Nieuws

 

update verbouwing / nieuwbouw

30 augustus 2018
www.oirschot-vooruit.nl

Zoals bekend wordt er momenteel hard gewerkt aan de eerste voorbereidingen voor de aanstaande verbouwing en aanleg nieuwe velden op ons sportpark.
De bouwcommissie is inmidels gestart met het eerste deelproject, de sloop van een gedeelte van het bestaande gebouw.
Dit houdt in dat het achterste gedeelte aan de zijde van veld 2 (Berbenzaal / scheidsrechters kleedruimte / toiletgroep / keuken / koelcel / cv ruimte) op 20 september a.s. zal worden gesloopt omdat dit als eerste nodig is voor de aanleg van de nieuwe kunstgrasvelden op veld 2 en 4.

De volgende werkzaamheden zijn momenteel al in uitvoering:
- omleggen leidingen voor riolering / elektra en cv
- plaatsen tijdelijke toiletvoorziening naast tribune
- demonteren keuken / koelcel en opnieuw inrichten in bestuurskamer als tijdelijke oplossing
- plaatsen van units voor tijdelijke bestuurs- en overlegruimte

We hebben hierbij al dankbaar gebruik gemaakt van de diensten van diverse van onze ssponsoren zoals, Co van de Laar betonboringen, Jelle van Dijk grondwerken, Frank Ambting installaties, Fa. van Spreuwel cv-installatie, RvdB montage en De Meeuw voor tijdelijk voorzieningen.
Daarnaast natuurlijk de vele vrijwilligers en andere leden die druk zijn met allerlei voorbereidende werkzaamheden zoals de uitwerking van de plannen voor het nieuwe gebouw onder aanvoering van Bouwkunst Architecten en uitvoerende taken door het klusteam.
Tot nu toe loopt het allemaal naar wens en volgens planning, een compliment aan iedereen die hier zijn of haar steentje aan bijdraagt!

Het is nog maar het begin van een jaar waarin erg veel gaat veranderen om uiteindelijk tot een prachting nieuw sportcomplex te komen.
Laten we er met zijn allen de schouders onder blijven steken en ons credo 'samen vooruit' blijven uitdragen!

Succes allemaal!
 


 
Voor het eerst in de historie van Oirschot-Vooruit is het de JO19-1 (voorheen A1) gelukt om te promoveren naar de vierde divisie!… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
De indeling van de jeugdteams voor het nieuwe seizoen is te vinden via deze link Laatste update: JO17-5 toegevoegd. Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Met alle voorinschrijvingen bij elkaar opgeteld kunnen we trots melden dat we de gewenste doelstelling van 150.00 euro hebben behaald.… Meer >
 

JO19-1: FINALE!!

12 juni 2019
De mannen van de JO19-1 zijn doorgedrongen tot de finale van de nacompetitie voor een plek in de vierde divisie! In Bladel was… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-04-2019 Meer >
 
29-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-01-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven