 selectiekeepers en hier zullen we op zeer korte termijn nog een beslissing in moeten nemen wie dit seizoen in het 3e keept.

 

 


Wat verwacht van je het komend seizoen ? Competitie in 1e klasse / tegenstanders / favorieten:

Een hele sterke maar ook een uitdagende competitie. Ik verwacht dat we met onze kwaliteiten meekunnen in de 1e klasse en hopelijk blijven we bespaard van blessures en schorsingen.

Veel tegenstanders in de competitie ken ik niet maar favorieten zijn in mijn ogen JEKA 2 en RKVVO 3.

 

Hoe is je samenwerking met de A-jeugd en is het de bedoeling dat deze spelers gaan ``ruiken`` aan het seniorenvoetbal?

JO19-1 heeft een nieuwe trainer en denkt in de voorbereiding mee bij zowel 1 als 2 dus dat is alleen maar prettig. Verder is zeker de bedoeling dat spelers ervaring op doen bij de senioren om zo de overstap zo klein mogelijk te maken.

 

Wat is je doelstelling voor het komende seizoen ?

Eindigen in de middenmoot en als we de kans hebben meedoen om een periodetitel.

 

Wat is de kracht van Oirschot-Vooruit?

Saamhorigheid en collectief.

Wil je nog iets kwijt?

Hopelijk staan ook dit jaar weer onze supporters langs de lijn om ons aan te moedigen!Johan , staf en spelers, heel veel succes komend seizoen.

  
Voor het eerst in de historie van Oirschot-Vooruit is het de JO19-1 (voorheen A1) gelukt om te promoveren naar de vierde divisie!… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
De indeling van de jeugdteams voor het nieuwe seizoen is te vinden via deze link Laatste update: JO17-5 toegevoegd. Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Met alle voorinschrijvingen bij elkaar opgeteld kunnen we trots melden dat we de gewenste doelstelling van 150.00 euro hebben behaald.… Meer >
 

JO19-1: FINALE!!

12 juni 2019
De mannen van de JO19-1 zijn doorgedrongen tot de finale van de nacompetitie voor een plek in de vierde divisie! In Bladel was… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2019 Meer >
 
29-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-01-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven